Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1992
Oppervlakte
153 m²
Kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
2

Omschrijving

Comfortabel en goed afgewerkt buitengewoon royaal 5-kamer (!) appartement (ruim 150 m² woonoppervlak exclusief balkon) met 4 slaapkamers, 2 badkamers en een pal op het zuiden gelegen balkon. Dit fraaie appartement is op een super locatie in het hart van Veenendaal gelegen met een keur aan winkels, speciaalzaken en gezellige horeca direct onder het complex. Het appartement is op de derde verdieping gelegen waardoor u een fraai uitzicht heeft op de omgeving. Vanzelfsprekend is er in het complex een lift aanwezig.

Wij nodigen u van harte uit om dit buitengewoon royale appartement te komen bezichtigen. Laat u verrassen door het licht, de ruimte, het uitzicht en de levendigheid onder u. Een tijdloos appartement dat nu te koop is.

Ligging
Een fijnere ligging is nauwelijks denkbaar. Alles wat u zoekt bevindt zich letterlijk onder u. Een auto heeft u niet meer nodig voor uw dagelijkse boodschappen. Het appartement is gelegen aan de zuid-kant van Scheepjesstaete aan het overdekte winkelcentrum Scheepjeshof. Voor een avondje vertier is het theater op korte afstand gelegen.

Bereikbaarheid
Het appartement is goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Een bushalte bevindt zich om de hoek van het complex. De op- en afrit van de Rijksweg A12 is op circa 5 minuten rijafstand gelegen. Het treinstation Veenendaal centrum, evenals een bushalte, is op loopafstand van het appartement gelegen.

Indeling
Inkomhal met video-intercom, brievenbussen en automatisch bedienbare deur die toegang geeft tot de afgesloten centrale hal met trappenhuis en lift.
Indeling appartement op de derde verdieping: entree, hal met aan de galerijzijde drie slaapkamers.

De buitengewoon riante woonkamer biedt een zee aan licht en ruimte en heeft een fraai weids uitzicht. In de woonkamer is een op maat gemaakte kastenwand met gashaard. De schuifpui biedt toegang tot het uitstekend op de zon gelegen balkon dat is voorzien van elektrische zonwering. De netjes ingerichte keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De vierde slaapkamer heeft een eigen, compleet gerenoveerde, badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel voorzien van dubbele wastafel. Daarnaast is er nog een tweede badkamer aanwezig met douche, toilet en vaste wastafel. In de hal van het appartement is nog een extra gastentoilet en een ruime berging met de opstelmogelijkheid voor wasmachine, wasdroger en cv-aansluiting.

Energielabel
Bij de eigendomsoverdracht van het appartement zal aan koper een energielabel worden overhandigd.

Parkeren
Achter het appartementencomplex bestaat de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in de parkeergarage van winkelcentrum Scheepjeshof. In de directe omgeving kunt u parkeren middels een parkeervergunning.

Berging
Op de begane grond is een privéberging aanwezig.

Afmetingen
• gebruiksoppervlakte wonen 153 m²
• gebruiksoppervlakte balkon 11 m²
• gebruiksoppervlakte berging 6 m²
• inhoud 450 m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar de bijgevoegde plattegrondtekeningen. Alle maten zijn exact gemeten conform de NEN 2580 meetmethode.

Vereniging van Eigenaren
Door de aankoop van een appartementsrecht wordt u automatisch lid van de Verenging van Eigenaren. Het beheer van de vereniging is uitbesteed aan een professioneel beheerder.
De servicekosten bedragen op dit moment circa € 197,71 per maand. Inbegrepen in de servicekosten is onder meer de opstalverzekering, groot- en klein onderhoud, onderhoud lift- en elektrische installaties, schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimten, glasbewassing, beheer- en vergaderkosten. De Vereniging van Eigenaren functioneert goed en is financieel gezond. Alle relevante informatie aangaande de Vereniging van Eigenaren is op aanvraag beschikbaar.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1992;
• het hele appartement is voorzien van dubbele beglazing, spouw-, vloer- en dakisolatie;
• verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. een cv-combiketel uit 2013;
• mechanische ventilatie aanwezig;
• het appartement is voorzien van elektrische zonwering;
• één van de twee badkamers is onlangs gerenoveerd;
• prachtig ruim balkon dat vrijwel pal op het zuiden is gelegen met een prachtig weids uitzicht;
• privé berging op de begane grond;
• de keukenapparatuur bestaat uit een keramische kookplaat, afzuigpak, oven, magnetron, ingebouwde vaatwasser en ingebouwde koelkast;
• het appartement is zeer geschikt en uitstekend toegankelijk voor minder valide mensen;
• de oplevering is in overleg maar kan indien gewenst op zeer korte termijn.

Enthousiast geworden?
Bent u na het bekijken van de foto’s en het lezen van de tekst enthousiast geworden en wil u dit fijne appartement graag bezichtigen? Neemt u dan contact op met ons kantoor. Ook kunt u voor meer informatie of een brochure van het appartement onze website bezoeken.

Afspraak maken