Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1908
Oppervlakte
165 m²
Perceel
653 m²
Kamers
6
Slaapkamers
3
Badkamers
1

Omschrijving

Aan één van de mooiste lanen van Driebergen, de rustige Buntlaan met aan weerszijden prachtige oude bomen mogen wij te koop aanbieden deze buitengewoon stijlvolle en goed onderhouden twee-onder-een kap villa uit 1908 (gemeentelijk monument), met nog veel fraaie details en kenmerken uit die bouwperiode. De wit gepleisterde woning is gelegen op een perceel van 653 m², heeft een mooie kamer en suite en een serre aan de voorkant, een gezellige woonkeuken en een tuinkamer met uitzicht op de achtertuin. Er zijn op de eerste verdieping drie ruime slaapkamers en een fijne goed uitgeruste badkamer. Op de tweede verdieping is een bergzolder.

De woning is goed op het perceel gelegen, waardoor er om het huis veel ruimte en privacy is. De zeer goed op de zon gelegen tuin is fraai aangelegd met terrassen, bomen en beukenhagen en heeft en een veranda in de achtertuin. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het pad bij de woning.

Meer dan 40 jaar hebben de huidige eigenaren hier met veel plezier gewoond, zij hebben dit heerlijke huis en de tuin met liefde en aandacht onderhouden, dat is overal zichtbaar en voelbaar!
De ligging in het centrum van het gezellige dorp Driebergen is perfect. Vanuit de Buntlaan loop je zó de bossen in en het centrum van Driebergen is op loopafstand met leuke winkels, de markt op woensdag en de echte bakker en slager. Ook de scholen, sportclubs en leuke restaurantjes bevinden zich op loopafstand.

Indeling
begane grond:
door de originele voordeur betreed je de entreehal met de trapopgang, meterkast en het toilet. Toegang naar de woonkamer met de nog originele en suite deuren naar de eetkamer en de serre, die uitzicht biedt op de voortuin. De hoge plafonds, massiefeiken parketvloer, een houtkachel en de nog originele inbouwkasten geven deze ruimtes sfeer en gezelligheid. De goed ingedeelde eetkeuken is uitgevoerd in een lichte kleur met een zwart composiet aanrechtblad en voorzien van diverse uitstekende inbouwapparatuur, waaronder een Quooker. Een deur leidt naar de provisiekelder. Vanuit de keuken is de bijkeuken met de achteringang toegankelijk, waar de opstelling is van de wasmachine en de droger en de stookruimte. De achtergelegen tuinkamer is een heerlijke ruimte die tal van gebruiksmogelijkheden biedt. Ook hier zijn openslaande deuren naar de tuin.

eerste verdieping:
via een vaste trap met een prachtige houten leuning is de toegang naar de overloop op de eerste verdieping, met drie grote slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer van maar liefst 24 m² is aan de voorzijde gelegen en heeft openslaande deuren naar een groot houten balkon. De kamer heeft veel lichtinval door de hoge plafonds en bovenramen. De badkamer heeft een dakkapel en is uitgerust met een ligbad, aparte douche, dubbele wastafel en een toilet. De tweede slaapkamer heeft ook een dakraam en is door de zichtbare dakconstructie heel knus. De ruime slaapkamer aan de achterzijde biedt uitzicht op de achtertuin.

tweede verdieping:
een luik op de overloop geeft door middel van een trap toegang tot de ruime bergzolder.

Tuin
de voortuin heeft een smeedijzeren hek, is in stijl aangelegd met buxushaagjes en grind. Op het pad kunnen twee auto’s worden geparkeerd. De achtertuin is op het zuiden-oosten gesitueerd en biedt door de symmetrische indeling met beukenhagen veel beschutting en privacy en is fraai aangelegd met klinkerpaden, diverse terrassen en perken. In de achtertuin is een prachtig houten bijgebouw met een veranda. Aan beide zijden zijn schuurtjes voor onder andere de fietsen en het tuingereedschap.

Afmetingen
Perceelgrootte : 653 m²
Gebruiksoppervlakte wonen : 165 m²
Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte: 25 m²
Externe bergruimte : 15 m²
Inhoud : 705 m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen.
De hiervoor genoemde maten zijn officieel gemeten. Een NEN-2580 meetrapport is aanwezig.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1908, in latere fase is de woning aan de achterzijde op de begane grond en de eerste verdieping uitgebouwd;
• de woning is een gemeentelijk monument waardoor er ook geen energielabel is opgesteld;
• heteluchtverwarming door middel van een Brink ketel uit 2012 en warm water door middel van een elektrische boiler;
• de hoofdslaapkamer is eenvoudig aan te passen, zodat er twee slaapkamers gerealiseerd kunnen worden;
• de woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing en gedeeltelijke gevelisolatie;
• de woning is uitgerust met een alarminstallatie;
• het buitenschilderwerk is recent uitgevoerd;
• de oplevering is in overleg.

Een bezichtiging plannen?
Wij laten je graag vrijblijvend dit sfeervolle huis zien. Voor meer informatie of een bezichtiging van deze woning kan je contact opnemen met ons kantoor of bezoek onze website. Hier is ook de verkoopbrochure met de plattegronden van de woning te downloaden.

Snelweg A12 afrit 20
4 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
11 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
10 min lopen

Afspraak maken