Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1987
Oppervlakte
125 m²
Perceel
154 m²
Kamers
6
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

Soms volstaan een paar foto’s op Funda om op slag verliefd te worden op een huis… en het zou ons niet verbazen als dat nu het geval is, want deze fijne tussenwoning heeft alles wat je hart sneller doet kloppen: er is licht, ruimte, sfeer en vooral de goede vibe!

Deze perfect onderhouden woning heeft een grote lichte woonkamer en een open keuken, vijf (slaap)kamers, een compleet ingerichte badkamer en een heerlijke zonnige besloten tuin met houten berging en overkapping. Dit is een huis waar je zó in kan trekken!

Ligging
De woning is gelegen aan een autoluwe straat in een kinderrijke wijk, met speelveldjes, scholen, winkels en sportfaciliteiten in de nabije omgeving. Winkelcentrum De Sluis heeft een grote Jumbo en verder een diversiteit aan winkels voor de dagelijkse boodschappen. Het station Driebergen-Zeist is op 10 minuten fietsafstand en het is slechts een paar minuten rijden naar de oprit van de A12. Het centrum van Driebergen-Rijsenburg heeft een gezellige winkelstraat, met onder andere een ambachtelijke bakker en slager en de markt op woensdag.
Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte wandelbossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling
Bij de entree is een uitbouw gerealiseerd voor een werk-/studeer-/speelkamer en toegang naar de extra bergzolder. Ideaal voor degenen die een goede thuiswerkplek zoeken. In de hal is een lichtkoepel, garderobe en een modern gastentoilet voorzien van een fonteintje. De sfeervolle en royale woonkamer met massief eiken planken vloer heeft een HR-houtkachel, op maat gemaakte boekenkast en extra lichtinval door twee dakramen in de uitbouw. In het eetgedeelte dat de verbinding maakt met de keuken is een fijne ruime bergkast met oude paneeldeuren met glas in lood. De lichte en strak afgewerkte keuken heeft een granito aanrechtblad en is voorzien van alle noodzakelijke inbouwapparatuur, waaronder een vijf pits kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot drie fijne slaapkamers, een grote inloopkast op de overloop en de badkamer. In de slaapkamers is gekozen voor massief Canadees esdoorn planken. De badkamer is licht en comfortabel ingericht met een hoekbad met douche, wastafel, toilet en een wandradiator.

Tweede verdieping
Op deze verdieping is een voorzolder met de opstelling voor de wasmachine, droger en een extra ruimte voor een inloopkast. Hier is ook de cv ketel geïnstalleerd. Er is een heerlijk ruime slaapkamer tot nokhoogte met een dakkapel. In deze kamer is veel bergruimte achter schuifdeuren.

Tuin en berging
In de voortuin is een schuurtje/berging voor fietsen. De achtertuin is bereikbaar via een deur in de woonkamer. Deze is mooi aangelegd, ligt op het zuidwesten en biedt veel privacy. Er is een heerlijk zonneterras en een speelplek met kunstgras. De houten berging heeft een pannendak. Deze heeft genoeg ruimte voor onder andere tuingereedschap en kussens. Achter de berging is een overkapping voor haardhout en de barbecue. Er is een achteruitgang in de tuin via een houten poortdeur.

Afmetingen
• Woonoppervlak 125 m²
• Perceelgrootte 154 m²
• Externe bergruimte 4 m²
• Inhoud 449 m³
Alle maten zijn officieel gemeten op basis van de NEN2580-meetmethode.

Bijzonderheden
• Bouwjaar 1987;
• De hele woning is voorzien van massief houten vloerdelen;
• De woning is aan de voor- en achterzijde uitgebouwd;
• De woning heeft energielabel C;
• Remeh combiketel uit 2007;
• Er is een zonnescherm aan de achterzijde van de woning en screens voor de ramen op de verdiepingen;
• Er zijn horren voor de ramen van de slaapkamers;
• De woning is volledig voorzien van dubbel glas;
• Op de begane grond zijn houten shutters in het raam van de keuken en de woonkamer;
• De buitenzijde is in 2020 geschilderd;
• De dakkapel is in 2021 geplaatst;
• De wasmachine en droger zouden ook in de kamer op de begane grond kunnen worden aangesloten;
• Er is glasvezel aangelegd;
• De oplevering is in overleg.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen we ons goed voorstellen! Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op met ons kantoor. De verkoopbrochure met plattegronden zijn te downloaden op onze website.

Snelweg A12 afrit 20
1 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
5 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
11 min lopen

Afspraak maken