Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1956
Oppervlakte
128 m²
Perceel
370 m²
Kamers
4
Slaapkamers
3
Badkamers
1

Omschrijving

Zorgeloos wonen in een rustige en groene laan met het bos om de hoek, dat kan in deze fantastisch onderhouden sfeervolle en uitgebouwde twee onder een kapwoning (1956) met voor- en achtertuin, gezellige woonkamer met een gashaard, luxe keuken met bijkeuken, drie slaapkamers, een comfortabele badkamer en een ruime zolderverdieping. De achtertuin biedt alle privacy en heeft een fijne schuur/berging met een houten overkapping en een vrijstaand tuinhuisje met kleine veranda.

Het dorp Driebergen is een geliefde plaats om te wonen en maakt deel uit van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug, dat circa 20.000 hectare aaneengesloten bos- en heidegebied beslaat. Voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer en zwembad de Zwoer zijn op loop- of fietsafstand gelegen en in tien minuten ben je bij de oprit van de snelweg en bij het NS-station van Driebergen-Zeist.

Indeling
Begane grond
Lichte entreehal met garderobe, trapopgang, deur naar de kelder en een ruim toilet met fonteintje. Toegang tot de verrassend ruime en aan de achterzijde op fraaie wijze uitgebouwde woon/eetkamer met luxe ingerichte open keuken. De keuken is uitgevoerd in hout en donkergrijs met composiet werkbladen en onder andere uitgerust met een afwasmachine, een stoomoven en een hete lucht oven, bordenwarmer, een koelkast en een aparte vriezer. Er is een dubbele spoelbak met Quooker kraan en een inductie kookplaat met afzuiginstallatie. Vanuit de keuken is er directe toegang tot de bijkeuken waar zicht tevens de aansluitmogelijkheid bevindt voor de wasmachine en droger. Openslaande deuren geven toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping
overloop die toegang geeft tot drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning en één aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.

Tweede verdieping
Een vlizo-trap leidt naar de ruime zolder. Met de cv-opstelling en veel bergruimte. De zolderkamer is heerlijk licht en ruim en heeft aan de achterzijde een Velux dakraam. In de nok is de zolderruimte op stahoogte.

Tuin
De woning is voorzien van een fraaie voor- en achtertuin. Op het pad bij de woning is voldoende ruimte voor het parkeren van twee auto’s en er is een afsluitbare poort. De achtertuin heeft een gazon met prachtig aangelegde borders, biedt een uitstekende bezonning en heeft een achterom met een afsluitbare poort. De achtertuin is circa 13,5 meter diep en is op het oosten gelegen.

Berging
Er is een vrijstaande stenen berging met vliering (voorheen de garage) voorzien van elektra en verwarming door middel van een gaskachel. Achter de poort naast de woning is een ruimte voor de kliko’s.

Afmetingen
Perceelgrootte: 370 m²
Woonoppervlak: 128 m² exclusief de berging van 22,10 m²
Overige inpandige ruimte: 2 m²
Inhoud: 469 m³ (officieel meetrapport aanwezig)
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1956;
• prima parkeermogelijkheden direct voor de woning;
• verwarming en warm water middels een cv installatie (Remeha uit 2019);
• de keuken is in 2018 gerealiseerd en voorzien van Neff inbouwapparatuur;
• inbouwspots in de keuken zijn voorzien van dimmers;
• de verlichting in de tuin is met een afstandsbediening te regelen;
• in de voor- en achtertuin wordt door middel van drains het regenwater in de tuin geregeld;
• er is een airco-installatie op de eerste verdieping in de slaapkamer aan de achterzijde en er zijn elektrische screens voor de ramen van beide slaapkamers aan de achterzijde;
• op de begane grond is gekozen voor een stenen vloer in houtlook voorzien van vloerverwarming, in de hal liggen tegels;
• in 2017 is het dak vernieuwd;
• de algehele staat van onderhoud is bijzonder goed;
• oplevering in januari 2022.

Bent u enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons zó goed voorstellen! Wanneer u meer informatie wilt of een bezichtiging van deze karaktervolle woning wenst, neemt u dan contact op met ons kantoor. Op onze website kunt u een brochure van de woning met alle informatie en de plattegronden downloaden.

Snelweg A12 afrit 20
4 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
11 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
17 min lopen

Afspraak maken