Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1935
Oppervlakte
125 m²
Perceel
354 m²
Kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

Een huis om verliefd op te worden, deze bijzonder charmante helft van een twee-onder-een-kapwoning met een eigen oprit en een grote garage gelegen op een uitstekende locatie. Deze karakteristieke woning is gebouwd in 1935 in de herkenbare bouwstijl; glas-in-loodramen, een erker, paneeldeuren en een mooi balkon op de eerste verdieping. De woning is gelegen op een perceel van 354 m² op loopafstand van het gezellige centrum van Driebergen-Rijsenburg. Er zijn vier slaapkamers (met een mogelijkheid voor een vijfde slaapkamer) en na modernisering kan je hier je droomhuis van maken!

De woning heeft een fraai aangelegde voor-en achtertuin met klinkerpaadjes en een prachtig zonneterras. Vanuit de woonkamer is er voor altijd vrij uitzicht op het groen en de bomen van Landgoed Dennenburg.

Ligging
Alle winkel- en horecafaciliteiten van het gezellige centrum bevinden zich op loopafstand. Ook is het vernieuwde NS-station binnen 10 minuten op de fiets bereikbaar en met de auto ben je zo bij de op- en afrit van Rijksweg A12. Het monumentale Oude Rijsenburg met winkeltjes, gezellige horeca en een ijssalon is op vijf minuten fietsen gelegen.

Tuin
De achtertuin is op het oosten gelegen en doordat de achtertuin diep is geeft dit een beschut gevoel en biedt het alle privacy. De zon draait gedurende de dag rond het huis dus er is altijd wel een plekje in de zon te vinden.

Garage
Naast de woning bevindt zich een vrijstaand stenen garage van circa 37 m² voorzien van elektra en een elektrische deur. Deze is ideaal als hobbyruimte en er is meer dan genoeg bergruimte.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en is een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten. Het volledig gerenoveerde NS-station Driebergen-Zeist is binnen tien fietsminuten te bereiken. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte bossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling:
Begane grond
Entreehal met garderobe, toilet, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de provisiekelder. De l-vormige woonkamer geeft veel lichtinval door de grote raampartijen aan zowel de voor-, zij- en achterkant van de woning. Er zijn glas-in-loodramen en openslaande deuren die toegang geven naar het terras dat uitkijkt op de achtertuin. De half open keuken is eenvoudig ingericht en zou naar eigen wens gemoderniseerd kunnen worden. De keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, Miele vaatwasser, magnetron en een koelkast. Aangrenzend bevindt zich een bijkeuken met opstelmogelijkheid voor wasmachine en droger en toegang tot de tuin.

Eerste verdieping
Een vaste trap leidt naar de eerste verdieping met drie volwaardige slaapkamers, het toilet en de badkamer. De grootste slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft vaste wastafel, een inbouwkast en een balkon met uitzicht op de achtertuin. De badkamer is licht uitgevoerd en ingericht met een ligbad, douche en een wastafel.

Tweede verdieping
Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping met een grote overloop en een slaapkamer met een vaste wastafel. Op de overloop is de opstelling van de cv-ketel. Op deze verdieping is het mogelijk een tweede slaapkamer te realiseren. De bergzolder is bereikbaar met een vlizotrap.

Afmetingen
Perceelgrootte: 354 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 125 m²
Gebruiksoppervlakte garage 37 m²
Inhoud: 480 m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen. De woning is gemeten op basis van de NEN-2580 methode. Een meetrapport is beschikbaar.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1935;
• de woning is voorzien van dubbel glas;
• verwarming en warm water door middel van een Nefit Topline HRC cv-ketel uit het jaar 2019;
• de oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s;
• van de woning is een onafhankelijk bouwkundig rapport opgesteld;
• de algehele staat van onderhoud is goed;
• de woning heeft uitstekende uitbouwmogelijkheden;
• oplevering in overleg maar kan desgewenst op korte termijn.

In de op te stellen koopovereenkomst zal een ‘niet zelf bewoningsclausule’ en een ‘ouderdomsclausule’ worden opgenomen.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Voor meer informatie of een bezichtiging van deze heerlijke woning kan je contact opnemen met ons kantoor. Op onze website is een brochure van de woning met alle informatie en de plattegronden te downloaden.

Snelweg A12 afrit 20
3 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
10 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
6 min lopen

Afspraak maken