Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
2000
Oppervlakte
87 m²
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1

Omschrijving

Comfortabel en zonnig appartement op de begane grond met een heerlijk lichte woonkamer, twee slaapkamers, een nieuwe badkamer en een pal op het zuiden gelegen besloten tuin. Dit fijne appartement is gebouwd in 2000 en is gunstig gelegen aan een rustige straat in Lunetten. Dit is een instapklaar appartement op een heerlijke plek!

Ligging
Het appartement ligt aan de rand van Lunetten waar veel jonge gezinnen wonen. Binnen tien minuten ben je met de fiets in het centrum van Utrecht. Landgoed Rhijnauwen en de Utrechtse Golfclub Amelisweerd zijn ook op fietsafstand gelegen en er zijn in de buurt goede winkels, scholen, kinderopvang en sportfaciliteiten. Het openbaar vervoer (station Lunetten) is op twee minuten loopafstand en de oprit naar de snelwegen is in een paar minuten bereikbaar.

Indeling
Entreehal die toegang geeft tot het appartement op de begane grond en naar het appartement op de verdieping. Hier is ook een gezamenlijke berging en de meterkast. Vanuit de hal is de toegang naar de buitengewoon riante woon- en eetkamer met half open keuken. Er is veel lichtinval door het grote glasoppervlak aan de achterzijde. Vanuit de woonkamer is een deur naar de besloten patiotuin. De goed ingedeelde keuken(Ikea) is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een vijf pits gasfornuis met een grote oven en afzuigkap, een professionele kraan en een vaatwasser. Vanuit de keuken is de toegang naar een ruime berging (8 m²) met een achteruitgang. Aan de zijde van het Zwarte Woud zijn twee slaapkamers. De in 2020 vernieuwde badkamer heeft een inloopdouche en een wastafelmeubel en er is een apart toilet. In de tweede berging is de opstelmogelijkheid voor de wasmachine en droger.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Parkeren is gratis.

Afmetingen
gebruiksoppervlakte wonen 87 m²
gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte 8 m²
inhoud 327 m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar de bijgevoegde plattegrondtekeningen. Alle maten zijn exact gemeten conform de NEN 2580 meetmethode.

Vereniging van Eigenaren
Door de aankoop van een appartementsrecht word je automatisch lid van de Verenging van Eigenaren.De servicekosten bedragen op dit moment € 75,- per maand. Inbegrepen in de servicekosten is onder meer de opstalverzekering en de gezamenlijke elektriciteit.
De Vereniging van Eigenaren bestaat uit twee eigenaren en is financieel gezond. Alle relevante informatie aangaande de Vereniging van Eigenaren is op aanvraag beschikbaar.

Bijzonderheden
• bouwjaar 2000;
• het appartement is voorzien van dubbele beglazing, spouw- en vloerisolatie;
• verwarming en warmwatervoorziening door middel van een cv-combiketel uit 2016 (Remeha);
• er is mechanische ventilatie;
• de badkamer is in 2020 gerenoveerd, evenals de tegelvloer in de hal en de berging;
• er ligt in vrijwel het gehele appartement een lichte laminaatvloer;
• het buitenschilderwerk is in 2019 uitgevoerd;
• er is een heerlijke patiotuin op het zuiden;
• het appartement is geschikt voor minder valide mensen;
• de oplevering is in overleg.

Enthousiast geworden?
Ben je na het bekijken van de foto’s en het lezen van de tekst enthousiast geworden en wil je dit fijne appartement graag bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor. Meer informatie en een brochure van het appartement vind je op onze website.

Snelweg A12 afrit 19
8 min rijden

Afspraak maken