Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1958
Oppervlakte
110 m²
Perceel
341 m²
Kamers
4
Slaapkamers
3
Badkamers
1

Omschrijving

Op een fantastische locatie in de zeer gewilde Koninginnenbuurt gelegen uitstekend onderhouden rechter helft van dubbel woonhuis met tuin op het zuiden en een vrijstaand stenen garage.
De woning biedt veel leefruimte op de begane grond door de forse uitbouw en heeft op de eerste verdieping drie slaapkamers. Een perfect huis voor een klein gezin.

De Beatrixlaan is een zeer rustige laan met een grote verscheidenheid aan prachtige woningen. Vanuit de Beatrixlaan hoeft je alleen nog maar de Amersfoortseweg over te steken om vervolgens de eindeloze bossen in te lopen die het dorp Doorn rijk is.

Dit is een tophuis op een toplocatie! Wij waren direct verliefd toen we woning voor het eerst zagen. We nodigen je dan ook van harte uit om de woning te komen bezichtigen!

Ligging
De woning is los van de fantastische locatie ook uitstekend gelegen ten opzichte van onder meer het centrum van Doorn met een breed en gevarieerd aanbod aan winkels, speciaalzaken en gezellige goede horeca. Het centrum is minder dan 5 minuten fietsen. Zowel basis- als middelbare scholen en kinderopvang zijn op fietsafstand gelegen. De oprit naar de A12 en het NS station Maarn is op een paar kilometer afstand gelegen. Kortom, een fijnere plek om te wonen bestaat bijna niet.

Tuin
De woning heeft een heerlijk besloten en uitermate zonnige, onder architectuur aangelegde, tuin met veel privacy en fijne plekjes om even heerlijk tot rust te komen. De achtertuin ligt pal op het zuiden. Direct achter de woonkeuken is een heerlijk royaal terras dat vervolgens met een trap afloopt naar een heerlijk gazon en border met nog een besloten terras direct achter de garage. Opvallend is het niveauverschil van de achtertuin. Hier merk je dus dat je op de heuvelrug woont!

Garage
Naast de woning bevindt zich een vrijstaand stenen garage van circa 17 m². Voor de garage is het mogelijk om meerdere auto’s op de eigen oprit te parkeren.

Het dorp Doorn
Doorn is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en is een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten. Aan de noord- en oostkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte bossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied richting Langbroek en Wijk bij Duurstede.

INDELING:
begane grond
zij-entree met meterkast, toilet en kelderkast. Bijzonder sfeervolle en fors uitgebouwde woonkamer met het zitgedeelte aan de voorzijde. Hier is tevens een open haard aanwezig (niet recent gebruikt).
Door de grote raampartijen biedt de hele begane grond een perfecte lichtinval. Het zitgedeelte loopt vrijwel naadloos over in de fantastische en modern ingerichte woonkeuken. De woonkeuken is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde is middels een schuifpui het riante terras bereikbaar.

eerste verdieping
overloop die toegang geeft tot drie slaapkamers. De hoofdslaapkamer aan de achterzijde heeft airco en openslaande deuren naar het platte dak waar op eenvoudige wijze een (dak)terras kan worden gerealiseerd. De badkamer is luxe ingericht met een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

tweede verdieping
een luik op de overloop geeft toegang tot een kleine zolderberging die niet op stahoogte is. Hier bevindt zich tevens de cv-opstelling.

Afmetingen
Perceelgrootte: 341 m²
Gebruiksoppervlakte wonen: 110 m²
Gebruiksoppervlakte garage: 17 m²
Inhoud: 426 m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen. De woning is gemeten op basis van de NEN-2580 methode. Een meetrapport is beschikbaar.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1958;
• de woning is op indrukwekkende wijze aan de achterzijde fors uitgebouwd in 2019;
• verwarming en warm water door middel van een Nefit cv-ketel uit het jaar 2015;
• de oprit biedt parkeergelegenheid voor 2 auto’s;
• de algehele staat van onderhoud is zeer goed;
• de begane grond is gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming;
• de woning is voorzien van dubbel glas, muur- en vloerisolatie;
• het buitenschilderwerk is recent uitgevoerd;
• het genoemde energielabel is een voorlopig label; het definitieve label volgt;
• oplevering in overleg.

Ben je enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Voor meer informatie of een bezichtiging van deze heerlijke woning kun je contact opnemen met ons kantoor. Op onze website is een brochure van de woning met alle informatie en de plattegronden te downloaden.

Snelweg A12 afrit 21
4 min rijden
Treinstation Maarn
11 min fietsen
Centrum Maarn
11 min fietsen

Afspraak maken