Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1985
Oppervlakte
133 m²
Perceel
217 m²
Kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

Achter de ingetogen voorgevel van deze woning gaat een absolute parel schuil!

Deze, op de begane grond zeer fors uitgebouwde, HOEKWONING heeft een diepe achtertuin die op het zuiden is gelegen. De achtertuin heeft een vrij uitzicht over natuur en water. Hier is het paradijselijk wonen aan de rand van Lunetten. Hier vind je rust en natuur met de binnenstad van Utrecht binnen handbereik. Het mooist antwoord op al je woonwensen. Niet onbelangrijk is dat de woning op EIGEN GROND is gelegen in tegenstelling tot de meeste woningen in deze wijk. Vanuit de achtertuin heb je direct toegang tot park ‘de Koppel’ met een kinderboerderij, diverse speeltuinen en fijne wandelroutes. Recreatieplas ‘Laagraven’ cq stadsstrand ‘downunder’ is eveneens op loopafstand van de woning gelegen.

De huidige bewoners vertellen: ‘’we hebben hier heerlijk gewoond. Je hebt het gevoel dat je in het groen woont met uitzicht op de schapen en koeien en de achtertuin die in het park ligt. Het uitzicht is fantastisch. Toch sta je binnen een kwartier in het centrum van Utrecht’’.

Graag geven we je met onderstaande omschrijving een impressie van wat deze woning allemaal te bieden heeft en nodigen we je van harte uit voor een bezichtiging.

Indeling
begane grond
entree, hal met toilet, meterkast en trapopgang, Toegang tot de heerlijk lichte en opvallend ruime, uitgebouwde, woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. De fraaie lichtstraat in de uitbouw, die is gerealiseerd aan de zijkant van de woning, zorgt voor veel lichtinval. De modern ingerichte open keuken met eetbar bevindt zich aan de voorzijde van de woning en kijkt uit over het woonerf.

eerste verdieping
overloop die toegang geeft tot twee ruim bemeten slaapkamers en een modern ingerichte badkamer voorzien van hoekbad met extra douche, inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.

tweede verdieping
overloop met vlizotrap naar zolderberging. Hier bevinden zich twee uitstekende zolder-kamers die allebei zijn voorzien van een dakkapel met daaronder bergruimte. Tevens bevindt zich op zolder de cv-aansluiting en de opstelmogelijkheid voor wasmachine en droger.

Tuin
De achtertuin is circa 17 meter diep en pal op het zuiden gelegen. Vanuit de achtertuin loop je direct park ‘de Koppel’ in. Door de directe ligging aan het park ervaar je optimale privacy in de achtertuin. De toegevoegde zomerfoto’s geven hier een goed beeld van.

Berging
Achter in de tuin bevindt zich een vrijstaand stenen tuinberging.

Parkeren
Voor en in de nabijheid van de woning zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden.

Energielabel
De woning heeft een energielabel ‘B’

Afmetingen
• perceelgrootte 217 m² eigen grond: de erfpacht is in 2019 volledig afgekocht!
• gebruiksoppervlakte wonen 133 m²
• gebruiksoppervlakte tuinberging 6 m²
• inhoud 459 m³
Alle maten zijn gemeten conform de NEN-2580 meetmethode. Een meetrapport met plattegronden is beschikbaar.

Bijzonderheden
• oorspronkelijk in 1985 gebouwd en in 2015 uitgebouwd en gerenoveerd;
• de woning is voorzien van dubbel glas, dak-, vloer- en muurisolatie;
• verwarming en warm water d.m.v. een cv-combiketel uit 2015;
• de begane grond is voorzien van vloerverwarming;
• de inbouwapparatuur (2015) van de keuken bestaat uit een koel-/vriescombinatie, combi magnetron, oven, vaatwasser en inductiekookplaat met afzuigkap;
• het buitenschilderwerk is gedeeltelijk in 2021 uitgevoerd;
• de platte daken zijn in 2015 vernieuwd;
• de gehele elektrische installatie is in 2015 vernieuwd;
• oplevering in overleg.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Neemt contact op met ons kantoor wanneer je deze prachtige woning wenst te bezichtigen. De brochure met plattegronden kun je downloaden op onze website.

Snelweg A12 afrit 19
9 min rijden

Afspraak maken