Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1910
Oppervlakte
86 m²
Perceel
610 m²
Kamers
4
Slaapkamers
3
Badkamers
1

Omschrijving

Tuinliefhebbers opgelet! Deze karakteristieke halfvrijstaande woning ligt in het centrum van Driebergen en heeft een achtertuin van bijna 60 (!) meter diep met garage.

De woning is op een leuke locatie gelegen in het gezellige centrum van Driebergen en is begin van de vorige eeuw gebouwd. Deze aantrekkelijke woning kan geheel naar eigen inzicht en smaak worden gemoderniseerd waarbij het bijvoorbeeld mogelijk is om de garage bij de woning te betrekken zodat er een fantastische leefruimte op de begane grond ontstaat.

Ligging
De locatie is heel aantrekkelijk: vanuit de Traaij loop je zó de uitgestrekte bossen van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug in met bijna oneindige wandel-/ruiter/fiets- en mountainbikemogelijkheden. Scholen en kinderopvang zijn in de nabijheid gelegen en het gezellige centrum met een grote diversiteit aan winkels, restaurantjes en koffietentjes is een paar minuten lopen.

Tuin
Zelden hebben we zo’n prachtige tuin gezien. Heerlijke zonneterrassen met fraaie borders, speelgazon, een veranda en een tuinhuis. Door de ligging vrijwel pal op het zuiden is zon gegarandeerd. Hier hoort u niets van de gezelligheid van het centrum.

Garage
Direct aan de woning is een garage van circa 16 m².

Parkeren
Het is vrij parkeren voor en in de directe omgeving van de woning.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten en op korte afstand van het volledig gerenoveerde NS-station met korte en snelle verbindingen naar de grote steden. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte wandelbossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling
begane grond
Zij-entree, hal met toilet en trapopgang. De gezellige woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en de keuken bevindt zich aan de tuinzijde. Vanuit de keuken is er een serre toegankelijk die in verbinding staat met de garage.

eerste verdieping
op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een eenvoudig afgewerkte badkamer met douche, vaste wastafel en opstelmogelijkheid voor de wasmachine.

vliering
een luik op de overloop geeft toegang tot de zoldervliering.

Afmetingen
• perceelgrootte 610 m²
• gebruiksoppervlakte wonen 86 m²
• gebruiksoppervlakte garage 16 m²
• gebruiksoppervlakte externe bergruimte 27 m²
• inhoud 372 m³
Alle maten zijn gemeten conform de NEN-2580 meetmethode. Een meetrapport met plattegronden is beschikbaar.

Bijzonderheden
• bouwjaar omstreeks 1910;
• de woning heeft goede uitbouwmogelijkheden aan de achterzijde;
• de woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing;
• verwarming en warm water d.m.v. een cv-combiketel (huur);
• oplevering in overleg.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Neemt u contact op met ons kantoor wanneer u deze prachtige woning wenst te bezichtigen. De brochure met plattegronden kunt u downloaden op onze website.

Snelweg A12 afrit 20
3 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
10 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
11 min lopen

Afspraak maken