Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
2022
Oppervlakte
60 m²
Kamers
3
Slaapkamers
1
Badkamers
1

Omschrijving

We hebben weer een prachtig appartement in de verkoop in het centrum van Zeist! Zorgeloos wonen begint hier, in dit recent opgeleverde BEGANE GROND APPARTEMENT MET MULTIFUNCTIONELE KELDER. Het appartement heeft een woonoppervlak van 60 m² en de kelder heeft een oppervlakte van maar liefst 30 m².

De ligging is ronduit super: centraler in Zeist kun je niet wonen. Gelegen aan een parkeer-terrein met doorsteek naar de gezellige Voorheuvel die uitloopt op het centrum van Zeist, dus alle voorzieningen zijn op loopafstand. Het appartement heeft een ruime woonkamer met luxe ingerichte open keuken en aangrenzend een slaapkamer met luxe ingerichte badkamer en is door de indeling zéér geschikt voor één of twee personen. Door de brede deuropeningen en het vrijwel ontbreken van drempels is dit appartement ook geschikt en uitstekend toegankelijk voor minder valide mensen. Door de perfect afgewerkte staat is dit een zeer gewild object wat direct betrokken kan worden en je alleen nog maar de dozen hoeft uit te pakken!

Indeling
Entreehal met meterkast en toilet met fonteintje. Vanuit de hal is een vaste betonnentrap naar de kelder (hoogte 2.29 m.) die bestaat uit een grote berging en een multifunctioneel indeelbare ruimte (kantoor/werkkamer/bioscoop/fitness/logeerkamer). De sfeervolle woonkamer biedt een fijne lichtinval door de grote raampartijen aan de voorzijde.
De woonkamer heeft een luxe ingerichte open keuken in een stoere donkere kleurstelling met greeploze laden en kasten. De slaapkamer heeft een groot elektrisch bedienbaar dakraam met regensensor. De luxe ingerichte badkamer (met vloerverwarming) is voorzien van een inloopdouche en een wastafelmeubel.

Parkeren
Een parkeervergunning in het parkeervergunningsgebied van de Voorheuvel kost € 289,- per jaar. Je krijgt dan een plaats in de parkeergarage onder de Achterheuvel. Op de parkeerplaats voor het appartement is een laadpaal voor twee elektrische auto’s.

Afmetingen
gebruiksoppervlakte wonen 60 m²
gebruiksoppervlakte kelder 30 m²
inhoud 306 m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar de bijgevoegde plattegrondtekeningen.
Alle maten zijn exact gemeten conform de NEN 2580 meetmethode.

Vereniging van Eigenaren
Door de aankoop van het appartement word je automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten bedragen € 69,25,- per maand.

Bijzonderheden
• bouwjaar 2022;
• voorlopig energielabel C* ;
• het appartement is volledig gasloos;
• het appartement is voorzien van dubbele beglazing, spouw-, vloer- en dakisolatie;
* verwarming in de woonkamer door middel van elektrische convectoren van 2500w per stuk, die via wifi en een op afstand zijn te regelen.
• in de badkamer is elektrische vloerverwarming;
• warm water door middel van een elektrische boiler van 120 liter;
• vrijwel het gehele appartement (m.u.v. toilet en badkamer) is afgewerkt met een waterbestendige laminaatvloer;
• de keuken heeft een inductie kookplaat, afzuigkap, oven, ingebouwde vaatwasser en een ingebouwde koelkast met vriesvak;
• het appartement is zeer geschikt en uitstekend toegankelijk voor minder valide mensen;
• boven de keldertrap bevindt zich een vliering met boileropstelling en mogelijkheid voor dozen of koffers te slaan;
• de oplevering kan snel.

(*) Gasloos, en toch energielabel C?
Binnen 60 jaar zullen de gasbronnen uitgeput zijn en daarnaast ondervinden Groningers dagelijks de gevolgen van gasboringen met toenemende bodeminstabiliteit. Door ons gasverbruik putten we onze aarde uit; dit is op de lange termijn geen houdbaar systeem.

Dit appartement heeft geen gasaansluiting meer en voldoet daarmee aan de eisen om nieuwbouw gasloos op te leveren. De verwarming van de ruimte is met elektrische radiatoren en de verwarming van het water met een elektrische boiler. Dit wordt gezien als meer vervuilend dan andere mogelijke productiemethoden, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen die helemaal geen vervuiling veroorzaken. Dat is de reden dat het appartement het voorlopige energielabel C heeft gekregen. Verbetering van dit label zou dus kunnen door in de toekomst zonnepanelen op het dak te plaatsen.

Enthousiast geworden?
Bent je na het bekijken van de foto’s en het lezen van de tekst enthousiast geworden en wil je dit fijne appartement graag bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor. Ook kun je voor meer informatie of een brochure van het appartement onze website bezoeken.

Snelweg A12 afrit 20
6 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
12 min fietsen
Centrum Zeist
10 min lopen

Afspraak maken