Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1938
Oppervlakte
187 m²
Perceel
575 m²
Kamers
6
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

Schitterende, verrassend ruime helft van een dubbele jaren 30 villa op een fantastische locatie aan de geliefde Welgelegenlaan, een rustige lommerrijke brede laan die gescheiden is door een sprengbeek. Het uitgestrekte Driebergse bos is op twee minuten loopafstand.

Deze buitengewoon karakteristieke villa heeft allure en is een sfeervol en comfortabel gezinshuis. De woning is op de begane grond fors uitgebouwd aan de achterzijde met als resultaat een geweldige, tuingerichte, woonkeuken met aangrenzend een bijkeuken. Het is vooral een licht huis met veel ruimte in en om de woning. Een heerlijke plek om te wonen aan één van de mooiste lanen van het gezellige Driebergen.

Met een grote L-vormige woonkamer en suite, 5 slaapkamers, ruime badkamer, woonkeuken, bijkeuken en garage biedt dit huis alles wat je hartje begeert: een droomhuis op een droomplek!
Wij nodigen je dan ook van harte uit voor een bezichtiging van deze goed onderhouden woning.

Ligging
De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van het vernieuwde NS-station en de Rijksweg A12. Het gezellige centrum van Driebergen en het oude Rijsenburg met een grote diversiteit aan winkeltjes, gezellige horeca en leuke koffietentjes is letterlijk slechts een paar minuten fietsen.

Tuin
De bijzonder fraai aangelegde achtertuin is ten opzichte van de woning enigszins verdiept gelegen wat een intiem gevoel geeft. De zuidoostligging staat garant voor een optimale bezonning. De tuin is gevarieerd ingedeeld met diverse terrassen, borders en gazon. In de tuin is nog een houten berging aanwezig en is toegang tot een kleine garage.

Garage
Op het perceel is een kleine garage aanwezig en er zijn voldoende parkeermogelijkheden op de eigen oprit.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en is een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten en op korte afstand van het volledig gerenoveerde NS-station met korte en snelle verbindingen naar de grote steden. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte bossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling
begane grond
zij-entree, hal met trapopgang, toilet en provisiekelder. Doorloop naar de bijzonder sfeervolle L-vormige woonkamer en suite met open haard, massief houten vloer en erker. De schitterend uitgebouwde woonkeuken is op de tuin gericht. De woonkeuken is uitgerust met een spoeleiland en veel kastruimte. Vanzelfsprekend is alle denkbare inbouwapparatuur aanwezig. Middels openslaande deuren is het terras bereikbaar. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de bijkeuken met vaste kastruimte, opstelmogelijkheid voor wasmachine en droger, spoelbak en een deur naar de oprit naast de woning.

eerste verdieping
overloop met grote ingebouwde kast. Hoofdslaapkamer aan de voorzijde met een inloop kleedkamer. Voorheen waren dit twee slaapkamers en desgewenst kan deze kamer op betrekkelijk eenvoudige wijze weer worden teruggebracht naar twee slaapkamers. Ruime slaapkamer aan de achterzijde alsmede een ruime en compleet ingerichte badkamer met douche, bad, toilet en wastafelmeubel.

tweede verdieping
prachtige zolderverdieping met zowel aan de voor- als achterzijde een dakkapel. Hier bevinden zich twee fijne slaapkamers waarvan 1 slaapkamer een douche met wastafel heeft. De andere slaapkamer heeft een wastafel.

vliering
met een vlizotrap is de zoldervliering bereikbaar. Hier is voldoende opbergmogelijkheid en bevindt zich tevens de cv-opstelling.

Afmetingen
• perceelgrootte 575 m²
• gebruiksoppervlakte wonen 187 m²
• gebruiksoppervlakte garage/buiten berging 22 m²
• inhoud 674 m³
Alle maten zijn gemeten conform de NEN-2580 meetmethode. Een meetrapport met plattegronden is beschikbaar.

Bijzonderheden
• bouwjaar omstreeks 1938 en vergunningsvrij uitgebouwd en gerenoveerd in 2012;
• verwarming en warm water d.m.v. cv-combiketel Nefit uit 2006;
• de eerste verdieping is voorzien van airco;
• de woning is voorzien van een nieuwe elektrische installatie;
• in de woonkamer ligt een massieve Jatoba vloer (tropisch hardhout). De keuken en bijkeuken is uitgerust met een plavuizen vloer;
• de woonkeuken en de bijkeuken zijn voorzien van vloerverwarming;
• de woning is voorzien van dakisolatie, vloerisolatie en grotendeels dubbele beglazing;
• van de woning is een bouwkundig rapport opgesteld;
• het terras aan de woonkeuken is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm;
• oplevering vanaf 2e helft mei.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Neem contact op met ons kantoor wanneer je deze prachtige woning wenst te bezichtigen. De brochure met plattegronden kun je downloaden op onze website.

Snelweg A12 afrit 20
4 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
11 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
11 min lopen

Afspraak maken