Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1972
Oppervlakte
200 m²
Perceel
562 m²
Kamers
9
Slaapkamers
8
Badkamers
1

Omschrijving

Wanneer je op zoek bent naar rust, véél ruimte, een heerlijke zonnige tuin, uitgestrekte bossen op loopafstand én een woning die je nog geheel naar eigen inzicht kunt indelen en afwerken dan is deze stoere en degelijk gebouwde twee-onder-een-kapwoning jou op het lijf geschreven!

Doorn is één van Nederlands meest bosrijke gemeenten, aan drie zijden omsloten door de uitgestrekte bossen van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en naar het zuiden door het open landschap en de kastelen van de Langbroeker Wetering.

De woning is gelegen in een kinderrijke buurt aan de rand van het gezellige centrum, waar je een gevarieerd aanbod aan winkels, horeca en sportfaciliteiten vindt. Meerdere goede basisscholen liggen op loopafstand, een uitstekende middelbare school op vijf minuten fietsen. Vanuit Doorn zijn de opritten naar de snelweg en twee NS stations in 10 autominuten bereikbaar. Een bushalte ligt om de hoek, op 250 meter van het huis.

Er is buitengewoon veel ruimte verdeeld over drie volwaardige verdiepingen met in totaal maar liefst acht (slaap)kamers en daarnaast een grote vrijstaande garage van 31m². Daardoor biedt het huis een scala aan mogelijkheden als familiehuis, desgewenst met kantoor of praktijk aan huis. Door de grote raampartijen is de woning veel lichtinval en de privacy wordt versterkt door de prachtige en rustige tuin aan alle zijden van de woning.

De woning dient gemoderniseerd te worden maar door de moderne bouwwijze zijn bouwkundige aanpassingen redelijk eenvoudig te realiseren. Daarnaast biedt de buitenruimte eventueel goede uitbouwmogelijkheden.

Indeling
begane grond
Entreehal met trapopgang, toilet, garderobe en meterkast. Toegang tot de zeer ruime (56 m2) L-vormige woonkamer met eiken parket, een open keuken en ingebouwde openhaard. De woonkamer heeft aan de voorzijde een prachtig zicht op de diepe, besloten voortuin en aan de achterzijde op de volop privacy biedende achtertuin. Zowel aan voorzijde als achterzijde is er toegang tot terrassen, aan achterzijde via een schuifpui. De bijkeuken met achteruitgang biedt veel ruimte voor apparatuur en voorraden, waardoor een nieuwe keuken zeer ruimtelijk gehouden kan worden.

eerste verdieping
Een hardhouten spiltrap leidt naar de overloop met vier verrassend ruime kamers, de badkamer, een separaat toilet en een deels overdekt terras aan de zijkant van de woning dat vanuit de overloop toegankelijk is. Er zijn aan de voorzijde twee slaapkamers met een inpandig balkon over de hele breedte van het pand. De badkamer heeft een ligbad, aparte douche en een wastafel. De derde en vierde slaapkamer bevinden zich aan de achterzijde van de woning.

tweede verdieping
Ook de tweede verdieping vormt een volwaardige verdieping met 2,40 meter hoge plafonds. Door de brede dakkapellen aan de voor- en achterzijde zijn de kamers heel licht. Een spiltrap leidt naar een centrale overloop die toegang biedt tot drie grote slaapkamers en een kleinere kamer. Het is mogelijk in één van deze kamers een tweede badkamer te realiseren.

vliering
Boven de tweede verdieping bevindt zich een vliering (bergzolder) (hoogte 1,40 meter).

Tuin
Opvallend is de diepe en fraai aangelegde voortuin, die desgewenst ook voldoende ruimte biedt voor speeltoestellen. De heerlijke achtertuin (circa 18 meter diep en 13 meter breed) met diverse planten, bloemen en bomen biedt veel privacy en bezonning en heeft een afsluitbare houten poort.

Garage
In de achtertuin bevindt zich een dubbele garage met verwarming en elektriciteit. Achter in de garage is een deur die toegang geeft naar de tuin.

Parkeren
Op de oprit is ruimte om meerdere auto’s te parkeren. Ook aan de straat zijn voldoende parkeermogelijkheden.

Afmetingen
• gebruiksoppervlakte wonen 200 m²
• gebruiksoppervlakte gebouw gebonden buitenruimte 26 m²
• gebouw gebonden buitenruimte 31 m²
• inhoud 682 m³
• perceelgrootte 562 m²
Alle maten zijn gemeten conform de NEN-2580 meetmethode. Een meetrapport is aanwezig.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1972;
• er is een bouwkundig rapport beschikbaar;
• er zijn systeem vloeren op begane grond en eerste verdieping
• de kruipruimte is onder het gehele huis
• de verwarming en warm water door middel van een cv-combiketel van het merk Vaillant uit 2013;
• de woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing, er is spouwmuurisolatie en vloerisolatie;
• de begane grond biedt desgewenst uitstekende uitbouwmogelijkheden;
• in de op te stellen koopovereenkomst zal een ouderdomsclausule en een niet- zelfbewoningsclausule opgenomen worden;
• de oplevering is in overleg (kan desgewenst op korte termijn).

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons erg goed voorstellen! Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op met ons kantoor; wij laten je deze heerlijk ruime woning graag zien. Een verkoopbrochure met plattegronden zijn op onze website te downloaden.

Snelweg A12 afrit 21
6 min rijden
Treinstation Maarn
14 min fietsen
Centrum Maarn
14 min fietsen

Afspraak maken