Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
2017
Oppervlakte
173 m²
Perceel
186 m²
Kamers
6
Slaapkamers
5
Badkamers
1

Omschrijving

Energiekosten van slechts €31,- per maand in deze energie neutrale en zeer ruime middenwoning met zonnige voor- en achtertuin. De woning is in 2017 gebouwd met uitsluitend hoogwaardige en duurzame materialen en biedt een zee aan ruimte met bijna 175 m² effectieve woonruimte en een fijne onder architectuur aangelegde tuin die gunstig op de zon is gelegen. Dit is een woning die op de toekomst is voorbereid!

Deze woning ligt in de meest jonge woonwijk van Driebergen-Rijsenburg, ‘de Groene Tuinen’. Een duurzame en gasloze woonwijk met een leuke mix van mooie (villa) woningen en appartementen grenzend aan een natuurzone waar je in alle rust kunt wandelen en genieten van de prachtige natuur die Driebergen rijk is. Ook het waterbeheer in de wijk is duurzaam. Zo is er in de wijk een centrale autowasplaats die direct op de vuilwaterriolering afwatert. Schoon regenwater wordt afgevoerd naar wadi’s en de naastgelegen natuurzone.

Wij nodigen je van harte uit om dit bijzonder royale en energiezuinige huis te komen bezichtigen.

Ligging
De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van het vernieuwde NS-station en de Rijksweg A12. Het gezellige centrum van Driebergen en het Oude Rijsenburg met een grote diversiteit aan winkeltjes, gezellige horeca en leuke koffietentjes is op slechts een paar minuten fietsen gelegen. Op loopafstand van de woning bevindt zich het recent vernieuwde winkelcentrum de Sluis met een diversiteit aan winkels maar ook een apotheek en huisartsenpraktijk.

Tuin
De bijzonder fraai aangelegde achtertuin is werkelijk een lust voor het oog. De achtertuin is circa 15 meter diep en circa 6 meter breed en biedt (ondanks de noordoostligging) de gehele dag zon. Achter op het perceel is een houten schuur voor de fietsen en het tuingereedschap. In de voor- en achtertuin zijn vorstbeveiligde buitenkranen aanwezig.

Parkeren
Parkeren van je auto is mogelijk in de nabijgelegen parkeervakken.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten en op korte afstand van het volledig gerenoveerde NS-station met korte en snelle verbindingen naar de grote steden.
Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte wandelbossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling
Begane grond: entreehal met toilet, meterkast en trapopgang. Ruime en heerlijk lichte, tuingerichte, woonkamer met de open keuken aan de voorzijde van de woning. De keuken is in hoogglans wit afgewerkt en beschikt over alle wenselijke inbouwapparatuur en een quooker kraan. Via openslaande deuren aan de achterzijde is toegang tot de onder architectuur aangelegde tuin.

Eerste verdieping: overloop met trapopgang naar de tweede verdieping en separaat toilet.
De eerste verdieping beschikt over in totaal drie riante slaapkamers. De luxe afgewerkte badkamer is uitgerust met een ligbad, inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.

Tweede verdieping: ‘icing on the cake’ is de buitengewoon verrassende tweede verdieping. Met een zee aan ruimte zijn de gebruiksmogelijkheden onbeperkt. Op dit moment bevinden zich hier twee riante slaapkamers waarvan de achterkamer een grote dakkapel heeft alsmede een separaat toilet. Tevens is hier nog een ruime berging aanwezig met opstelmogelijkheid voor wasmachine en droger. Na enige aanpassing zou op de tweede verdieping ook nog een tweede badkamer kunnen worden gerealiseerd.

Afmetingen
• perceelgrootte 186 m²
• gebruiksoppervlakte wonen 173 m²
• externe bergruimte (houten berging/schuur) 6 m²
• inhoud 581 m³
Alle maten zijn gemeten conform de NEN-2580 meetmethode. Een meetrapport met plattegronden is beschikbaar.

Verwarming en warm watervoorziening
De woning heeft zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit en de luchtwarmtepomp zorgt ervoor dat warmte aan de buitenlucht wordt onttrokken om het huis te verwarmen op koudere dagen. Dit verwarmen gebeurt door middel van vloerverwarming en deels ook wandverwarming (badkamer). Het toegepaste cv-systeem kan in de zomer worden gebruikt om de woning te koelen. Dit resulteert dan ook in een extreem laag energieverbruik.

Bijzonderheden
• de woning is omstreeks 2017 gebouwd;
• verwarming en warm water d.m.v. een warmtepomp met een 330 liter elektrische boiler;
• op het dak van de woning liggen 8 zonnepanelen;
• energieverbruik slechts € 31,- per maand ;
• de woning is uitstekend geïsoleerd en heeft een A++ energielabel;
• de woning heeft 10 jaar SWK garantie vanuit de aannemer;
• het buitenschilderwerk is afgelopen voorjaar uitgevoerd;
• de hele woning is afgewerkt met een fraaie pvc-vloer;
• de woning is uitgerust met glasvezel;
• op elke verdieping bevindt zich een toilet;
• in de woning is een warmte terug win installatie aanwezig;
• de badkamer is naast vloerverwarming ook voorzien van muurverwarming;
• de hele woning is voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling waardoor je nergens radiatoren hebt en de woning het hele jaar door een aangenaam klimaat heeft;
• de woning verkeert bouwkundig in een uitstekende conditie;
• oplevering in overleg.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Neemt u contact op met ons kantoor wanneer u deze prachtige woning wenst te bezichtigen. De brochure met plattegronden kunt u downloaden op onze website.

Snelweg A12 afrit 20
3 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
9 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
6 min lopen

Afspraak maken