Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
2002
Oppervlakte
183 m²
Perceel
328 m²
Kamers
6
Slaapkamers
5
Badkamers
2

Omschrijving

Hier is het altijd zomer: hier wordt getafeld, gelachen, geleefd! Een héérlijk huis met fantastische plekken aan de eettafel, op de bank, in de tuin. Deze buitengewoon goed afgewerkte en sfeervolle woning biedt ruim 180 m² woonoppervlak, een fijne zonnige besloten tuin met veel groen en twee grote terrassen, vijf slaapkamers en een twee badkamers. Door de uitstekende isolatie is het bovendien een energiezuinig huis (label A), dus de energiekosten zijn laag. Ben je benieuwd? We nemen je mee!

Indeling
Begane grond
Entreehal met garderobe, modern gastentoilet met fonteintje, meterkast, trapopgang en toegang door een stalen taatsdeur naar de strak ingerichte woonkeuken, die voorzien is van alle denkbare inbouwapparatuur. De keuken is het heerlijk licht door de grote glazen pui met deur naar de voortuin. Zowel vanuit de entree als via de keuken is de toegang naar de heerlijke woonkamer die door de enorme glazen pui met schuifdeur een fenomenaal uitzicht biedt op het terras en de achtertuin. Er is ook genoeg ruimte voor een eettafel en aangrenzend is een werkruimte/bibliotheek. Op de begane grond is gekozen voor een laminaat vloer in een prachtige kwaliteit.

Vanuit de hal is ook de toegang naar de ruimte die voorheen de garage was. Hier is optimaal gebruik gemaakt van de ruimte door maatwerk inbouwkasten te plaatsen, waardoor er veel bergruimte is ontstaan (waaronder de garderobe). Een deur leidt naar de wasruimte met de aansluiting voor de wasmachine en droger, en er is een deur naar de het terras van de achtertuin.

Eerste verdieping
Een houten trap leidt naar de overloop die toegang geeft tot drie slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. De badkamer is comfortabel en licht ingericht met een ligbad, aparte douche en een breed wastafelmeubel met twee kranen.

Tweede verdieping
Op deze verdieping zijn twee slaapkamers, waarvan één van de kamers in gebruik is als hoofdslaapkamer met een inloop kleedruimte. De tweede kamer is in gebruik als werkruimte. Op de overloop is een (berg)kast met de opstelling van de cv-ketel.

Tuin
De voortuin is fraai aangelegd met leilindes, hagen en boomschors. Op de oprit is ruimte om een auto te parkeren en er is recent een houten fietsenhok geplaatst met een sedum dak. Zowel vanuit de woonkamer als de bijkeuken is er toegang tot de veel privacy biedende achtertuin die door de ligging (zuid west) vrijwel de hele dag zon biedt. De elektrische zonneschermen bieden desgewenst schaduw op het terras en in de woonkamer.

Afmetingen
• Woonoppervlak : 183 m²
• Overige inpandige ruimte : 16 m²
• Inhoud : 666 m³
• Perceelgrootte : 328 m²

Alle maten zijn officieel gemeten op basis van de NEN2580-meetmethode.

Bijzonderheden
• de woning heeft energielabel A;
• verwarming door middel van een gehuurde cv-ketel (Vaillant 2015);
• de elektrische zonneschermen bij de woonkamer, de taats deuren op de begane grond en het fietsenhok in de entree zijn recent geplaatst;
• de woning is volledig voorzien van dubbel glas;
• de keuken is uitgerust met Siemens apparatuur, waaronder een inductie kookplaat, afzuigkap, combi magnetron, oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie;
• de oplevering is half december 2022.

Al verliefd geworden?
Dat kunnen we ons zó goed voorstellen! Neem voor meer informatie of een bezichtiging van dit heerlijke huis contact op met ons kantoor.
De verkoopbrochure met plattegronden zijn te downloaden op onze website.

Snelweg A12 afrit 20
3 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
9 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
13 min lopen

Afspraak maken