Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1968
Oppervlakte
150 m²
Perceel
359 m²
Kamers
6
Slaapkamers
5
Badkamers
1

Omschrijving

Deze buitengewoon ruime woning (twee-onder-een kap) is gelegen op een perceel van 359 m² op een heerlijke locatie vlakbij het gezellige centrum van Driebergen-Rijsenburg. De woning heeft een voor-en achtertuin, garage, maar liefst vijf slaapkamers en een eigen oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Hier is het mogelijk om geheel naar eigen wens je droomwoning te realiseren!

De Coolsmalaan is een heerlijke laan om aan te wonen. Huidige bewoners hebben hier meer dan 50 jaar met veel plezier gewoond. Aan één zijde van de laan is er bebouwd, aan de overzijde bevinden zich slechts twee woningen en één van de beste basisscholen van Driebergen. Hier overheerst de rust en privacy. De locatie van de woning is bijzonder aantrekkelijk omdat de uitgestrekte wandelbossen zich letterlijk om de hoek bevinden. Bovendien is het gezellige centrum van Driebergen met een grote diversiteit aan winkels en horeca op minder dan vijf minuten fietsafstand gelegen.

Ligging
De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van het vernieuwde NS-station en de Rijksweg A12. Het gezellige centrum van Driebergen en het oude Rijsenburg met een grote diversiteit aan winkeltjes, gezellige horeca en leuke koffietentjes is letterlijk slechts een paar minuten fietsen.

Tuin
De zonnige achtertuin van circa ……. meter diep is gelegen op het zuidwesten en biedt alle privacy. De tuin geeft bezonning gedurende de dag. De tuin is vanuit de woning en de garage bereikbaar. Een tuinliefhebber kan hier zijn hart ophalen.

Garage
Op het perceel is een garage van circa …… m² voorzien van elektra. Vanuit de garage is ook de tuin bereikbaar.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en is een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten en op korte afstand van het volledig gerenoveerde NS-station met korte en snelle verbindingen naar de grote steden. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte bossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling:
Begane grond
Entree met hal, garderobe, toilet, meterkast en toegang tot de ruime woonkamer. In de woonkamer is veel lichtinval vanwege de grote raampartijen aan de voor en achterkant van de woning. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de eenvoudig ingerichte keuken die naar eigen wens gemoderniseerd kan worden. Vanuit de woonkamer en de keuken is de achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping
Een vaste trap lijdt naar de eerste verdieping met drie ruime slaapkamers, een apart toilet en de badkamer.
Vanuit de overloop krijg je toegang tot drie ruime slaapkamers, het toilet en de badkamer. Aan de voorzijde is een grote slaapkamer van ca. ….. m², en aan de achterzijde zijn twee slaapkamers van ca. ….. m² en ca …….. m². De moderne badkamer heeft een ligbad, douche en een dubbele wastafel.

Tweede verdieping
Een vaste trap lijdt naar de voorzolder en twee slaapkamers. Er is een fijne berging waar ook de cv ketel is opgesteld.

Afmetingen
Perceelgrootte: m²
Woonoppervlak: m²
Gebouw gebonden buitenruimte: m²
Externe bergruimte: m²
Inhoud: m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen.
De woning is gemeten op basis van de NEN-2580 methode. Een meetrapport is beschikbaar.

Bijzonderheden
• bouwjaar omstreeks 1963;
• de woning is grotendeels voorzien van dubbel glas;
• verwarming en warm water door middel van een Remeha HR cv-ketel uit het jaar 2019;
• als één van de weinige woningen aan de Coolsmalaan heeft is er een eigen oprit en dus geen gedeelde oprit met de buren;
• de oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s;
• er zijn vijf ruime slaapkamers;
• de algehele staat van onderhoud is goed, de keuken en het sanitair zijn gedateerd;
• de woning heeft uitstekende uitbouwmogelijkheden aan de achterzijde en in het voordakvlak is de mogelijkheid om nog een dakkapel te realiseren;
• oplevering in overleg.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Voor meer informatie of een bezichtiging van deze heerlijke woning, neem dan contact op met ons kantoor. Op onze website is een brochure van de woning met alle informatie en de plattegronden te downloaden.

Snelweg A12 afrit 20
4 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
11 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
10 min lopen

Afspraak maken