Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1961
Oppervlakte
125 m²
Perceel
455 m²
Kamers
6
Slaapkamers
5
Badkamers
1

Omschrijving

Ruimte, licht en sfeer! Dat is wat deze ruime vrijstaande gezinswoning te bieden heeft. De woning is gelegen op een mooie locatie aan de rand van Driebergen en heeft een prachtig aangelegde tuin rondom, een woonkamer met grote erker en maar liefst vijf slaapkamers op de verdiepingen. Er is een garage met carport, een schuur en vooral veel leefruimte, kortom: een ideaal familiehuis!

De Prinses Marijkelaan is een kindvriendelijke laan met vrijwel uitsluitend bestemmingsverkeer. Door de gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Driebergen, de winkels, scholen, bossen en het buitengebied is dit een ideale plek om te wonen. Het NS station Driebergen-Zeist en de oprit naar de snelwegen zijn binnen 10 minuten bereikbaar.

Driebergen-Rijsenburg, gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, is een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte bossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling
Begane grond
Entree, hal met meterkast, trapopgang, garderobe en toegang tot de provisiekelder en een modern toilet met fonteintje. Heerlijk lichte en goed in te delen L-vormige woonkamer met serre en schuifdeuren naar het terras en de tuin. Dichte eenvoudige keuken met diverse inbouwapparatuur en achteringang.

Eerste verdieping
Vaste trap naar de eerste verdieping, waar zich drie ruime slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet bevinden. De slaapkamers hebben ruime inbouwkasten. De slaapkamer aan de achterzijde van het huis heeft een klein balkon. De moderne badkamer is voorzien van een wastafel, een ruime inloopdouche en een handdoekradiator.

Tweede verdieping
Open houten trap naar de tweede verdieping. Ruime voorzolder met toegang tot twee volwaardige slaapkamers, beiden met een vaste wastafel, inbouwkast en een Velux dakraam. Twee bergkamers, één met de opstelling van de cv ketel. Er is ook veel bergruimte achter het dakbeschot. Desgewenst zou er op deze verdieping nog een extra kamer of badkamer kunnen worden gerealiseerd. Boven de slaapkamers bevindt zich nog een aparte bergzolder die door middel van luik en een aluminium trap bereikbaar is.

Tuin
De besloten achtertuin is op het zuid oosten gelegen en heeft een achterom. De tuin is mooi aangelegd met perken met een gazon, hagen en volgroeide bomen. Er zijn veel mogelijkheden om in de zon of juist in de schaduw van de tuin te genieten. In koudere tijden is het heerlijk binnen in de erker, waar de verbinding met de tuin optimaal is. Achterin de tuin is een houten berging.

Garage
Vrijstaand stenen garage c.q. berging voorzien van elektriciteit en wasbak. Naast de garage is een carport.

Afmetingen
• woonoppervlak: 125 m²
• oppervlakte externe bergruimte/garage: 24 m²
• inhoud: 460 m³
• perceelgrootte: 455 m²
Alle maten zijn officieel uitgemeten. Er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1961;
• de kap is verhoogd waardoor er veel extra ruimte op de tweede verdieping is ontstaan;
• het is mogelijk de keuken met de woonkamer te verbinden en de woning op de begane grond uit te bouwen:
• er is een mogelijkheid om op de tweede verdieping een badkamer te realiseren;
• verwarming en warm water middels een cv-combiketel (Radson);
• in de woonkamer ligt een pvc vloer;
• de boiler (80 liter) in de keuken voorziet de woning van warm water;
• de woning is bijna volledig voorzien van dubbele beglazing en voorzetramen;
• de woning is grotendeels is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas;
• de buitengevel is in de nok aan de voor- en achtergevel voorzien van onderhoudsvrije gevelbekleding (de windveren zijn bekleed met Red Cedar);
• de woning heeft een opvallend laag energieverbruik!
• oplevering in overleg.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen van deze prachtige woning, neem contact op met ons kantoor. De verkoopbrochure met plattegronden zijn te downloaden op onze website.

Snelweg A12 afrit 20
4 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
12 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
10 min lopen

Afspraak maken