Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1932
Oppervlakte
116 m²
Perceel
323 m²
Kamers
5
Slaapkamers
3
Badkamers
1

Omschrijving

We hebben weer een bijzonder charmante helft van een jaren 30 woning (twee-onder-een-kap) met een eigen oprit en een grote achtertuin gelegen op een heerlijke locatie. Ook hier zijn veel herkenbare karakteristieke details; een mooie portiek bij de entree, glas-in-loodramen, een erker, openslaande deuren, houten vloeren en en-suite deuren. De woning is gelegen op een ruim perceel van 323 m² in een fijne (kind)vriendelijke buurt. Er zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping gelegen en op zolder is op eenvoudige wijze een vierde slaapkamer te realiseren. De woning heeft een voor-en achtertuin en vanuit de woonkamer is er voor altijd vrij uitzicht over de bomen van Landgoed Dennenburg.

Ligging
Alle winkel- en horecafaciliteiten van het gezellige centrum bevinden zich op loopafstand. Ook is het NS-station Driebergen-Zeist binnen 10 minuten op de fiets bereikbaar en met de auto ben je zo bij de op- en afrit van Rijksweg A12. Het monumentale Oude Rijsenburg met een grote diversiteit aan winkeltjes, gezellige horeca en een ijssalon is op loopafstand gelegen.

Tuin
De ruime achtertuin is op het zuidoosten gelegen, biedt veel privacy en heeft een prachtig zonneterras. De zon draait gedurende de dag rond het huis dus er is altijd wel een plekje in de zon te vinden. In de tuin zijn twee schuurtjes gelegen die voldoende opbergruimte bieden.
Het dorp Driebergen-Rijsenburg

Driebergen-Rijsenburg is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en is een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte bossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling:
Begane grond
Entreehal met garderobe, trap naar de eerste verdieping, meterkast, toegang naar de kelder en de woonkamer. De sfeervolle woonkamer kenmerkt zich door de originele en-suite deuren, authentieke houten vloer, openhaard en de hoge plafonds. De woonkamer en de keuken zijn in 2013 uitgebouwd en volledig gerenoveerd. De stoere keuken heeft openslaande deuren naar de tuin en is van alle gemakken voorzien; een 5-pits gasfornuis, vaatwasser, magnetron, dubbele oven, koel-vriescombinatie, afzuigkap en een inbouw koffiemachine. Grenzend aan de keuken is de bijkeuken, waar de opstelling is van de cv-ketel en de aansluiting van de wasmachine en de droger. De bijkeuken deur geeft toegang naar de tuin.

Eerste verdieping
Een vaste trap leidt naar de eerste verdieping met een overloop, drie slaapkamers, het toilet en de badkamer. De slaapkamers hebben alle drie een houten vloer en zijn voorzien van inbouwkasten. De badkamer is modern ingericht met een ligbad, aparte douche en een wastafel. Vanuit de badkamer is het platte dak van de uitbouw bereikbaar.

Tweede verdieping
Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping. Deze is momenteel ingericht als speelkamer maar heeft de mogelijkheid voor het plaatsen van één of twee dakkapellen waarna er een vierde slaapkamer te creëren is.

Afmetingen
Perceelgrootte: 323 m²
Gebruiksoppervlakte wonen: 116 m²
Externe bergruime: 18 m²
Inhoud: 490 m³

Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen. De woning is gemeten op basis van de NEN-2580 methode. Een meetrapport is beschikbaar.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1932;
• de woning is grotendeels voorzien van dubbel glas;
• verwarming en warm water door middel van een Intergas cv-ketel uit het jaar 2020;
• de oprit biedt parkeergelegenheid voor 2 auto’s;
• de algehele staat van onderhoud is goed;
• de woning biedt uitstekende mogelijkheden om de zolderverdieping te vergroten door het plaatsen van dakkapellen;
• er is grotendeels spouwmuur isolatie toegepast;
• het buitenschilderwerk is in de zomer van 2021 uitgevoerd;
• in 2013 is de gehele woning gerenoveerd (nieuwe kozijnen, elektra vernieuwd, plafonds verhoogd, keuken uitgebouwd)
• de wanden zijn in de gehele woning glad gestukt;
• oplevering in overleg.

Ben je enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Voor meer informatie of een bezichtiging van deze heerlijke woning kun je contact opnemen met ons kantoor. Op onze website is een brochure van de woning met alle informatie en de plattegronden te downloaden.

Snelweg A12 afrit 20
3 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
10 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
4 min lopen

Afspraak maken