Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1978
Oppervlakte
213 m²
Perceel
1235 m²
Kamers
6
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

Aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug en op steenworp afstand van het populaire Driebergen-Rijsenburg en Doorn ligt deze enigszins verscholen gelegen aantrekkelijke VRIJSTAANDE VILLA MET DUBBELE GARAGE, 4 slaapkamers en een slaap-/werkkamer op de begane grond.

Dit alles wordt omgeven door een onder architectuur aangelegde tuin van 1.235 m² waarop het tevens mogelijk is om nog een multifunctioneel bijgebouw te realiseren van maximaal 117 m².

Deze keurig onderhouden woning is zeer rustig gelegen aan een woonerf met uitsluitend bestemmingsverkeer. Het aantal auto’s dat hier dagelijks voorbij komt is op de vingers van één hand te tellen. Kinderen kunnen hier nog veilig en ongestoord op straat spelen. Hier woon je oprecht in alle rust en wordt je omringd door een schitterende natuur. Het begrip ‘onthaasten’ krijgt hier een geheel nieuwe dimensie!

We nodigen je van harte uit om deze ruime en vooral ook heerlijke lichte woning te komen bezichtigen.

Het dorp Langbroek
Langbroek is een dorp met circa 1.800 inwoners gelegen ten oosten van Driebergen en ten zuiden van Doorn. Wat dit dorp zo aantrekkelijk maakt is dat je in korte tijd midden in de bossen van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug staat en aan de andere kant direct het prachtige buitengebied in fietst met de befaamde buitenplaatsen en kastelen aan de Langbroekerdijk. Langbroek heeft een tweetal bassischolen en diverse sportverenigingen. Een middelbare school is op circa een kwartier fietsen gelegen in het naburige Doorn.

Indeling
begane grond:
royale entreehal met meterkast, toilet en trapopgang. Links vanuit de hal is er een werk-/slaap-/speelkamer. Bij het betreden van de riante woonkamer valt meteen de heerlijke lichtinval op. Vanuit vrijwel elke hoek heb je verbinding met de prachtig aangelegde tuin. Centraal in de woonkamer bevindt zich de open haard. Via openslaande deuren is het terras en de tuin bereikbaar. De modern ingerichte, half open, keuken is in een lichte kleurstelling ingericht en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aangrenzend bevindt zich, de lager gelegen, bijkeuken met cv-opstelling en aansluitmogelijkheid voor wasmachine en wasdroger. Ook vanuit de bijkeuken is de tuin bereikbaar.

eerste verdieping:
riante overloop die toegang biedt tot de diverse slaapkamers. De hoofdslaapkamer met balkon en airco heeft een prachtig uitzicht over de tuin. Wat deze kamer extra prettig maakt is de vele lichtinval door de grote veluxramen en de vaste kastenwand. Verder zijn er op de eerste verdieping nog een drietal ruim bemeten slaapkamers waarvan één een steektrap heeft naar een entresol en is voorzien van een wastafel. De keurig ingerichte badkamer heeft een ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. De eerste verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer.

vliering:
een vlizotrap op de overloop geeft toegang tot de zoldervliering, ideaal voor de spullen die je niet dagelijks nodig hebt.

Tuin
De onder architectuur aangelegde tuin is werkelijk een lust voor het oog, diverse terrassen, prachtige borders, een vijver, een kippenren, een gezellig prieel of een fijn speelgazon? Je vind het hier allemaal! Op mooie zomerdagen waan je je op vakantie in je eigen tuin. Ook de zonligging is uitstekend, vrijwel pal zuid!

Garage
Naast de woning is een aangebouwd stenen garage waar je met gemak 2 auto’s kunt parkeren.

Afmetingen
Perceelgrootte : 1.235 m²
Gebruiksoppervlakte wonen : 213 m²
Gebruiksoppervlakte garage : 34 m²
Gebouw gebonden buitenruimte (balkon) : 4 m²
Inhoud : 839 m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen.
De hiervoor genoemde maten zijn officieel gemeten. Een NEN-2580 meetrapport is aanwezig.

Energielabel
De woning heeft een energielabel ‘C’.

Bijzonderheden
• bouwjaar omstreeks 1978;
• de gehele begane grond (m.u.v. de garage) is afgewerkt met een natuurstenen vloer (kwartsiet) die is voorzien van vloerverwarming;
• de badkamer op de eerste verdieping is voorzien van elektrische vloerverwarming;
• de woning is uitgerust met een alarminstallatie;
• op het dak van de woning liggen 20 zonnepanelen;
• de woning is voorzien van dubbel glas, spouw- en bodemisolatie;
• de cv-combi ketel dateert uit 2006;
• alle kamers in de woning zijn drempelloos en daardoor ook zeer geschikt voor minder validen;
• de woning verkeert in een zeer nette staat van onderhoud;
• op een gedeelte van het perceel mag nog een vrijstaand bijgebouw worden gerealiseerd van maximaal 117 m² dat voor diverse doeleinden (kantoor/praktijk) aan huis geschikt is;
• oplevering in overleg.

Wilt u een bezichtiging plannen?
Wij laten je graag vrijblijvend dit heerlijk ruime gezinshuis zien. Wanneer je meer informatie of een bezichtiging van deze woning wilt neem dan contact op met ons kantoor of bezoek onze website. Hier kun je ook de verkoopbrochure met de plattegronden van de woning downloaden.

Snelweg A12 afrit 21
10 min rijden

Afspraak maken