Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
2021
Oppervlakte
62 m²
Kamers
2
Slaapkamers
1
Badkamers
1

Omschrijving

Zorgeloos wonen begint hier, in dit recent opgeleverde begane grond appartement in het centrum van Zeist, dus alle voorzieningen zijn op loopafstand. Met een woonoppervlak van 62 m², ruime woonkamer met open keuken en aangrenzende slaapruimte is dit appartement heel geschikt voor één of twee personen. Door de brede deuropeningen en het vrijwel ontbreken van drempels is dit appartement ook zeer geschikt en toegankelijk voor minder valide mensen. Door de perfect afgewerkte staat is dit een zeer gewild object!

Indeling
Ruime entreehal met garderoberuimte, meterkast en de toegang naar een bergruimte waar de elektrische boiler van 120 liter en het ventilatiesysteem zijn geïnstalleerd. Royaal toilet met fonteintje. Toegang naar de woonkamer met open keuken. Deze ruimte is heel licht door de grote ramen aan de voorzijde en een groot dakraam. In vrijwel het gehele appartement ligt een laminaatvloer in een prachtige houtlook. Aangrenzend is de slaapkamer van ruim 13 m², die ook een dakraam heeft. Beide dakramen zijn elektrisch te bedienen en hebben een regensensor. De open keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, een afzuigkap met een recirculatiekap met koolstoffilters, een koelkast, oven en vaatwasser van het merk Whirlpool. Vanuit de woonkamer is de luxe afgewerkte badkamer toegankelijk, uitgevoerd met tegels in cementlook, een breed wastafelmeubel met lades en grote inloopdouche met extra grote douchekop. In de badkamer is elektrische vloerverwarming.

Parkeren
In de afgesloten parkeerkelder onder het complex is het mogelijk om 1 parkeerplaats te kopen. De prijs bedraagt € 17.500,-. De servicekosten voor deze parkeerplaats bedragen € 26,- per maand.
Een parkeervergunning in het parkeervergunningsgebied van de Voorheuvel kost € 289,- per jaar. Je krijgt dan een plaats in de parkeergarage onder de Achterheuvel. Op de parkeerplaats voor het appartement is een laadpaal voor twee elektrische auto’s.

Afmetingen
• gebruiksoppervlakte wonen 62 m²
• inhoud 232 m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar de bijgevoegde plattegrondtekeningen. Alle maten zijn exact gemeten conform de NEN 2580 meetmethode.

Vereniging van Eigenaren
Door de aankoop van het appartement wordt u automatisch lid van de Verenging van Eigenaren. De servicekosten zullen € 60,- per maand bedragen. De Vereniging van Eigenaren wordt nog opgericht.

Bijzonderheden
• bouwjaar 2021;
• Energielabel A;
• Het appartement is gasloos;
• het appartement is voorzien van dubbele beglazing, spouw-, vloer- en dakisolatie;
• verwarming in de woonkamer door middel van elektrische convectoren van 2500w per stuk, die via wifi en een afstandbediening zijn te regelen. In de badkamer is elektrische vloerverwarming;
• warm water door middel van een elektrische boiler van 120 liter;
• vrijwel het gehele appartement is afgewerkt in pvc in een houtlook;
• de keuken heeft een inductie kookplaat, afzuigkap, oven, ingebouwde vaatwasser en een ingebouwde koelkast;
• het appartement is zeer geschikt en uitstekend toegankelijk voor minder valide mensen;
• er is een mogelijkheid om een extra bergruimte te realiseren boven het plafond van de slaapkamer;
• de oplevering kan snel.

Enthousiast geworden?
Bent u na het bekijken van de foto’s en het lezen van de tekst enthousiast geworden en wilt u dit fijne appartement graag bezichtigen? Neemt u dan contact op met ons kantoor. Ook kunt u voor meer informatie of een brochure van het appartement onze website bezoeken.

Snelweg A12 afrit 20
6 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
12 min fietsen
Centrum Zeist
10 min lopen

Afspraak maken