Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1956
Oppervlakte
179 m²
Perceel
1700 m²
Kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
2

Omschrijving

De Woestduinlaan is zonder enige twijfel één van de mooiere lanen van het evenzo mooie plaatsje Doorn. Hier heerst rust en gemoedelijkheid en woon je letterlijk midden op de Utrechtse Heuvelrug met alle voorzieningen binnen handbereik.

Op deze begerenswaardige locatie bieden wij te koop aan een charmante vrijstaande, wit geschilderde, villa met slaap- en badkamer op de begane grond en twee tot drie slaapkamers met badkamer op de eerste verdieping. De naastgelegen riante garage biedt meerdere gebruiksmogelijk-heden. Het geheel wordt omgeven door een schitterend aangelegde volwassen tuin met veel privacy en de gehele dag zon.

Ligging
De woning is aan de rand van Doorn gelegen met het gezellige centrum op slechts een paar minuten fietsen. Hier woon je op een locatie die wordt omringd door natuur en bossen. Je hoeft slechts de laan uit te lopen om te kunnen genieten van de eindeloze wandel-, ruiter- en fietspaden die Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug te bieden heeft. Een basis-, middelbare school en kinderopvang bevinden zich allemaal op steenworp afstand van de woning. Een fijnere plek om te wonen is eigenlijk nauwelijks denkbaar.

Tuin
De woning wordt omgeven door een welhaast parkachtige tuin met veel privacy en een uitstekende bezonning. Icing on the cake is het heerlijke, overdekte, terras van 43 m² die zich direct achter de woning bevindt en waar je heerlijk beschut kunt genieten. De tuin is fraai ingericht met borders, speelgazon en een mooie vijverpartij. De grote hagen aan de zijkant garanderen een onvoor-waardelijke privacy. De achtertuin is circa 18 meter, circa 40 meter breed en op het westen gesitueerd zodat je na een lange dag werken heerlijk kunt genieten van de avondzon.

Garage
Links van de woning bevindt zich een ruime en dubbele vrijstaand stenen garage met kapverdieping waardoor het goed mogelijk is om hier nog een ruime bergzolder te realiseren.

Indeling
begane grond
fijne ontvangsthal met trapopgang en trapkast voor proviant. Toegang tot de bijzonder sfeervolle en lichte woonkamer met open haard en openslaande deuren naar het zijterras. In de woonkamer ligt een fraaie visgraat eiken parketvloer. Dubbele deuren leiden naar een tweede hal die toegang geeft tot de gezellige, tuingerichte eetkeuken, een werk-/slaapkamer en een master bedroom met eigen badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Ook vanuit deze slaapkamer is het zijterras toegankelijk waar je heerlijk kunt genieten van de vroege ochtendzon.

eerste verdieping
ruime overloop met dakkapel die toegang biedt tot een tweetal zeer ruime slaapkamers van respectievelijk 22 en 24 m² alsmede de royaal ingerichte badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde van de woning heb je toegang tot een grote bergzolder waar ook de cv-opstelling zich bevindt. De slaapkamer aan de voorzijde kan op eenvoudige wijze worden opgesplitst in twee kleinere slaapkamers waardoor je uiteindelijk over drie slaapkamers op deze verdieping beschikt.

Afmetingen
• perceelgrootte circa 1.700 m², definitief vast te stellen na kadastrale uitmeting
• gebruiksoppervlakte wonen 179 m²
• gebruiksoppervlakte dubbele garage 39 m²
• gebruiksoppervlakte overdekte veranda 43 m²
• inhoud 715 m³
Alle maten zijn gemeten conform de NEN-2580 meetmethode. Een meetrapport met plattegronden is beschikbaar.

Bijzonderheden
• bouwjaar omstreeks 1956;
• de woning is volledig voorzien van dubbele beglazing;
• verwarming en warm water door middel van een cv-combiketel (Remeha uit 2015);
• van de woning is een onafhankelijk bouwkundig rapport opgemaakt;
• in de op te stellen koopovereenkomst zal een zgn. ‘niet zelf bewoningsclausule’ worden opgenomen;
• het totale perceel is thans 2.800 m². Aan de achterzijde zal een gedeelte van het perceel worden afgesplitst omdat hier een procedure voor loopt voor het wijzigen van de bestemming naar bouwkavel. In de
koopovereenkomst zal een clausule worden opgenomen waarin koper geen bezwaar zal aantekenen tegen de voorgenomen bestemmingswijziging van het achter-gelegen perceel;
• de woning verkeert bouwkundig in een goede staat van onderhoud;
• de dubbele garage kan eventueel ook worden verbouwd tot kantoor of praktijk;
• de woning biedt zowel aan de zijkant als aan de achterkant ruime uitbouwmogelijkheden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de gemeente Utrechtse Heuvelrug;
• oplevering in overleg.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Neem contact op met ons kantoor voor een bezichtiging van deze schitterende woning. De brochure met plattegronden zijn te downloaden op onze website.

Snelweg A12 afrit 21
5 min rijden
Treinstation Maarn
14 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
14 min fietsen

Afspraak maken