Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1973
Oppervlakte
85 m²
Perceel
129 m²
Kamers
4
Slaapkamers
3
Badkamers
1

Omschrijving

Aan een doodlopend laantje gelegen heerlijk lichte middenwoning met een zonnige achtertuin en een vrijstaande stenen berging met achterom, half open keuken en drie slaapkamers en de badkamer op de eerste verdieping.

De Sint Hubertuslaan ligt in de woonwijk De Wildbaan aan de rand van het fraaie buitengebied van Driebergen. De woning is op korte afstand gelegen van een keur aan voorzieningen; winkelcentrum de Sluis, basisscholen, de kinderboerderij, een bushalte en sportcentrum Hoenderdaal (tennissen, voetballen, squashen, fitnessen, golfen en karten). Het gezellige centrum van Driebergen met een uitgebreid en gevarieerd winkelaanbod is op minder dan 10 minuten fietsafstand gelegen. De oprit naar de snelwegen is slechts 5 minuten rijden.

Dit stukje van de Sint Hubertuslaan is doodlopend, dus heel rustig met alleen bestemmingsverkeer.

Indeling
Begane grond: entreehal met garderobe, meterkast, trapopgang en toilet met fonteintje. Toegang naar de woonkamer met laminaatvloer. Door het grote raam in de woonkamer is er een prachtig zicht op de achtertuin en veel lichtinval. In de woonkamer is een ruime kast onder de trap.
De keuken is sober uitgevoerd en dient te worden gerenoveerd. Er is een aansluiting voor de wasmachine.

Eerste verdieping
overloop die toegang geeft tot drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer heeft een inloopdouche, wastafel en een toilet. Op de overloop is een ruimte waar de cv-ketel is geinstalleerd.

Tuin
De woning heeft een verzorgde voortuin, een toegangpad naar de voordeur aangelegd met klinkertjes en een besloten achtertuin. De tuin is op het westen gelegen en biedt een uitstekende bezonning en voldoende privacy.

Schuur/berging
Achterin de tuin is een vrijstaande stenen berging voorzien van elektra. Deze is ruim genoeg voor het stallen van de fietsen en voor het bergen van het tuingereedschap en dergelijke. Er is een overdekte achteruitgang/achterom. Hier is ook ruimte om de kliko’s te plaatsen.

Afmetingen
Perceelgrootte: 126 m²
Gebruiksoppervlakte wonen: 85 m²
Gebruiksoppervlakte externe bergruimte: 7 m²
Inhoud: 284 m³
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen.
De hiervoor genoemde maten zijn officieel gemeten Een NEN-2580 meetrapport is aanwezig.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1973;
• de woning is sober afgewerkt, interne modernisering is noodzakelijk;
• het is mogelijk een dakopbouw op de eerste verdieping te plaatsen waardoor de woning kan worden uitgebreid met twee extra slaapkamers;
• de CV ketel is aan vervanging toe;
• het platte dak van de berging is vervangen;
• er zijn prima parkeermogelijkheden direct voor de woning;
• in de op te stellen koopovereenkomst zal een ouderdomsclausule en een niet zelfbewoningsclausule worden opgenomen;
• de eigendomsoverdracht zal gaan bij Heuvelrug notarissen;
• de oplevering kan op korte termijn.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Wanneer u meer informatie of een bezichtiging van deze woning wilt neemt u dan contact op met ons kantoor of bezoek onze website.

Snelweg A12 afrit 20
2 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
7 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
12 min lopen

Afspraak maken