Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1932
Oppervlakte
134 m²
Perceel
432 m²
Kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

Op een fenomenale locatie in Driebergen-Rijsenburg gelegen goed onderhouden en bijzonder charmante rechter-helft van een dubbele villa met grote vrijstaande houten garage met vliering. Er zijn vijf (slaap)kamers op de verdiepingen. Het perceel van 432 m² is goed op de zon gelegen en door de heerlijke besloten tuin voelt het huis als een vrijstaande woning.

Hier overheerst de rust. Er zijn grote terrassen, een vijver, borders met een grote diversiteit aan bloemen en planten en er is optimale privacy. Dit is een heerlijke plek midden in het groen voor liefhebbers van wonen in een bossfeer, want vanuit de Beaufortlaan loop je zó de uitgestrekte bossen in. Veel mooier kan je in Driebergen niet wonen!

De Beaufortlaan is een brede en groene laan in de meest populaire wijk van Driebergen die wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan voornamelijk vooroorlogs gebouwde villawoningen. De bewoners zijn veelal jonge gezinnen met kinderen. Voorzieningen als scholen, winkels, openbaar vervoer en zwembad De Zwoer zijn op loop- of fietsafstand gelegen.

Indeling:
Begane grond
ontvangsthal met garderobe, meterkast, trapopgang, kelderkast en royaal toilet met fonteintje. Toegang tot de lichte woonkamer met hout gestookte openhaard, airconditioning, parketvloer, een erker aan de voorzijde en een royale schuifpui naar het terras bij de tuin. In het eetgedeelte is ook een erker waardoor hier de verbinding met de tuin optimaal is. Er is een fijne werkplek met een deur naar de keuken. Een lichtkoepel in de goed uitgeruste keuken zorgt voor extra lichtinval.

Eerste verdieping
vanuit de overloop is er toegang naar twee grote slaapkamers en een schattige kleinere (slaap)kamer met een ronde erker. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een balkon en is voorzien van airconditioning. Op deze verdieping hebben de slaapkamers een grenen planken vloer. De modern ingerichte badkamer heeft een inloopdouche, ligbad, een fraai wastafelmeubel en een toilet.

Tweede verdieping
grote voorzolder met twee dakkapellen, de cv-opstelling, de aansluiting voor de wasmachine en de droger en veel bergruimte achter de knieschotten. Het is mogelijk om in deze ruimte een slaapkamer te realiseren. De naastgelegen lichte slaapkamer heeft een wastafelmeubel, veel bergruimte en een twee dakkapellen. Op deze verdieping is gekozen voor een eiken parketvloer.

Tuin
De biologisch aangelegde tuin is een lust voor het oog. In de loop der jaren is een prachtige tuin ontstaan die door de keuze van de planten en bomen geen beregening nodig heeft. Er is een heerlijk zonneterras bij de woonkamer met een elektrisch zonnescherm, waar je omgeven wordt door bloemen, vogels en groen. De tuin is op het zuidwesten gelegen waardoor de bezonning perfect is.

Garage
Naast de woning is een riante houten dubbele garage met twee elektrisch bedienbare deuren en een royale bergzolder. Op het pad voor de garage is ruimte voor het parkeren van twee auto’s.

Afmetingen
Perceelgrootte: 432 m²
Gebruiksoppervlakte wonen: 134 m²
Gebruiksoppervlakte externe bergruimte 55 m²
Gebruiksoppervlakte gebouw gebonden buitenruimte: 2,2 m²
Inhoud: 468 m³

Alle maten zijn gemeten conform de NEN-2580 meetmethode; een officieel meetrapport met plattegronden is aanwezig.

Bijzonderheden/overige kenmerken
• bouwjaar omstreeks 1935:
• in 2008 zijn drie dakkapellen geplaatst, is de bovenverdieping opnieuw ingedeeld en het dak geïsoleerd;
• verwarming en warm water door middel van een Bosch cv ketel uit 2003. In de keuken is een elektrische boiler voor warm water;
• de woning is grotendeels voorzien van dubbel glas en heeft dakisolatie;
• er is een alarminstallatie;
• er is airconditioning in de woonkamer en de hoofdslaapkamer;
• Op de begane grond zijn twee ramen voorzien van screens en er is een groot uitvalscherm bij het terras van de woonkamer;
• de woning verkeert zowel van binnen als van buiten in een goede staat van onderhoud: alle aanpassingen in de woning en het schilderwerk is door professionals uitgevoerd;
• op de begane grond zijn er uitstekende mogelijkheden om uit te bouwen;
• de oplevering kan in de zomer van 2022.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons zó goed voorstellen! Voor meer informatie of een bezichtiging van deze heerlijke woning kan je een afspraak maken met ons kantoor. De verkoopbrochure met plattegronden zijn te downloaden op onze website.

Snelweg A12 afrit 20
3 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
10 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
13 min lopen

Afspraak maken