Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1995
Oppervlakte
186 m²
Perceel
303 m²
Kamers
6
Slaapkamers
5
Badkamers
2

Omschrijving

Het is heerlijk wonen in deze buitengewoon goed onderhouden royale geschakelde villa. Bovendien is de locatie fantastisch: dit deel van de Aalscholver is een autoluw groen laantje schuin tegenover de kinderboerderij. Hier woon je dichtbij alle voorzieningen maar in alle rust. De woning heeft een ruime en lichte woonkamer, gezellige keuken, een goed op de zon gelegen tuin met tuinhuis, vijf volwaardige slaapkamers en twee badkamers. De huidige eigenaren hebben hier vanaf het bouwjaar met veel plezier gewoond en hun huis met aandacht en liefde onderhouden, dat is overal voelbaar!

De woning is gelegen aan een rustig en kindvriendelijk straatje in de wijk Hoenderdaal, aan de rand van het fraaie buitengebied van Driebergen. Er is een keur aan voorzieningen op loop- of fietsafstand; winkelcentrum de Sluis, basisscholen, de kinderboerderij, een bushalte en de uitgebreide sportaccommodatie Hoenderdaal waar je kan tennissen, voetballen, squashen, fitnessen en golfen. Het station Driebergen-Zeist is op vijf minuten fietsafstand gelegen en het gezellige centrum van Driebergen met leuke winkels en restaurants bereik je ook in vijf minuten op de fiets.

Indeling
Begane grond
entreehal met meterkast, toilet met fonteintje, open trap naar de verdieping en toegang naar de garage. Vanuit de hal is de bijzonder sfeervolle, op de tuin gerichte woonkamer met veel mogelijkheden om het zit- en eetgedeelte in te richten. Op de begane grondvloer is gekozen voor een laminaatvloer in een warme houtkleur. Schuifdeuren geven toegang tot het terras bij de achtertuin. De lichte, afgesloten, keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is uitgerust met een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser (Siemens), oven, magnetron en een koel-vriescombinatie. Er is genoeg ruimte voor een eettafel.

Eerste verdieping
Een open spiltrap met houten treden in de entree leidt naar een ruime overloop op de eerste verdieping die toegang geeft tot drie slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet.
De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde gelegen, heeft een inloop-kleedruimte en een badkamer en suite. Deze is voorzien van een douche, ligbad, wastafelmeubel en een wandradiator. De twee ruime slaapkamers aan de tuinzijde maken gebruik van de tweede badkamer met douche en hier is ook de mogelijkheid voor opstelling van de wasmachine en droger.

Tweede verdieping
Een open trap leidt naar de tweede verdieping. Hier zijn twee fijne slaapkamers en vanuit een van de kamers is de toegang naar een fraai dakterras.

Tuin
De woning heeft een verzorgde voortuin en fantastische achtertuin met een gazon, diverse bomen zoals een Magnolia, sierkers, Catalpa, notenboom en twee heerlijke terrassen. Er is een bergkast voor de tuinkussens/buiten speelgoed en in de achtertuin is een houten tuinhuis. De tuin biedt een uitstekende bezonning en door de bomen veel privacy .

Afmetingen
Perceelgrootte : 303 m²
Gebruiksoppervlakte wonen : 186 m²
Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte : 21 m²
Gebruiksoppervlakte gebouw gebonden buitenruimte : 14 m²
Gebruiksoppervlakte externe bergruimte : 7 m²
Inhoud : 705 m³

Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen.
De hiervoor genoemde maten zijn officieel gemeten. Een NEN-2580 meetrapport is aanwezig.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1995/1996;
• de woning heeft energielabel B:
• verwarming en warm water door middel van een cv-ketel (Intergas HRE 2013)
• de woning is volledig geïsoleerd (dubbel glas, dak-, muur- en vloerisolatie);
• de buitenzijde van de woning is recent geschilderd;
• er is een alarminstallatie;
• er is een groot elektrisch bedienbaar zonnescherm op de begane grond bij het terras;
• de woning biedt mogelijkheden om zonnepanelen te plaatsen;
• de oplevering in overleg.

Wilt u een bezichtiging plannen?
Wij laten u graag vrijblijvend dit heerlijke huis zien. Wanneer u meer informatie of een bezichtiging van deze woning wilt neemt u dan contact op met ons kantoor of bezoek onze website.

Snelweg A12 afrit 20
1 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
5 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
13 min lopen

Afspraak maken