Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1956
Oppervlakte
138 m²
Perceel
577 m²
Kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

Als je 40 jaar in een huis woont dan geeft dat aan dat je heel tevreden bent op de plek, en dat geldt zeker voor de bewoners van de van Bijnenlaan 1. Zij hebben besloten een nieuw avontuur te beginnen op een zonnige plek, daarom mogen wij met veel genoegen dit fijne huis aanbieden!

De twee onder een kap woning met grote garage en carport is in 1958 gebouwd en door de huidige eigenaren met liefde bewoond, uitgebouwd en in de loop der jaren gemoderniseerd.
De onderhoudsarme woning is gelegen op een ruim perceel van 577 m², heeft een zeer fraai aangelegde diepe tuin, een heerlijk lichte woonkamer en eetkamer, half open keuken, vier slaapkamers en een badkamer en een zolderverdieping met veel bergruimte.

Ligging
De van Bijnenlaan is een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer. Het gezellige centrum van Driebergen met een grote diversiteit aan winkeltjes, gezellige horeca en leuke koffietentjes is op slechts een paar minuten fietsen gelegen. Vanuit deze locatie zijn ook het openbaar vervoer en de uitvalswegen goed bereikbaar.

Tuin
De fraaie en besloten voor- en achtertuin is op het noordoosten gelegen en heeft een goede indeling met borders, een gazon en een groot terras over de volle breedte van het huis en een groot tweede terras. Links op het perceel staat een vrijstaande stenen garage/ berging met een carport. De garage is voorzien van een spouwmuur. De achtertuin is circa 10 meter breed en 30 meter diep en biedt door de hagen en een verscheidenheid aan bomen veel rust en privacy.

Garage/parkeren
Op de oprit kunnen met gemak drie auto’s worden geparkeerd. Onder de carport is nog een plek voor je auto en verder is er een riante garage van circa 25 m².

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen binnen Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en is een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten. Het volledig gerenoveerde NS-station heeft korte en snelle verbindingen naar de grote steden. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte bossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant zijn de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering te vinden.

Indeling
Begane grond
entree met garderobe, trapopgang, een toilet met fonteintje. Toegang tot de woonkamer met een eiken vloer (lamelparket) en in het zitgedeelte een hout gestookte haard. Door de grote pui aan de achterzijde in de uitbouw is het zicht op de tuin fantastisch. De fraai ingerichte open keuken is uitgevoerd in wit met een donker aanrechtblad en uitgerust met uitstekende inbouwapparatuur. Er is een mogelijkheid voor het opstellen van de wasmachine of de droger.

Eerste verdieping
overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer aan de voorzijde heeft een grote ingebouwde kast en een balkon. De badkamer is licht uitgevoerd en voorzien van een ligbad, aparte douche, wastafelmeubel en een toilet. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers met inbouwkasten en uitzicht op de achtertuin.

Tweede verdieping
een open trap leidt naar de voorzolder waar de cv ketel en de zonneboiler zijn geïnstalleerd. Hier is het ook mogelijk de wasmachine en droger te plaatsen.
De zolderkamer heeft een dakkapel, een inbouwkast en veel opbergruimte.

Afmetingen
Gebruiksoppervlakte wonen 138 m²
Gebruiksoppervlakte gebouw gebonden buitenruimte 26 m²
Gebruiksoppervlakte externe bergruimte 25 m²
Inhoud woning 477 m³
Perceelgrootte 577 m²

Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen. Van de woning is een officieel meetrapport opgesteld, deze is bij ons kantoor ter inzage.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1958;
• de woning heeft energielabel B;
• er is dubbel glas, spouwmuurisolatie en de begane grondvloer is gedeeltelijk geïsoleerd;
• de verwarming is door middel van een cv-ketel (Atag combiketel 2016);
• in 2016 zijn er 16 zonnepanelen geïnstalleerd, de zonnecollector is in 2021 gereviseerd;
• er is plaats voor drie auto’s op de oprit en een vierde onder de carport;
• er is een grondwaterpomp achter de garage;
• het buitenschilderwerk is in 2020 uitgevoerd;
• de bestrating van de oprit en de beide terrassen in de achtertuin is recent uitgevoerd;
• er is een beregeningsinstallatie in de voortuin en achtertuin;
• het platte dak van de garage is recent vernieuwd;
• de oplevering is in overleg.

Wil je een afspraak maken om te bezichtigen?
Serieuze gegadigden adviseren wij een afspraak te maken voor een bezichtiging. Wij laten je graag vrijblijvend dit heerlijke huis zien! Meer informatie en een brochure van de woning kan worden gedownload via onze website.

Snelweg A12 afrit 20
4 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
12 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
10 min lopen

Afspraak maken