Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
2014
Oppervlakte
57 m²
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1

Omschrijving

Instapklaar, modern, perfect onderhouden en op een uitstekende locatie gelegen. Dat is wat dit fijne appartement omschrijft.

Wij bieden te koop aan een stijlvol driekamer appartement gelegen op de tweede verdieping met balkon en een eigen berging en parkeerplaats op de begane grond. Het appartement is gelegen in een kleinschalig en modern vormgegeven appartementencomplex op een uitermate rustige locatie op loopafstand van het centrum van Odijk.

In het groene en gemoedelijke Odijk woon je erg centraal en vlakbij het gezellige Utrecht. Er zijn in het dorp vele goede voorzieningen zoals scholen, winkels, supermarkten, sportverenigingen en enkele restaurants. Ook de verbindingen met de snelwegen en het openbaar vervoer zijn uitstekend. Het NS-station van Driebergen-Zeist is op 10 minuten fietsen gelegen.

Indeling
Centrale en afgesloten entreehal met video-intercom en brievenbussen. Entree met trappenhuis en lift. De berging is gelegen aan het afgesloten binnenterrein.

Appartement tweede verdieping:
Entree, hal met meterkast, de toegang naar de twee slaapkamers, stook- en wasruimte en een compleet ingerichte badkamer met een douche, wastafelmeubel, designradiator en toilet. De bijzonder sfeervolle woonkamer is ruim en beschikt over veel lichtinval vanwege de grote raampartijen. De open keuken staat in directe verbinding met de woonkamer en is modern ingericht. De keuken beschikt over een 4-pits gasfornuis, combi oven/magnetron, koelkast met vriesvak en een vaatwasser. Vanuit de openslaande deuren in de woonkamer is het balkon gelegen op het noordoosten bereikbaar. Het gehele appartement beschikt over een mooie lichtgrijze laminaat vloer. In het appartementencomplex is een lift aanwezig en het hele appartement is vrij van drempels, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor mindervaliden en ouderen. Kortom, een modern en fantastisch onderhouden appartement welke je direct kunt betrekken en op een rustige en centrale locatie is gelegen.

Afmetingen
? Gebruiksoppervlakte wonen 57 m²
? Gebruiksoppervlakte balkon 6 m²
? Gebruiksoppervlakte berging op de begane grond 4 m²
? Inhoud 184 m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar de bijgevoegde plattegrondtekeningen. Alle maten zijn exact gemeten conform de NEN 2580 meetmethode.

Vereniging van Eigenaren
Door de aankoop van een appartementsrecht wordt u automatisch lid van de Verenging van Eigenaren. De maandelijkse servicekosten bedragen € 127,- voor het appartement met de berging.

Inbegrepen in de servicekosten is onder meer de opstalverzekering, groot- en klein onderhoud, onderhoud parkeerterrein, onderhoud lift- en elektrische installaties, schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimten, glasbewassing, beheer- en vergaderkosten. De Vereniging van Eigenaren functioneert goed en is financieel gezond. Alle relevante informatie aangaande de Vereniging van Eigenaren is op aanvraag beschikbaar.

Bijzonderheden
• Bouwjaar 2014;
• Het appartement is voorzien van een laminaatvloer;
• Het hele appartement is voorzien van dubbele beglazing, vloer- en muurisolatie;
• Er is mechanische ventilatie aanwezig;
• Verwarming en warmwatervoorziening via een cv-gas combiketel (Intergas) uit 2014;
• Het hele appartement verkeert in een perfecte staat van onderhoud en kan zonder enige aanvullende investering te hoeven plegen direct worden betrokken;
• Het appartement is toegankelijk voor mindervaliden/ ouderen (er is een lift aanwezig en vrij van drempels in het gehele appartement)
• Voldoende openbare parkeergelegenheid voor de deur;
• De oplevering is in overleg.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Bent u na het bekijken van de foto’s en het lezen van de tekst enthousiast geworden en wilt u dit heerlijke appartement graag bezichtigen? Neemt u dan contact op met ons kantoor. Op onze website bezoeken kunt u de verkoopbrochure met plattegronden downloaden.

Snelweg A12 afrit 19
3 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
9 min fietsen
Centrum Odijk
3 min lopen

Afspraak maken