Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1910
Oppervlakte
75 m²
Perceel
65 m²
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1

Omschrijving

Op een heerlijke plek in de populaire wijk Buiten Wittevrouwen perfect en compleet gerenoveerde sfeervolle tussenwoning uit 1910 met een woonoppervlak van ruim 75 m2. De woning ligt aan een doodlopend straatje, dus je woont in de stad en toch heel rustig. Op de begane grond is een fantastisch ruime woonkamer met open keuken, een zonnige patiotuin, twee slaapkamers en de badkamer op de eerste verdieping en een fijne multifunctionele ruimte op zolder. Ben je benieuwd? We nemen je mee!

Ligging
Buiten Wittevrouwen is een geliefde locatie, en niet voor niets: de ligging tussen de binnenstad met alle denkbare voorzieningen en het groene buitengebied maakt dat alles dichtbij is. Op een mooie dag wandel je zó het monumentale Wilhelminapark in en ook het bruisende centrum is te voet goed te doen. De Burgemeester Reigerstraat met trendy winkels, supermarkten, tal van delicatessenwinkels en traiteurs zorgen ervoor dat je eigenlijk de buurt niet uit hoeft. Ook (basis)scholen en kinderdagverblijven zijn op loopafstand te vinden. De uitvalswegen naar de snelweg zijn in vijf minuten bereikbaar.

Indeling
Begane grond
Entreehal met marmeren vloer, de meterkast en een fraai gastentoilet. Aan de voorzijde de lichte en compleet ingerichte keuken met een breed fornuis en veel bergruimte. Op de vloer is gekozen voor een visgraat parket in licht eiken. De woonkamer is licht en ruim door de hoge bovenramen, de zwart stalen lichtstraat en de hoogte van het plafond. Vanuit de woonkamer zijn openslaande deuren naar de besloten patiotuin met een houten berging en een buitenkraan. Als het lekker weer is wordt de tuin al snel een uitbreiding van de leefruimte.

Het huis is sfeervol en warm, dit is goed gedaan.

Eerste verdieping
Een vaste houten trap leidt naar de eerste verdieping, met twee fijne slaapkamers en de tussenliggende badkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad, inloopdouche, een breed wastafelmeubel en een toilet.

Tweede verdieping/zolder
Deze verdieping is bereikbaar met een vaste houten trap. Het is een open ruimte met de aansluiting voor de wasmachine en droger, de opstelling van de cv-ketel en veel bergruimte. Op deze verdieping zou nog een (slaap)kamer kunnen worden gerealiseerd. Deze ruimte is niet meegerekend met het woonoppervlak vanwege de beperkte hoogte.

Afmetingen
Woonoppervlak : 75,2 m²
Overige inpandige ruimte : 6,2 m²
Externe bergruimte : 1,7 m²
Inhoud : 299,1 m³
Perceelgrootte : 65 m²

Alle maten zijn officieel gemeten op basis van de NEN2580-meetmethode.

Bijzonderheden
• Bouwjaar 1910 en in 2017 compleet gerenoveerd en opnieuw ingedeeld, waarbij onder andere de beide houten trappen werd verplaatst, het toilet, de keuken en de badkamer werden verplaatst, de balken van de
begane grondvloer zijn vernieuwd en het plafond op de begane grond is verhoogd;
• Verwarming door middel van een cv-ketel (Vaillant HR CW5+ 2018);
• Het achterste gedeelte van de woonkamer heeft vloerverwarming;
• De badkamer heeft vloerverwarming;
• De woning is volledig voorzien van dubbel glas;
• Er is een mogelijkheid om een houtkachel te installeren, voorbereidingen zijn gemaakt vanaf de eerste verdieping;
• De keuken is uitgerust meteen Quooker kraan, gasfornuis (SMEG, 6 pits), Siemens apparatuur, waaronder een afzuigkap, vaatwasser en koel-vriescombinatie;
• Er is een grote afgesloten fietsenstalling in de straat;
• Er is geen wachtlijst voor een parkeervergunning (de vergunning kost €63,45 per kwartaal):
• De oplevering is in overleg.

Al verliefd geworden?
Dat kunnen we ons zó goed voorstellen! Neem voor meer informatie of een bezichtiging van dit heerlijke huis contact op met ons kantoor. We laten je dit huis graag zien, dit ga je leuk vinden.
De verkoopbrochure met plattegronden zijn te downloaden op onze website.

Snelweg A12 afrit 19
11 min rijden

Afspraak maken