Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
2001
Oppervlakte
211 m²
Perceel
207 m²
Kamers
7
Slaapkamers
6
Badkamers
1

Omschrijving

Uitstekend onderhouden zeer royaal gezinshuis met maar liefst 211 m² effectieve woonruimte, 5 tot 6 riante slaapkamers, moderne badkamer, zeer luxe keuken en heerlijk lichte op de tuin gerichte woonkamer. De woning heeft energielabel A. De huidige bewoners hebben een energierekening van slechts € 54,- per maand!

Om een goede indruk te krijgen hoeveel ruimte er achter de gevel schuilgaat is een bezichtiging een must. De woning is voorzien van een grote opbouw op de tweede verdieping waardoor hier 2 extra slaapkamers en een open werkplek zijn gerealiseerd. Het is zelfs mogelijk om hier nog een tweede badkamer te realiseren. Wat de woning extra aantrekkelijk maakt is de rustige, kindvriendelijke ligging en de aanwezigheid van een ruime afgesloten carport en een op het zuidwesten gelegen achtertuin.

Kortom, een super huis voor iedereen die veel ruimte, licht en sfeer zoekt.

Ligging
De woning is gelegen in de wijk de Wildbaan in Driebergen-Rijsenburg. Het is een kinderrijke wijk, met scholen, winkels en sportfaciliteiten in de nabije omgeving. Winkelcentrum De Sluis heeft een grote Jumbo en verder een diversiteit aan winkels voor de dagelijkse boodschappen. Het station Driebergen-Zeist is op 10 minuten fietsafstand en het is slechts een paar minuten rijden naar de oprit van de A12. Het centrum van Driebergen-Rijsenburg heeft een gezellige winkelstraat, met onder andere een ambachtelijke bakker en slager en de markt op woensdag.

In 2001 zijn aan de Sint Hubertuslaan slechts 12 van deze fraai vormgegeven woningen gebouwd naar een ontwerp van de Belgische architect Jo Crepain. Kenmerkend zijn de strakke belijningen; donkere steen contrasterend met aluminium en brede smalle raampartijen in de gevels die in verbinding staan met ‘de buitenwereld’. Binnen vallen juist de op de tuin gerichte grote raampartijen op, die zorgen voor een zee van licht. Een doordacht ontwerp dus, dat veel privacy oplevert in huis én tuin. Deze woning is een buitenkans wanneer u op zoek bent naar veel woonruimte in combinatie met een zonnig perceel op een kindvriendelijke locatie.

Indeling
Entree met garderobe, modern gastentoilet voorzien van fonteintje, meterkast, voorraadkast en een ruime berging onder de trap. Toegang tot de opvallend lichte en royale woonkamer met modern ingerichte open keuken (november 2018). Op vrijwel de gehele begane grondvloer is gekozen voor een prachtige kwaliteit eiken planken. De witte hoogglans keuken met wit composiet aanrechtblad is voorzien van alle noodzakelijke inbouwapparatuur: inductie kookplaat, afzuigkap, Quooker kraan, vaatwasser, combi-oven, koelkast en een aparte vriezer.
Vanuit de woonkamer is er toegang tot een tweede hal met trapopgang naar de eerste verdieping en de uitgang naar de tuin.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. De hoofdslaapkamer heeft een grote kastenwand met schuifdeuren en is buitengewoon ruim en licht, evenals de slaapkamer aan de voorzijde. De derde kamer is in gebruik als werkkamer.
De badkamer is comfortabel ingericht met een ligbad, aparte douche en twee wastafels.

Tweede verdieping
Op deze verdieping zijn twee ruime slaapkamers en een werk-/speelruimte die in open verbinding staat met de overloop. Op de overloop is de aansluiting voor wasmachine/droger. In de inbouwkast bevinden zich de cv-installatie, de warmte terugwin (WTW) installatie en de omvormer voor de zonnepanelen.

Tuin en berging
Vanuit de woonkamer is via de grote schuifpui toegang tot de fraai aangelegde en veel privacy biedende achtertuin, die op het zuidwesten is gelegen. De tuin met vijver wordt aan de achterzijde afgescheiden van de carport door een steenkorf.
De berging biedt genoeg ruimte voor het stallen van fietsen en de tuinkussens. De carport heeft een elektrisch bedienbare deur.

Afmetingen
• Woonoppervlak 211 m²
• Perceelgrootte 207 m²
• Externe bergruimte 11 m²
• Inhoud 689 m³
Alle maten zijn officieel gemeten op basis van de NEN2580-meetmethode.

Bijzonderheden
• de woning heeft energielabel A;
• Remeha Calenta c.v.-ketel (december 2015);
• warmte terugwin installatie (WTW);
• er zijn 16 zonnepanelen geïnstalleerd;
• energiezuinige woning, waardoor lage energiekosten;
• de schuifpuien zijn onderhoudsarm, voornamelijk uitgevoerd in aluminium;
• de achterzijde van de woning is voorzien van (elektrisch bedienbare) zonwering;
• de woning is volledig voorzien van dubbel glas;
• flexibele oplevering.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen we ons goed voorstellen! Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op met ons kantoor.
De verkoopbrochure met plattegronden zijn te downloaden op onze website.

Snelweg A12 afrit 20
3 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
9 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
12 min lopen

Afspraak maken