Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1925
Oppervlakte
239 m²
Perceel
505 m²
Kamers
8
Slaapkamers
5
Badkamers
2

Omschrijving

Het is een parel, deze bijzonder charmante witte villa, gelegen op een perceel van ruim 500 m². Dit prachtige huis stamt uit 1930 en is in 2007 onder architectuur op de begane grond en de verdiepingen fors uitgebreid en verbouwd, waardoor er een zee van ruimte is ontstaan en er uitstekende mogelijkheden zijn voor werken met kantoor of praktijk aan huis. Er zijn op de verdiepingen maar liefst vijf slaapkamers en een fijne badkamer. De kamer met badkamer op de begane grond maken de woning levensloopbestendig. Dit is een ideaal gezinshuis waar het comfortabel wonen is!

De ligging in het centrum van het gezellige dorp Driebergen is perfect. Vanuit de Nassaulaan loop je zó de Traaij op, met leuke winkels, de markt op woensdag en de echte bakker en slager. Ook de scholen, sportclubs en leuke restaurantjes bevinden zich op loopafstand.

De woning is goed op het perceel gelegen, waardoor er rondom veel ruimte en privacy is. De tuin is fraai aangelegd met volwassen bomen en struiken en heeft een fijn zonneterras bij de woonkamer en de keuken en een veranda bij de achtergelegen schuur. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het pad naast de woning.

Indeling
begane grond:
royale en lichte entreehal met meterkast en trapopgang. Toegang naar de woonkamer waar gekozen is voor een laminaat vloer en een gezellige gashaard. De woonkamer is doordacht ontworpen waardoor er verschillende mogelijkheden zijn om in te richten en de lichtinval optimaal is. Via openslaande deuren is het terras bij de achtertuin bereikbaar. Tussen de woonkamer en de keuken is een hal met een garderobe en gastentoilet. De modern ingerichte keuken is uitgevoerd in wit met een zwart composiet aanrechtblad en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit het eetgedeelte is er door de grote pui een fraai uitzicht op de tuin. Een deur leidt naar de kelder met veel provisieruimte. Vanuit de keuken is de kantoorruimte toegankelijk, die ook een eigen ingang heeft vanaf het pad naast de woning. De kantoorruimte heeft een aparte werkkamer met toegang naar de tuin en een naastgelegen badkamer met een douche, wastafel en toilet. Vanuit de spreekruimte is de was- en stookruimte bereikbaar. Boven de spreekkamer is een grote bergruimte. De riante schuur heeft een grote schuifpui die toegang geeft tot de veranda bij de achtertuin. De schuur heeft zowel vanaf buiten als via de kantoorruimte een ingang. Hier is een voorbereiding gemaakt voor centrale verwarming, water en elektriciteit.

eerste verdieping:
ruime overloop die toegang biedt tot de drie slaapkamers, een separaat toilet met vrij hangend urinoir en de badkamer. Hier is ook een inbouwkast. De hoofdslaapkamer heeft een inloop kleedruimte met uitzicht op de achtertuin. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een balkon. De badkamer is uitgerust met een ligbad, dubbele wastafel en dubbele douche.

tweede verdieping
een vaste trap op de overloop geeft toegang tot de tweede verdieping met een grote overloop/werkruimte en twee grote slaapkamers met Velux dakramen.

Tuin
de tuin is op het zuiden gesitueerd, biedt veel beschutting en privacy en is fraai aangelegd met hagen, grote bomen en perken. Bij de woonkamer en de keuken is een groot terras. Op de oprit naast de woning kunnen twee auto’s worden geparkeerd. Er is een overdekte fietsenberging.

Afmetingen
Perceelgrootte : 505 m²
Gebruiksoppervlakte wonen : 239 m²
Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte: 39 m²
Gebouw gebonden buitenruimte : 8 m²
Inhoud : 1038 m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen. De hiervoor genoemde maten zijn officieel gemeten. Een NEN-2580 meetrapport is aanwezig.

Energielabel
De woning heeft een voorlopig energielabel C.

Bijzonderheden
• het bouwjaar van de oorspronkelijke woning is 1930, in 2007 onder architectuur compleet verbouwd en aangebouwd;
• de woning is bijzonder geschikt voor kantoor of praktijk aan huis en ook kangeroe wonen/mantelzorg is mogelijk;
• de verdiepingen en de schuur zijn deels uitgevoerd in houtskeletbouw;
• de vloeren op de verdiepingen zijn uitgevoerd in laminaat;
• er is vloerverwarming in de badkamer op de eerste verdieping;
• de woning is voorzien van dubbel glas, spouw- en vloerisolatie;
• de cv-combi ketel is van 2021 (Remeha);
• de oplevering is in overleg.

Een bezichtiging plannen?
Wij laten je graag vrijblijvend dit prachtige en ruime gezinshuis zien. Voor meer informatie of een bezichtiging van deze woning kan je contact opnemen met ons kantoor of bezoek onze website. Hier is ook de verkoopbrochure met de plattegronden van de woning te downloaden.

Snelweg A12 afrit 20
3 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
10 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
4 min lopen

Afspraak maken