Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1938
Oppervlakte
118 m²
Perceel
245 m²
Kamers
6
Slaapkamers
5
Badkamers
1

Omschrijving

De Parklaan bevindt zich in Tuinwijk Sterrebosch, een karakteristieke wijk met statige woningen uit voornamelijk de jaren ’30 van de vorige eeuw. In deze wijk worden alle woningen met liefde bewoond en onderhouden. Parklaan 11 is daar een uitstekend voorbeeld van. Niet alleen het huis zelf is fantastisch, ook de ligging is geweldig. De Parklaan is namelijk een autoluwe laan (éénrichtingsverkeer) waar kinderen nog ongestoord en veilig op straat kunnen spelen.

Slechts zelden krijgen we een woning in de verkoop die zó perfect is afgewerkt als de Parklaan. Hier hoef je alleen maar de dozen uit te pakken. De woning is namelijk enkele jaren geleden tot in de perfectie gerenoveerd.

Omgeving en locatie
Een mooiere, groenere en meer centrale plek is in Driebergen nauwelijks denkbaar. De uitgestrekte wandelbossen, het levendige en vooral gezellige centrum zijn op een paar honderd meter afstand gelegen. Alle overige denkbare voorzieningen zoals basisscholen, kinderopvang, een bushalte, sportverenigingen, kinderboerderij etc. zijn allemaal op loop-/fietsafstand gelegen.

Graag verwelkomen we je om deze karakteristieke en perfect gerenoveerde woning te komen bezichtigen.

Indeling
Begane grond: entree met glas-in-lood ramen, granito vloer met donkergrijze rand, trapopgang, toegang tot de provisiekelder op stahoogte en een luxe toilet met fonteintje. De L-vormige woonkamer is ruim en licht door de ramen en zij-erker. Er is een strak vormgegeven gasgestookte haard. Vanuit de woonkamer is de achtertuin bereikbaar door openslaande deuren. De luxe ingerichte keuken is voorzien van een inductie kookplaat met afzuigkap (Novy), ingebouwde vaatwasser, koel-/vriescombinatie, stoomoven en afgewerkt met een composiet
aanrechtblad. Ook vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken. De woonkamer en keuken zijn afgewerkt met een fraaie pvc vloer in visgraatmotief met vloerverwarming.

Eerste verdieping: de overloop geeft toegang tot twee ruime en een kleine slaap- of werkkamer. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde van het huis gelegen en heeft een ingebouwde kast. De luxe ingerichte badkamer heeft een grote inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele wastafel, en een deur naar een balkon. Op de overloop is een apart toilet.

Tweede verdieping: een vaste trap leidt naar de bovenste etage, waar twee verrassend ruime slaapkamers zijn, die beiden door middel van een schuifdeur af te sluiten zijn. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een dakkapel en een Velux dakraam, de kamer aan de achterzijde een brede dakkapel.

Tuin: de voortuin is fraai aangelegd en op de oprit kun je een auto parkeren. De zonnige achtertuin heeft een beschutte ligging en geeft door de gunstige zonligging de mogelijkheid om al vroeg in het jaar van de zon te genieten. ‘Icing on the cake’ is het prachtig overdekte terras met schuifkasten en inbouwspots. Tevens bevindt zich in de achtertuin nog de oorspronkelijke stenen schuur/berging.

Renovatie
De woning is in 2017 volledig gerenoveerd vanuit de visie ‘herstel en behoud’ van alle authentieke kenmerken die een jaren 30 huis zo sfeervol maken. Daarnaast moest de woning voldoen aan moderne standaarden met een perfect en hoogwaardig afwerkingsniveau. Onderstaand een globaal overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden:
* nieuwe keuken
* nieuw sanitair
* begane grond voorzien van nieuwe vloeren met vloerverwarming
* de meterkast is gemoderniseerd en uitgebreid met extra groepen
* de woning is gedeeltelijk voorzien van nieuwe radiatoren
* de hele woning is door een professioneel schildersbedrijf geschilderd en gestuct
* deurbeslag in de hele woning is vernieuwd
* de granitovloer in de hal is volledig hersteld
* de cv-ketel is in 2020 vernieuwd
* nieuwe voor- , achter- en schuurdeur
* trap naar de eerste verdieping is gerestaureerd

Afmetingen
* perceelgrootte 245 m²
* gebruiksoppervlakte wonen 118 m²
* inhoud woning 428 m²

Bijzonderheden
• Uitstekend onderhouden, instap klaar, ruim en charmant huis
• Zeer geliefde locatie in Driebergen aan een autoluwe en kindvriendelijke laan
• Veel originele kenmerken van een jaren 30 huis zijn bewaard gebleven
• De buitenmuren geïsoleerd
• Vrijwel de hele woning is voorzien van HR++ glas en tevens is de kap volledig geïsoleerd
• De achtertuin is circa 8 meter diep en 10 meter breed en biedt veel privacy. Ook de zijtuin is breed genoeg om lekker te zitten
• Perceelgrootte 245 m²
• Woonoppervlak circa 120 m² exclusief kelder, schuur en overdekt terras
• Inhoud ruim 430 m³
• Oplevering in overleg
Alle maten zijn officieel gemeten op basis van de NEN2580-meetmethode.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen we ons goed voorstellen! Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op met kantoor.
De verkoopbrochure met plattegronden kun je op onze website downloaden.

Snelweg A12 afrit 20
3 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
10 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
4 min lopen

Afspraak maken