Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1990
Oppervlakte
78 m²
Kamers
3
Slaapkamers
2

Omschrijving

Op een fijne en rustige locatie in het gezellige centrum van Driebergen, en het Oude Rijsenburg op loopafstand gelegen bieden wij u te koop aan goed onderhouden 3 kamer maisonette met royaal en goed op de zon gelegen balkon. Het appartement is gelegen op de eerste- en tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Vanuit het appartement loop je direct het gezellige centrum van Driebergen in. Doordat het appartement aan een pleintje is gelegen komt er geen verkeer langs. Hierdoor is rust en privacy gegarandeerd!

Ligging
De ligging van het appartement is ideaal: heel rustig en toch midden in het centrum met een grote diversiteit aan winkels, restaurants en leuke koffiezaakjes. Een bushalte is op loopafstand en in minder dan 10 minuten fietsen sta je op het compleet vernieuwde NS-station Driebergen-Zeist.

Wonen in Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg, gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, is een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte bossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling
Eerste verdieping: entreehal met garderobe, toilet met cv-opstelling en trapopgang. Bijzonder sfeervolle en royale woonkamer met deur naar het balkon. De modern ingerichte keuken is in hoekopstelling geplaatst en is uitgerust met diverse inbouwapparatuur.

Tweede verdieping: overloop, twee goed bemeten slaapkamers, badkamer met douche, dubbele wastafel, toilet en opstelmogelijkheid voor wasmachine en droger.

Vereniging van Eigenaren
Door de aankoop van een appartementsrecht word je automatisch lid van de Verenging van Eigenaren. De Vereniging van Eigenaren bestaat uit slechts 4 appartementsrechten en het beheer wordt zelf gedaan. De servicekosten bedragen op dit moment € 50,- per maand. Inbegrepen in de servicekosten zijn onder meer de opstalverzekering, groot- en klein onderhoud. De Vereniging van Eigenaren functioneert goed en is financieel gezond. Alle relevante informatie aangaande de Vereniging van Eigenaren is op aanvraag beschikbaar.

Parkeren
In de directe omgeving van het appartement kun je uitstekend (gratis) parkeren.

Berging
Op de begane grond heb je de beschikking over een privé berging.

Afmetingen
• Gebruiksoppervlakte wonen 78 m²
• Gebruiksoppervlakte balkon 10 m²
• Gebruiksoppervlakte berging 4 m²
• Inhoud 253 m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar de bijgevoegde plattegrondtekeningen. Alle maten zijn exact gemeten conform de NEN 2580 meetmethode.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1990;
• het hele appartement is voorzien van dubbele beglazing;
• het balkon is uitgerust met een groot elektrisch zonnescherm;
• verwarming en warmwatervoorziening via een cv-gas combiketel (Bosch uit 2008);
• de inbouwapparatuur in de keuken bestaat uit een keramische kookplaat met afzuigkap, inbouw koelkast en een vaatwasser;
• het appartement heeft energielabel C;
• het buitenschilderwerk wordt dit jaar nog uitgevoerd (reeds betaald);
• de energielasten zijn op dit moment circa € 85,- per maand obv een 2 persoons huishouden;
• binnenkort wordt er glasvezel aangelegd;
• toilet op tweede verdieping functioneert niet (pomp is kapot);
• oplevering in overleg.

Interesse?
Ben je na het bekijken van de foto’s en het lezen van de tekst enthousiast geworden en wil je dit appartement graag bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor. Voor meer informatie over het appartement kan je onze website bezoeken.

Snelweg A12 afrit 20
2 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
8 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
1 min lopen

Afspraak maken