Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1970
Oppervlakte
129 m²
Perceel
215 m²
Kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

Zo mooi zou iedereen wel willen wonen! Maar heel soms komt er een woning te koop waar je werkelijk niets aan hoeft te doen. Dit is zo’n woning. Hier hoef je alleen maar je koffers uit te pakken om direct onbezorgd te kunnen genieten.

Wat is dit een tophuis!. Alles wat je zoekt heeft deze woning te bieden: rustig gelegen aan een kindvriendelijke laan, mooi uitzicht over een vijver, uitstekend op de zon gelegen achtertuin met veel privacy, grote garage, 4 slaapkamers, een luxe keuken en badkamer.
Vooropgesteld dat wij serieuze gegadigden van harte uitnodigen voor een bezichtiging, trachten wij je met onderstaande impressie alvast een indruk te geven wat deze woning allemaal te bieden heeft.

Begane grond:
entreehal met toilet, trapopgang, trapkast en toegang tot de Z-vormige woonkamer met aan de voorzijde een leuk uitzicht op de laan en de vijver. De luxe ingerichte half open keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De gehele begane grond vloer is afgewerkt met een mooie laminaat vloer voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping:
wat direct opvalt is dat zich hier drie ruime en volwaardige slaapkamers bevinden. De hoofdslaapkamer is voorzien van airco. De luxe ingerichte badkamer heeft een riante inloopdouche, wastafel-meubel met dubbele wastafel, toilet, designradiator en vloerverwarming.

Tweede verdieping:
fantastische zolderverdieping die nu één grote ruimte is met een forse dakkapel op het achterdakvlak. Indien gewenst zouden hier twee slaapkamers kunnen worden gerealiseerd. Tevens bevinden zich hier de opstelmogelijkheid voor de wasmachine en wasdroger.

Garage
De ruime garage achter op het perceel is recent voorzien van een nieuwe dakbedekking en is uitgerust met een elektrisch bedienbare deur.

Berging/schuur
Achter op het perceel staat een fraaie houten tuinberging die perfect is voor de fietsen, tuingereedschap en tuinmeubelen.

Tuin
De zeer verzorgd aangelegde achtertuin is op het westen gelegen en voorzien van een heerlijk zonneterras en een onderhoudsarm kunstgras gazon met verlichting.

Afmetingen
Gebruiksoppervlakte wonen: 129 m²
Gebruiksoppervlakte garage: 18 m²
Gebruiksoppervlakte buitenberging: 9 m²
Bruto inhoud: 435 m³
Perceelgrootte: 215 m²
Van de woning is een officieel NEN-2580 meetrapport opgesteld dat op aanvraag ter inzage is.

Overige kenmerken/bijzonderheden
• de woning is uitstekend geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing, dak-, muur- en vloerisolatie;
• de woning is in 2016 compleet gerenoveerd;
• totaal vernieuwde elektrische installatie;
• airco aanwezig in de hoofdslaapkamer en op de zolderverdieping;
• de hele begane grond en de badkamer is voorzien van vloerverwarming;
• verwarming en warm water d.m.v. een cv-combiketel uit 2016;
• groot elektrisch zonnescherm aan de achterzijde van de woning;
• het platte dak van de dakkapel op zolder is onlangs vernieuwd;
• vrijwel alle wanden en plafonds in de woning zijn glad gestuukt;
• de woning verkeert in een zeer goede staat van onderhoud en kan feitelijk direct worden betrokken;
• aanvaarding in overleg.

Van sommige dingen in het leven weet je het zeker: dit kan niet veel beter. Wonen in een huis dat speciaal voor jou lijkt te zijn gemaakt aan een rustige laan met uitsluitend bestemmingsverkeer en op korte afstand van het knusse centrum van Maarn en de entree tot de prachtige bossen die Maarn omringen.

Snelweg A12 afrit 21
3 min rijden
Treinstation Maarn
3 min fietsen
Centrum Maarn
9 min lopen

Afspraak maken