Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1968
Oppervlakte
121 m²
Perceel
847 m²
Kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

Aan de rustige van Heemstrastraat nabij het gezellige centrum van Driebergen-Rijsenburg ligt deze vrijstaande woning (semi-bungalow) met garage, grote tuin en verwarmd zwembad van 8 bij 4 meter op een perceel van 847 m². De woning heeft een diepe achtertuin, een grote oprit naar de garage en een aparte oprit vanuit de van Wassenaarstraat. De garage zou ook als kantoor aan huis of gastenverblijf kunnen worden gebruikt. Dit is een unieke kans om een droomhuis te realiseren op een fantastisch ruim perceel. Om een beeld te geven wat mogelijk is zijn de eerste 3 afbeeldingen zgn. artist impressies.

Ligging
De van Heemstrastraat is een heerlijk rustige straat. De Traaij met een grote diversiteit aan winkels en leuke koffietentjes is om de hoek en ook basisscholen en het openbaar vervoer zijn op loop- of fietsafstand gelegen.

Tuin
De ruime goed onderhouden achtertuin van maar liefst 40 meter diep is gelegen op het zuidwesten en biedt alle privacy en een uitstekende bezonning. Er is een groot terras achter de woning met zicht op het zwembad. Een afsluitbare poort vanuit de tuin leidt naar de oprit. Het nabijgelegen, kleinschalige, appartementencomplex tast geenszins de privacy en rust van de tuin aan.

Garage
Naast de woning is een vrijstaand stenen garage van 42 m² (in spouw gebouwd, 1993) met een brede en hoge elektrisch bedienbare deur en een vliering. Op de oprit voor de garage is ruimte om meerdere auto’s te parkeren. Achter de garage is schuurtje met een toegang naar een aparte technische ruimte voor de installatie van het zwembad. Er is in deze ruimte ook een cv-ketel opgesteld voor de verwarming van het zwembad.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten en op korte afstand van het volledig gerenoveerde NS-station met korte en snelle verbindingen naar de grote steden. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte bossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling
Begane grond
Entreehal met garderobe, toilet, meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de keuken, twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning, de badkamer, wasruimte en de woonkamer. In de woonkamer is veel lichtinval door de grote raampartijen aan de voor- en zijkant. Vanuit de woonkamer is er ook toegang naar de keuken die eenvoudig is ingericht en naar eigen wens gemoderniseerd kan worden.

Eerste verdieping
Een open trap leidt naar de eerste verdieping met twee slaapkamers en een aparte ruimte waar de cv-ketel is opgesteld.

Afmetingen
Perceelgrootte: 847 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 121 m²
Gebruiksoppervlakte garage 58 m²
Inhoud: 470 m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen.
De woning is gemeten op basis van de NEN-2580 methode. Een meetrapport is beschikbaar.

Bijzonderheden
• bouwjaar omstreeks 1968;
• door het plaatsen van dakkapellen op de eerste verdieping kunnen er twee volwaardige (slaap)kamers worden gerealiseerd en er is ook ruimte voor een badkamer;
• de woning is grotendeels voorzien van dubbel glas;
• verwarming en warm water door middel van een cv-ketel uit het jaar 2009;
• de tuin is in 1993 onder architectuur aangelegd door Abbing en altijd onderhouden;
• de oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s;
• van de woning is een onafhankelijk bouwkundig rapport opgesteld;
• de bouwkundige staat van onderhoud is goed;
• in de op te stellen koopovereenkomst zal een ‘niet zelf bewoningsclausule’ en een ‘ouderdomsclausule’ worden opgenomen;
• de oplevering is in overleg maar kan desgewenst op korte termijn.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen! Voor meer informatie of een bezichtiging van deze heerlijke woning kunt u contact opnemen met ons kantoor. Op onze website is een brochure van de woning met alle informatie en de plattegronden te downloaden.

Snelweg A12 afrit 20
3 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
10 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
10 min lopen

Afspraak maken