Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
2021
Oppervlakte
67 m²
Kamers
2
Slaapkamers
1
Badkamers
1

Omschrijving

We hebben weer een prachtig appartement in de verkoop! Zorgeloos wonen begint hier, in dit recent opgeleverde begane grond appartement met een woonoppervlak van 67 m² in het centrum van Zeist, dus alle voorzieningen zijn op loopafstand.

Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken en aangrenzende slaapkamer met badkamer en is door de indeling heel geschikt voor één of twee personen.
Door de brede deuropeningen en het vrijwel ontbreken van drempels is dit appartement zeer geschikt en uitstekend toegankelijk voor minder valide mensen. Door de perfect afgewerkte staat is dit een zeer gewild object!

Indeling
Entreehal met garderoberuimte, meterkast en de toegang naar een toilet met fonteintje. Toegang naar de woonkamer met luxe ingerichte open keuken. Deze ruimte is heel licht door het raam aan de voorzijde en een groot dakraam. In vrijwel het gehele appartement ligt een extra brede planken laminaat vloer in een prachtige houtlook. Aangrenzend is de slaapkamer van ruim 11 m², die ook een dakraam heeft. Beide dakramen zijn elektrisch te bedienen en hebben een regensensor. De luxe ingerichte keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, een afzuigkap met een recirculatiekap met koolstoffilters, een koelkast, oven en vaatwasser van het merk Whirlpool. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer toegankelijk, met aangrenzend de luxe badkamer die stoer is uitgevoerd met zwarte kranen en met tegels in cementlook, een breed wastafelmeubel met lades en grote inloopdouche met grote douchekop, ook in zwart. In de badkamer is elektrische vloerverwarming.

Parkeren
In de afgesloten parkeerkelder onder het complex is het mogelijk om 1 parkeerplaats te kopen. De prijs bedraagt € 17.500,-. De servicekosten bedragen € 20,50 per maand.
Een parkeervergunning in het parkeervergunningsgebied van de Voorheuvel kost € 289,- Je krijgt dan een plaats in de parkeergarage onder de Achterheuvel. Op de parkeerplaats voor het appartement is een laadpaal voor twee elektrische auto’s.

Afmetingen
gebruiksoppervlakte wonen 67 m²
inhoud 251 m³

Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar de bijgevoegde plattegrondtekeningen.
Alle maten zijn exact gemeten conform de NEN 2580 meetmethode.

Vereniging van Eigenaren
Door de aankoop van het appartement word je automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten zullen circa € 60,- per maand bedragen.

Bijzonderheden
• bouwjaar 2022;
• energielabel C (*);
• het appartement is gasloos;
• het appartement is voorzien van dubbele beglazing, spouw-, vloer- en dakisolatie;
• verwarming in de woonkamer door middel van elektrische convectoren van 2500w per stuk, die via wifi en een afstandsbediening zijn te regelen. In de badkamer is elektrische
vloerverwarming;
• warm water door middel van een elektrische boiler van 120 liter;
• vrijwel het gehele appartement is afgewerkt met een extra brede planken laminaat vloer in een houtlook;
• de keuken heeft een inductie kookplaat, afzuigkap, oven, ingebouwde vaatwasser en een ingebouwde koelkast met vriesvak;
• het appartement is zeer geschikt en uitstekend toegankelijk voor minder valide mensen;
• de oplevering kan snel.

(*)
Gasloos, en toch energielabel C?
Binnen 60 jaar zullen de gasbronnen uitgeput zijn en daarnaast ondervinden Groningers dagelijks de gevolgen van gasboringen met toenemende bodeminstabiliteit. Door ons gasverbruik putten we onze aarde uit; dit is op de lange termijn geen houdbaar systeem.

Dit appartement heeft geen gasaansluiting meer en voldoet daarmee aan de eisen om nieuwbouw gasloos op te leveren. De verwarming van de ruimte is met elektrische radiatoren en de verwarming van het water met een elektrische boiler. De opwekking van elektriciteit wordt gezien als meer vervuilend, want vaak nog afkomstig van bruinkool verbranding, dan gas. Andere mogelijke productiemethoden van elektriciteit, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen die helemaal geen vervuiling veroorzaken, zullen het energielabel positief beïnvloeden. Dat is de reden dat het appartement het energielabel ‘C’ heeft gekregen. Verbetering van dit label zou dus kunnen door in de toekomst zonnepanelen op het dak te plaatsen. Bijkomend voordeel is het niet onderhevig zijn aan de huidige hoge gasprijzen en het niet hoeven betalen van vastrecht voor een gasmeter/levering.

Enthousiast geworden?
Bent je na het bekijken van de foto’s en het lezen van de tekst enthousiast geworden en wil je dit fijne appartement graag bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor. Ook kun je voor meer informatie of een brochure van het appartement onze website bezoeken.

Snelweg A12 afrit 20
6 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
12 min fietsen
Centrum Zeist
10 min lopen

Afspraak maken