Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1972
Oppervlakte
131 m²
Perceel
185 m²
Kamers
6
Slaapkamers
5
Badkamers
1

Omschrijving

Op een fraaie en rustige locatie met aan de voorzijde een mooi uitzicht over een speelplantsoen bieden wij te huur aan deze ruime en zeer goed onderhouden middenwoning met vijf slaapkamers, stenen berging, en achtertuin op het noordoosten.

Dit ideale en ruime gezinshuis biedt veel privacy door de vrije ligging aan de voorzijde en de royale afstand tot de achtergelegen woningen.

De Sperwerkamp ligt in de woonwijk De Wildbaan aan de rand van het fraaie buitengebied van Driebergen-Rijsenburg. In de nabije omgeving is een keur aan voorzieningen: winkelcentrum de Sluis, verschillende basisscholen, de kinderboerderij, een bushalte en een zeer uitgebreide sportaccommodatie (Hoenderdaal) waar u kunt tennissen, voetballen, squashen, fitnessen, golfen en karten.

Het gezellige centrum van Driebergen met een uitgebreid en gevarieerd winkelaanbod is op vijf minuten fietsafstand gelegen. Het prachtige buitengebied ligt vrijwel om de hoek en uitgestrekte bossen zijn eveneens op fietsafstand gelegen.

Indeling
Begane grond: entree/hal met garderobe, modern licht toilet met fonteintje en de toegang tot de heerlijk lichte ruime woonkamer met parketvloer en houtkachel. Door de grote raampartijen voor en achter is de woonkamer heerlijk licht. De half open keuken is modern qua inrichting en in een hoekopstelling geplaatst. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur. Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping: ruime overloop die toegang geeft tot twee buitengewoon royale slaapkamers met vaste kastenwand en een kleinere slaap-/werkkamer aan de achterzijde. De fraai ingerichte, vergrootte, badkamer is eveneens ruim van formaat en voorzien van een ligbad, inloopdouche, vrij hangend toilet, designradiator en dubbele wastafel.

Tweede verdieping: een vaste trap naar de ruime voorzolder. Separate was- en stookruimte. Twee heerlijke ruime zolderkamers met veel bergruimte die allebei zijn voorzien van een dakkapel.

Tuin
De woning is voorzien van een keurig aangelegde voor- en achtertuin. De achtertuin is fraai aangelegd en biedt ondanks de noordoostligging een prima bezonning. Achter in de tuin is een vrijstaand stenen berging voorzien van elektriciteit en een achteruitgang.

Afmetingen
• gebruiksoppervlakte wonen 131 m²
• gebruiksoppervlakte berging 7 m²
• de inhoud van de woning bedraagt 436 m³
• perceelgrootte 163 m²

Alle maten zijn conform de NEN-2580 methode gemeten. Een actueel meetrapport met inzichtelijke plattegronden is aanwezig en kunt u downloaden via onze website.
Bijzonderheden
• bouwjaar 1972;
• de woning is aan de voorzijde voorzien van 9 zonnepanelen;
• alle ramen en kozijnen zijn voorzien van dubbel glas;
• de woning is voorzien van dakisolatie;
• al het asbest uit de woning is verwijderd;
• de platte daken zijn vervangen;
• cv-combiketel Nefit uit 2010;
• in 2018 is de begane grond vloer geisoleerd;
• in 2018 is de hele begane grond gestuuct, de keuken aangepast, het toilet op de begane grond vernieuwd en zijn op de eerste verdieping kunststof kozijnen geplaatst voorzien van dubbel glas (HR++) en screens
• de inbouwapparatuur van de keuken bestaat uit een inductie kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser en koel-vriescombinatie;

Huurcondities
> huurperiode minimaal 1 jaar
> huurbetaling per maand vooruit
> borgsom ter hoogte van 1 maand huur bij aanvang van de huur te voldoen
> de huurprijs is exclusief gas, water, licht en internet. De stroomopbrengst van de zonnepanelen komt aan huurder toe waardoor de elektriciteitsrekening zeer laag zal zijn
> verhuur te allen tijde onder voorbehoud goedkeuring eigenaar
> er vindt altijd een screening en BKR-toetsing plaats van de huurder
> geen huisdieren
> oplevering per half januari

Snelweg A12 afrit 20
2 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
7 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
11 min lopen

Afspraak maken