Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1935
Oppervlakte
149 m²
Perceel
335 m²
Kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
2

Omschrijving

Dit is met recht een fantastisch karakteristiek familiehuis! Een stijlvolle woning die met liefde en respect voor oude stijlkenmerken comfortabel is aangepast.

Deze smaakvolle jaren dertig hoekwoning is in de loop der tijd in stijl gerenoveerd, uitgebouwd en gemoderniseerd. De woning biedt op de begane grond heel veel leefruimte en drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. De hoofdslaapkamer op de tweede verdieping tot nokhoogte heeft een eigen badkamer en een aparte werkruimte. De tuin is ruim 25 meter diep en optimaal op de zon gelegen.

De Nassaulaan is een rustige en zeer geliefde doodlopende laan in het centrum van Driebergen met uitsluitend vooroorlogs gebouwde woningen. Doordat de laan aan het einde is afgesloten is het voor kinderen veilig om op straat te spelen. Vanuit de Nassaulaan loop je zo naar de Traaij waar veel leuke winkels en koffietentjes zijn. Hier is het heerlijk rustig en onbezorgd wonen met het gezellige centrum om de hoek.

We nodigen je dan ook van harte uit om deze zeer goed onderhouden woning te bezichtigen.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en een fijn dorp om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten en op korte afstand van het volledig gerenoveerde NS-station met korte en snelle verbindingen naar de grote steden.
Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte wandelbossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling
begane grond:
entree, trapopgang en een modern toilet. Toegang naar de kelderkast. De sfeervolle woonkamer heeft een erker en een open haard (hout gestookt) met zandstenen schouw en een mooie eiken visgraat vloer met bies. De eetkamer in de uitbouw heeft een pui met glas in loodramen en openslaande deuren naar het terras van de achtertuin. De open keuken is uitgerust met een Boretti gasfornuis, afzuigkap, grote koelkast, Quooker kraan, Grohe Blue kraan en een vaatwasser. Vanuit de keuken is de toegang naar de achtertuin.

eerste verdieping:
de ruime overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers, de grootste kamer heeft een groot balkon met uitzicht op de achtertuin. Aan de voorzijde een ruime slaapkamer met toegang naar de badkamer. De moderne en goed ingedeelde badkamer is voorzien van een ligbad met douche, twee wastafels en een toilet.

tweede verdieping:
een met sisal beklede houten trap leidt naar de tweede verdieping met de ruime en sfeervolle hoofdslaapkamer tot nokhoogte. Er is een en suite badkamer met douche en wastafel, veel bergruimte en een aparte wasruimte. Aan de voorzijde is een knusse werkplek gerealiseerd en in de naastgelegen inbouwkast bevindt zich de opstelling van de cv ketel.

Tuin
De woning heeft een fraai aangelegde en verzorgde voortuin met beukenhagen en een klinkerpad. Op het pad vóór de garage kan een auto geparkeerd worden. De heerlijke beschutte achtertuin is onder architectuur aangelegd met klinkerpaden, een speelgazon en mooie volgroeide hagen en aan weerszijden een schutting. De tuin is op het zuiden gelegen dus biedt een uitstekende bezonning en veel privacy. Op het terras bij de eetkamer is een groot uitvalscherm.

Garage
Naast de woning is een vrijstaande stenen garage waarin genoeg ruimte is voor een auto of het uitoefenen van een hobby. Via de poort naast de woning is de achtertuin bereikbaar, met in de doorgang een overkapping voor fietsen en een houtopslag.

Afmetingen
Perceelgrootte : 335 m²
Gebruiksoppervlakte wonen : 149 m²
Gebruiksoppervlakte garage : 12 m²
Gebouw gebonden buitenruimte (balkon) : 10 m²
Inhoud : 582 m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen.
De hiervoor genoemde maten zijn officieel gemeten. Een NEN-2580 meetrapport is aanwezig.

Bijzonderheden
• bouwjaar omstreeks 1935.;
• de woning is zeer goed onderhouden en heeft veel sfeervolle details;
• de woning is voorzien van dubbel glas, dak- en muurisolatie;
• de laadpaal op de oprit is ter overname;
• de woning heeft een alarminstallatie (ter overname);
• de dakbedekking van de dakkapel aan de voorzijde is in 2016 vernieuwd;
• de spouwmuren zijn in 2017 geisoleerd;
• in 2019 zijn alle ramen kozijnen op de eerste verdieping vervangen en voorzien van HR++ glas;
• de dakgoten zijn in 2019 vernieuwd;
• het buiten schilderwerk is in 2019 uitgevoerd;
• verwarming en warm water d.m.v. een cv combiketel (bouwjaar onbekend);
• in 2019 zijn de zijwangen van de dakkapel vernieuwd evenals de goot- en dakaftimmeringen;
• de schoorsteen is in 2020 voor het laatst geveegd;
• oplevering in de zomer.

Wilt u een bezichtiging plannen?
Wij laten u graag vrijblijvend dit sfeervolle huis zien. Wanneer u meer informatie of een bezichtiging van deze woning wilt neemt u dan contact op met ons kantoor of bezoek onze website.
BEZICHTIGINGEN ZIJN ALLEEN MOGELIJK IN DE WEEK VAN MAANDAG 10 T/M VRIJDAG 14 JANUARI.

Snelweg A12 afrit 20
3 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
9 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
3 min lopen

Afspraak maken