Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1953
Oppervlakte
134 m²
Perceel
375 m²
Kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

Op een heerlijke locatie aan een brede en groene laan vindt je deze met liefde onderhouden, en aantrekkelijk geprijsde, sfeervolle twee onder één kapwoning op een perceel van 375 m².
Het huidig woonoppervlak van circa 135 m² kan eenvoudig worden vergroot door bijvoorbeeld op de tweede verdieping dakkapellen te plaatsen en/of de begane grond nog verder uit te bouwen.

De woning is gelegen aan een prachtige laan met oude eikenbomen waar veel gezinnen met kinderen wonen. Wat deze locatie nog aantrekkelijker maakt is dat de entree tot de Driebergse bossen letterlijk om de hoek is gelegen. Hier woon je op één van de mooiste locaties die het prachtige Driebergen te bieden heeft. We nodigen je dan ook van harte uit voor een bezichtiging.

Ligging
Een betere ligging is nauwelijks denkbaar. De woning ligt namelijk zeer gunstig ten opzichte van het vernieuwde NS-station en de Rijksweg A12. Het gezellige centrum van Driebergen met een grote diversiteit aan winkels, gezellige horeca en leuke koffietentjes is letterlijk slechts twee minuten fietsen. Ook scholen en kinderopvang zijn op een paar minuten fietsen gelegen.

Tuin
De bijzonder fraai aangelegde achtertuin biedt veel privacy is op het noordoosten gelegen en heeft een prima bezonning. Doordat de achtertuin van de woning grenst aan andere achtertuinen krijg je bovendien het idee dat het bos hier al begint.

Parkeren
Voldoende parkeermogelijkheid op eigen terrein.

Berging/schuur
In de achtertuin bevinden zich een tweetal schuren/bergingen die ideaal zijn voor fietsen en tuingereedschap.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en is een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten en op korte afstand van het volledig gerenoveerde NS-station met korte en snelle verbindingen naar de grote steden. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte bossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling
begane grond
achter de fraaie voordeur is een tochtportaal met doorloop naar de hal waar zich het toilet, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping bevinden. De sfeervolle en knusse woonkamer met houtkachel bevindt zich aan de voorzijde. De l-vormige woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd met een riante leefkeuken die volledig gericht is op de achtertuin. Achter de sfeervolle woonkeuken bevindt zich een buitengewoon praktische bijkeuken met de opstelmogelijkheid voor de wasmachine en droger. Ook bevindt zich hier de cv-opstelling. Vanuit de bijkeuken is eveneens de achtertuin bereikbaar.

eerste verdieping
overloop met compact ingerichte badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Verder bevinden zich hier 3 slaapkamers waarvan de slaapkamers aan de voorzijde toegang hebben tot een klein balkon. Alle slaapkamers zijn voorzien van ingebouwde kasten.

tweede verdieping
mooie grote open zolderkamer geschikt als slaap- of werkruimte. Door het plaatsen van dakkapellen in het voor- achterdakvlak kan de zolderverdieping aanzienlijk worden vergroot waardoor je bijvoorbeeld nog een slaap- en badkamer kan realiseren of twee (slaap)kamers.

Afmetingen
• perceelgrootte 375 m²
• gebruiksoppervlakte wonen 134 m²
• gebruiksoppervlakte buiten berging 9 m²
• inhoud 496 m³
Alle maten zijn gemeten conform de NEN-2580 meetmethode. Een meetrapport met plattegronden is beschikbaar.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1954, volledig gerenoveerd in 1997 en op de begane grond uitgebouwd in 2007;
• de begane grondvloer is afgewerkt met een luxe visgraat eiken parketvloer;
• verwarming en warm water d.m.v. een cv-combiketel uit 2012;
• geldig energielabel aanwezig; de woning is voorzien van dubbel glas en dakisolatie;
• de keuken is in 2015 vernieuwd en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combi-oven, oven, inductiekookplaat met afzuigkap en ingebouwde koelkast;
• in 2015 is de meterkast vernieuwd en uitgebreid;
• in 2013 zijn alle deuren in de woning vernieuwd;
• de woning verkeert zowel intern als extern in een goede staat van onderhoud;
• de woning is vrij van asbesthoudende materialen;
• oplevering per eind mei/begin juni.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Neem contact op met ons kantoor wanneer je deze prachtige woning wenst te bezichtigen. De brochure met plattegronden kun je downloaden op onze website.

Snelweg A12 afrit 20
3 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
11 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
14 min lopen

Afspraak maken