Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1954
Oppervlakte
69 m²
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1

Omschrijving

Goed onderhouden, stijlvol, licht en ruim drie kamer hoekappartement, rustig gelegen in een kleinschalig appartementencomplex in de populaire wijk Oog in Al. Vanuit de woonkamer en de slaapkamers is er uitzicht op het groen van de bomen aan de Lessinglaan. Er zijn maar liefst drie mooie balkons aan alle zijden van het appartement, waardoor er altijd een mogelijkheid is om buiten te zitten en van de zon te genieten.

Het appartement ligt op de tweede etage, heeft een ruime woonkamer, moderne badkamer, een goed uitgeruste keuken en een berging in de onderbouw. Dit is een appartement dat zó betrokken kan worden; het is de afgelopen jaren door de huidige bewoner met veel plezier bewoond en goed onderhouden.

De ligging is uitstekend: op korte afstand is een diversiteit aan winkels te vinden in de Händelstraat, er is een heerlijk park, diverse leuke restaurantjes, een strand (Soia Beach Oog in Al), een bushalte op loopafstand en de binnenstad van Utrecht op tien minuten fietsafstand. Hier woon je op een rustige plek in een comfortabel appartement.

Indeling
Begane grond:
entree met bellentableau, brievenbussen, toegang tot de berging met achteruitgang en het trappenhuis.

Indeling appartement:
Ruime hal met toegang naar alle ruimtes: een separaat toilet, twee slaapkamers en de woonkamer aan de voorzijde. De woonkamer is goed in te delen en heeft een balkon aan de zijkant en een balkon over de breedte van de woonkamer aan de achterzijde. Dit balkon is ook toegankelijk vanuit de keuken, die is uitgerust met een gaskookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. In de keuken is een kastruimte met de aansluiting voor de wasmachine en de installatie van de cv ketel. De modern ingerichte badkamer heeft een fijne inloopdouche, wastafelmeubel en een inbouwkast.

Afmetingen
• Woonoppervlak 69 m²
• Gebouw gebonden buitenruimte (3 balkons)12 m²
• Externe bergruimte 10 m²
• Inhoud circa 232 m³.

Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar de bijgevoegde plattegrondtekeningen. Alle maten zijn exact gemeten conform de NEN 2580 meetmethode.

Berging
Eigen, afgesloten berging op de begane grond met een achteruitgang door de tuin.

Parkeren
Parkeren in de Lessinglaan met vergunning en vrij parkeren in de zijstraten van de Lessinglaan.

Vereniging van Eigenaren
Wanneer u een appartement koopt wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten bedragen op dit moment € 170,- per maand inclusief een voorschot waterverbruik. De Vereniging van Eigenaren is actief en financieel gezond.

Overige kenmerken en bijzonderheden
• Bouwjaar 1954;
• Het complex is een gemeentelijk monument;
• Het balkon aan de achterzijde van het appartement is op het westen gelegen en heeft een zonnescherm;
• De meterkast is vernieuwd;
• Verwarming door middel van een cv-combiketel (2017) en een boiler voor warm water.
• De badkamer is in 2017 vernieuwd;
• Het hele appartement is voorzien van kunststof ramen en kozijnen met dubbele beglazing;
• Het appartement met uitzondering van de hal, het toilet en de badkamer is afgewerkt met een moderne laminaatvloer (2017);
• De oplevering kan op korte termijn.

Enthousiast geworden?
Ben je na het bekijken van de foto’s en het lezen van de tekst enthousiast geworden en zou je dit heerlijke appartement graag willen bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor. Je kan voor meer informatie ook onze website bezoeken.

Afspraak maken