Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1970
Oppervlakte
65 m²
Kamers
2
Slaapkamers
1
Badkamers
1

Omschrijving

Op de tweede (en tevens bovenste) woonlaag van een kleinschalig appartementencomplex gelegen prachtig afgewerkt 2-kamer hoekappartement met balkon op het zuiden, ruime slaapkamer, luxe keuken en badkamer en een berging in de onderbouw.

Het appartement is uitstekend onderhouden, luxe afgewerkt, centraal gelegen in een groene omgeving vlakbij winkelcentrum De Sluis en sportpark Hoenderdaal, een basisschool, het station Driebergen-Zeist en de uitvalswegen. Kortom, een betere ligging is nauwelijks denkbaar.

Graag nodigen we je uit om dit instapklare appartement te komen bezichtigen. Onderstaand een impressie van de indeling van het appartement en de overige pluspunten.

Indeling
een centrale hal met intercominstallatie, brievenbussen en trappenhuis.

Indeling appartement:
entree, gang met meterkast en garderoberuimte, hal die toegang geeft tot alle vertrekken. De woonkamer heeft een prachtig uitzicht op bomen en is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Op de vloer in de woonkamer en de slaapkamers is gekozen voor een laminaat vloerafwerking. Een deur geeft toegang tot het op het zuiden gelegen balkon. De luxe ingerichte ruime keuken heeft een gaskookplaat met oven, afzuigkap, koel- vriescombinatie en vaatwasser. De aansluiting voor de wasmachine bevindt zich tevens in de keuken. De ruime slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. De luxe ingerichte badkamer is fraai afgewerkt en heeft een inloopdouche, wastafelmeubel met spiegel en een toilet.

Balkon:
Zonnig balkon dat vrijwel pal op het zuiden is gelegen. Het balkon is zowel vanuit de woonkamer als vanuit de slaapkamer toegankelijk.

Berging:
Privé berging op de begane grond voorzien van elektra.

Parkeren:
Uitstekende parkeermogelijkheden op het voor het complex gelegen parkeerterrein.

Vereniging van Eigenaren
Door de aankoop van een appartementsrecht wordt u automatisch lid van de Verenging van Eigenaren. De servicekosten bedragen momenteel € 204,- per maand INCLUSIEF voorschot verwarming. Verder is in de servicekosten inbegrepen de opstalverzekering, groot- en klein onderhoud, onderhoud tuin, schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimten, glasbewassing, beheer- en vergaderkosten en er is een rechtsbijstand- en aansprakelijkheidsverzekering. De Vereniging van Eigenaren functioneert goed en is financieel gezond. Alle relevante informatie aangaande de Vereniging van Eigenaren is op aanvraag beschikbaar.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1971 doch enkele jaren geleden op grondige wijze compleet gerenoveerd;
• de gebruiksoppervlakte exclusief het balkon en de berging is 65 m²;
• uitstekend onderhouden en strak afgewerkt. Alle wanden zijn strak gestuukt;
• vrijwel geheel voorzien van dubbel glas;
• warm water d.m.v. elektrische boiler die eigendom is;
• verwarming collectief geregeld d.m.v. blokverwarming (ketel is paar jaar geleden vernieuwd)
• binnen de VVE wordt er gekeken naar een verduurzamingsplan naast het al bestaande onderhoudsplan voor de komende jaren;
• oplevering in overleg.

Snelweg A12 afrit 20
2 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
8 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
10 min lopen

Afspraak maken