Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1920
Oppervlakte
113 m²
Perceel
245 m²
Kamers
4
Slaapkamers
3
Badkamers
1

Omschrijving

Charmante en goed onderhouden twee onder een kap woning, gebouwd in 1920 en door de eigenaren met vakmanschap uitgebouwd. De woning heeft een gezellige woonkamer, een grote woonkeuken, drie slaapkamers en een tuin met een bijgebouw van bijna 40 m² en een grote veranda.

De locatie is uitstekend; in het centrum van het dorp dus winkels, koffietentjes en restaurantjes zijn om de hoek gelegen, evenals basisscholen, openbaar vervoer en de uitgestrekte bossen die Driebergen rijk is. In tien minuten ben je bij de oprit van de snelweg en bij het NS-station van Driebergen-Zeist.
Kortom, een fijnere plek om te wonen is nauwelijks denkbaar!

Indeling
begane grond: ruime en lichte entreehal met garderoberuimte en trapopgang, toegang naar de kelderkast onder de trap, de meterkast en het toilet annex wasruimte met de opstelling voor de wasmachine en droger. De woonkamer is goed in te delen, heeft een fraaie eiken vloer en airconditioning. De woning is in 2006/2007 aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor een woonkeuken is gerealiseerd, uitgerust met onder andere een vijf pits kookplaat, dubbele spoelbak, een oven, koelkast en vriezer. Via de achterdeur in de keuken is de toegang tot de achtertuin.

eerste verdieping
een dichte houten trap vanuit de entree leidt naar de overloop van de eerste verdieping, met drie slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers hebben inbouwkasten en op de overloop tussen de tweede slaapkamer en de badkamer is een open ruimte met aan één kant inbouwkasten. De badkamer is ruim en comfortabel en uitgevoerd met een tweepersoons jacuzzi, douche, dubbele wastafel en toilet.

Tuin
De beschutte achtertuin is te bereiken via een houten poort vanaf de straat en biedt veel privacy. Er is een houten tuinhuis voor de berging voor onder andere fietsen en over de volle breedte van het perceel is een fijne veranda met een toegang naar een houten bijgebouw/hobbyruimte van 40 m² met een berging en aparte toiletruimte.

Bijzonderheden
• bouwjaar omstreeks 1920;
• lichte en goed onderhouden uitgebouwde woning met besloten achtertuin;
• gelegen op een unieke locatie vlakbij het centrum op loopafstand van alle denkbare voorzieningen;
• de aanbouw is uitgevoerd in houtskelet (2006/2007);
• de woning is voorzien van dubbele beglazing,
• verwarming door middel van een cv-combiketel (Remeha 2021);
• oplevering in overleg.

Afmetingen
Gebruiksoppervlakte wonen: 113 m²
Externe bergruimte: 43 m²
Inhoud: 382 m³
Perceelgrootte: 245 m²

Alle hiervoor genoemde maten zijn officieel gemeten. Een NEN-2580 meetrapport is beschikbaar.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen we ons zó goed voorstellen! Serieuze gegadigden adviseren wij een afspraak te maken voor een bezichtiging van dit prachtige huis. Meer informatie en een brochure van de woning zijn te downloaden via onze website.

Snelweg A12 afrit 20
3 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
9 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
6 min lopen

Afspraak maken