Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1930
Oppervlakte
110 m²
Perceel
68 m²
Kamers
5
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

Dit is een huis waar je zó in kan trekken: een uitstekend onderhouden uitgebouwde tussenwoning (1931) in de geliefde en kindvriendelijke wijk Hoograven met een lichte woonkamer, open keuken, een besloten stadstuin, ruime badkamer en vier slaapkamers. In de directe omgeving zijn winkels, horeca, basisscholen, kinderdagverblijven en diverse speelgelegenheden.

In het winkelcentrum Smaragdplein vind je alle winkels voor de dagelijkse boodschappen. De straat is gelegen aan een openbaar speelveld aan het water en om de hoek van de straat is speeltuin het Raafje.

In een paar minuten lopen is het hippe Rotsoord, met diverse terrasjes bereikbaar. Het Ledig Erf en NS Station Vaartsche Rijn zijn op 5 minuten fietsen bereikbaar. De woning is bovendien gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A27 en A12.

Indeling
Begane grond
Entreedeur met zij- en bovenraam met glas in lood, hal met garderobe, trapopgang en toegang naar het toilet met fonteintje. De woonkamer heeft een erker aan de voorzijde en een balkenplafond. Op de vloer is gekozen voor brede eiken planken. De stoere en lichte keuken in de uitbouw aan de achterzijde heeft een composiet aanrechtblad en veel werk- en bergruimte, diverse inbouwapparatuur waaronder een vijf pits gasfornuis van Smeg, een losse oven, koelkast met vriezer en afwasmachine. Vanuit de keuken is een deur naar de stadstuin. De achterliggende berging is via de tuin bereikbaar en er is een achteringang.

Eerste verdieping
Een dichte houten trap leidt naar de eerste verdieping met drie slaapkamers en een badkamer. Aan de achterzijde van de woning zijn de hoofdslaapkamer met grote inbouwkast en de badkamer gesitueerd. De lichte en ruime badkamer heeft een ligbad, aparte douche, wastafelmeubel en toilet. Aan de voorzijde zijn twee slaapkamers, waarvan de kleinste kamer momenteel in gebruik als inloop kastruimte.

Tweede verdieping: een houten trap geeft toegang tot de overloop van de tweede verdieping, met in een aparte ruimte de mogelijkheid voor de opstelling van de wasmachine en droger, een ruime (slaap)kamer aan de achterzijde die over de volle breedte een dakkapel heeft. Er is een grote berging aan de voorzijde met een dakraam. Door het plaatsen van een dakkapel is het mogelijk een extra (slaap)kamer te realiseren.

Bijzonderheden
• verrassend ruime en goed onderhouden uitgebouwde jaren 30 tussenwoning met een lichte woonkamer met open keuken, een stadstuin, ruime badkamer en vier slaapkamers;
• gelegen op een toplocatie in Hoograven op loopafstand van alle denkbare voorzieningen;
• het buitenschilderwerk is in 2019/2020 uitgevoerd;
• de woning heeft dubbele beglazing (grotendeels HR++ glas);
• de ramen op de eerste en tweede verdieping zijn uitgevoerd in kunststof;
• de begane grondvloer is geisoleerd;
• er is dak- en gevelisolatie toegepast;
• de electrische installatie is vernieuwd;
• verwarming en warm water door middel van een cv-installatie Remeha uit 2019;
• er is een mogelijkheid om aan de voorzijde een dakkapel te plaatsen;
• oplevering in overleg.

Oppervlakte
Gebruiksoppervlakte wonen: 110 m²
Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte: 2 m²
Inhoud: 374 m³
Perceelgrootte: 68 m²
Alle hiervoor genoemde maten zijn officieel gemeten. Een NEN-2580 meetrapport is beschikbaar.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen we ons zó goed voorstellen! Serieuze gegadigden adviseren wij een afspraak te maken voor een bezichtiging van dit heerlijke huis. Meer informatie en een brochure van de woning zijn te downloaden via onze website.

Snelweg A12 afrit 19
11 min rijden

Afspraak maken