Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1979
Oppervlakte
172 m²
Perceel
320 m²
Kamers
6
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

Toen wij deze woning voor het eerst zagen waren we even stil….wát een ruimte en wát een licht. De eerste aanblik verraadt geenszins dat achter de gevel meer dan 170 m² aan effectieve woonruimte schuil gaat. Alleen de begane grond omvat al meer dan 90 m² comfortabele leefruimte.

Hier woon je zorgeloos in een heerlijk lichte en keurig onderhouden hoekwoning met een ruime woonkamer, separate tv- annex werkkamer, open keuken, bijkeuken en carport aan de achterzijde van de woning.
De woning heeft vier ruime slaapkamers (voorheen vijf) en een goed op de zon gelegen tuin. De veranda in de achtertuin geeft beschutting en biedt de hele dag zon. In 2009 is de woning op slimme wijze aan de achterzijde en zijkant uitgebouwd, waardoor er veel extra woonruimte is ontstaan. Deze uitstekend geïsoleerde woning heeft energielabel A, dus de energiekosten zijn heel laag.

De woning is gelegen aan een bomenrijke en kindvriendelijke straat in de wijk de Wildbaan, schuin tegenover de basisschool De Uilenburcht, aan de rand van het fraaie buitengebied van Driebergen. Er is een keur aan voorzieningen op loop- of fietsafstand; winkelcentrum de Sluis, basisscholen, de kinderboerderij en een zeer uitgebreide sportaccommodatie (Hoenderdaal) waar je kan tennissen, voetballen, squashen, fitnessen en golfen. Het station Driebergen-Zeist is op tien minuten fietsafstand gelegen en het gezellige centrum van Driebergen met leuke winkels en restaurants bereik je in vijf minuten op de fiets.

Indeling
Begane grond
Entreehal met garderobe, meterkast en modern toilet met fonteintje. Toegang tot de ruime en goed in te delen woonkamer met open keuken en een op de tuin gericht eetgedeelte. Hier is een lichtstraat aangebracht die zorgt voor veel lichtinval. De openslaande deuren geven toegang tot het terras bij de achtertuin. De moderne open keuken is in lichte kleur uitgevoerd en uitgerust met een vier pits kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, heteluchtoven, magnetron en een koelkast met vriezer. Er is een elektrische keukenboiler voor heet water. Vanuit de woonkamer is een open verbinding naar de tv kamer, die ook goed als speel- of werkkamer te gebruiken is. De schuifpui in deze kamer geeft toegang tot het besloten deel van de voortuin. Op de begane grond is gekozen voor een eikenhouten vloer in een lichte kleur. De bijkeuken heeft een grote inbouwkast en vanuit hier is een achterdeur naar de tuin.

Eerste verdieping
Een open trap met houten treden in de woonkamer leidt naar een ruime overloop op de eerste verdieping die toegang geeft tot twee slaapkamers (voorheen drie) en de badkamer. De slaapkamers zijn ruim en makkelijk naar eigen smaak in te delen. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een inloop kleedkast. De comfortabele badkamer is voorzien van een ligbad, toilet, dubbel wastafelmeubel en een wandradiator.

Tweede verdieping
Een dichte houten trap leidt naar de overloop van de tweede verdieping. In deze ruimte staan wasmachine en droger en hier is ook de cv-ketel geïnstalleerd. De slaapkamer aan de achterkant is tot nokhoogte en heerlijk licht door de dakkapel. Een trap in deze kamer leidt naar een slaapzolder (of bergruimte) met een dakraam. De kamer aan de voorzijde is bijzonder ruim en tot nokhoogte. Ook deze kamer heeft een dakkapel.
Beide kamers zijn uitgerust met airco.

Tuin
De woning heeft een zeer verzorgde voortuin bij de entree en een besloten voortuin die bereikbaar is via de achtertuin en door de schuifdeur van de tv-kamer. De heerlijke achtertuin is op het noordwesten gelegen en heeft een fijn terras en een gezellige veranda. Er is een afsluitbare houten poort. De tuin biedt op rondom elk moment van de dag zon, schaduw en veel privacy.

Carport
Aan de achterzijde heeft de woning een eigen carport met aangrenzend een stenen berging.

Afmetingen
Perceelgrootte : 320 m²
Gebruiksoppervlakte wonen : 172 m²
Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte: 3 m²
Externe bergruimte : 7 m²
Inhoud : 612 m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen. De hiervoor genoemde maten zijn officieel gemeten. Een NEN-2580 meetrapport is aanwezig.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1979;
• de woning heeft energielabel A;
• verwarming en warm water door middel van een cv-ketel (Atag 2012);
• er zijn 9 zonnepanelen op het voordakvlak geïnstalleerd;
• de vloer van de bijkeuken is voorzien van vloerverwarming;
• de woning is volledig geïsoleerd (dubbel glas, dak-, muur- en vloerisolatie);
• er is een elektrisch bedienbare screen in de lichtstraat op de begane grond en de dakkapellen zijn ook voorzien van zonwering;
• de kamers op de tweede verdieping zijn voorzien van airco;
• de achtertuin heeft een elektrisch bedienbaar zonnescherm van 6 meter breed;
• oplevering in overleg.

Wilt u een bezichtiging plannen?
Wij laten u graag vrijblijvend dit heerlijke huis zien. Wanneer u meer informatie of een bezichtiging van deze woning wilt neemt u dan contact op met ons kantoor of bezoek onze website.

Snelweg A12 afrit 20
2 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
8 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
12 min lopen

Afspraak maken