Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1976
Oppervlakte
251 m²
Perceel
564 m²
Kamers
11
Slaapkamers
8
Badkamers
3

Omschrijving

Letterlijk om de hoek van het bos aan een fijne en mooie laan gelegen buitengewoon royale VRIJSTAANDE villa. De woning heeft een gebruiksoppervlakte van maar liefst 250 m² en is tevens zeer geschikt voor kantoor/praktijk aan huis. Wat de woning verder aantrekkelijk maakt is dat er op de begane grond een ruime slaap- en badkamer aanwezig is. Hier woon je omringd door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug in een gevarieerde en kindvriendelijke woonomgeving.

De woning is gelegen op een perceel van 564 m², heeft een grote woonkamer met een apart eetgedeelte, een half open keuken, maar liefst zes slaapkamers, drie badkamers en een werk- en speelkamer voor de kinderen. Kortom, een woning met heel veel (gebruiks)mogelijkheden.

Wij nodigen je van harte uit om deze buitengewoon royale en woning te komen bezichtigen.

Ligging
De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van het vernieuwde NS-station en de Rijksweg A12. Het gezellige centrum van Driebergen en het Oude Rijsenburg met een grote diversiteit aan winkeltjes, gezellige horeca en leuke koffietentjes is op slechts een paar minuten fietsen gelegen. Een basisschool bevindt zich letterlijk tegenover de woning.

Tuin
De woning is gelegen op een perceel van 564 m² en heeft een prachtig aangelegde voor- en achtertuin met bomen, borders, hagen en paden. De compacte achtertuin (circa 20 meter breed en 6 meter diep) is op het zuiden gelegen en is verzorgd aangelegd. Door de begroeiing is er veel beschutting en privacy. De overkapping biedt een heerlijke schaduwplek in de zomer en is in de winter een ideale opslag voor tuinmeubilair.

Parkeren
Op eigen terrein voor de woning kunnen meerdere auto’s worden geparkeerd.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten en op korte afstand van het volledig gerenoveerde NS-station met korte en snelle verbindingen naar de grote steden.
Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte wandelbossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling
begane grond
ruime hal met meterkast, garderoberuimte, kast en gastentoilet. Toegang naar de woonkamer, eetkamer met openslaande deuren naar de tuin en een moderne half open keuken. Op de vloer is gekozen voor brede vloerdelen in eikenhout. De grote ramen aan de voorzijde en de grote raampartij met openslaande deuren naar de achtertuin in het eetgedeelte zorgen voor veel lichtinval en een optimale verbinding met de tuin. De zandstenen schouw in de woonkamer is hout gestookt. In de keuken is gekozen voor zwart gelakte kasten en een licht werkblad in composiet. De uitvoering en Amerikaanse koelkast geven de keuken een stoer karakter. Vanuit de keuken is de toegang naar de hoofdslaapkamer en de badkamer in de linkervleugel van waaruit het zicht op de achtertuin ook weer prachtig is. In de naastgelegen bijkeuken is een trap naar de kelder. Een deur in de woonkamer geeft toegang tot de hal van de rechtervleugel van de woning, waar de trapopgang is naar de eerste verdieping en de entree van de praktijkingang. Hier zijn drie aparte werk/slaapkamers (voorheen in gebruik als praktijk voor fysiotherapie).

eerste verdieping
een dichte trap leidt naar de eerste verdieping waar vijf slaapkamers, twee badkamers en een keuken zijn gerealiseerd. Er is een badkamer met een bad, dubbele douche, wastafel en wc en de tweede badkamer heeft een douche, wastafel en wc. Door het de dakkapellen zijn de kamers goed in te delen en eventueel bij elkaar te betrekken.

Afmetingen
• perceelgrootte 564 m²
• gebruiksoppervlakte wonen 251 m²
• gebruiksoppervlakte kelder 9 m²
• inhoud 938 m³
Alle maten zijn gemeten conform de NEN-2580 meetmethode. Een meetrapport met plattegronden is beschikbaar.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1976;
• door het grote vloeroppervlak is de woning uitermate geschikt voor een groot gezin, kantoor of praktijk aan huis of mantelzorg;
• de woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing, dak- en vloerisolatie;
• verwarming door twee cv ketels;
• op het achterdakvlak liggen enkele zonnepanelen;
• de keuken is uitgerust met een Quooker kraan, Amerikaanse koelkast, Siemens koffieapparaat en combi-oven, een breed 5-pits gasfornuis en een afwasmachine;
• oplevering in overleg.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Neemt u contact op met ons kantoor wanneer u deze prachtige woning wenst te bezichtigen. De brochure met plattegronden kunt u downloaden op onze website.

Snelweg A12 afrit 20
4 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
12 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
10 min lopen

Afspraak maken