Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1972
Oppervlakte
154 m²
Perceel
323 m²
Kamers
6
Slaapkamers
5
Badkamers
1

Omschrijving

OP DIT MOMENT WORDEN ER GEEN BEZICHTIGINGSAFPRAKEN MEER INGEPLAND. WEL KUNT U ONS EEN MAIL STUREN WAARNA WIJ U OP DE RESERVELIJST ZULLEN PLAATSEN.

Op een heerlijk rustige locatie aan een besloten (speel)plantsoen ligt deze opvallend ruime hoekwoning met garage die is verbouwd tot ruime bijkeuken. De woning heeft vrij uitzicht over het plantsoen en om de hoek wandel of fiets je direct het prachtige buitengebied in.

De woning biedt een zee aan ruimte met maar liefst 154 m² effectieve woonruimte en een bijzonder ruime en vooral brede tuin die gunstig op de zon is gelegen. Wat de woning extra aantrekkelijk maakt is dat de bijkeuken op eenvoudige wijze bij de woonkamer kan worden getrokken of kan worden getransformeerd tot een extra speel-/werkkamer.

Wij nodigen je van harte uit om dit fijne gezinshuis te komen bezichtigen.

Ligging
De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van het vernieuwde NS-station en de Rijksweg A12. Het gezellige centrum van Driebergen en het Oude Rijsenburg met een grote diversiteit aan winkeltjes, gezellige horeca en een ijssalon is op vijf minuten fietsen gelegen.

Tuin
De woning beschikt over een ruim en volop zon en privacy biedende achter- en zijtuin met diverse borders, gazon en zonneterras direct achter de woning. Achter in de tuin bevindt zich een vrijstaand houten tuinschuur voor fietsen en tuingereedschap. De achtertuin is circa 15 meter breed en 7 meter diep.

Parkeren
Op eigen terrein kan 1 auto worden geparkeerd. Verder kun je uitstekend parkeren voor de woning op het plantsoen.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: goede scholen, leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten en op korte afstand van het volledig gerenoveerde NS-station met korte en snelle verbindingen naar de grote steden.
Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte wandelbossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling
Begane grond: entreehal met toilet, meterkast en trapopgang. Fijne en speels ingedeelde Z-vormige woonkamer met massief eikenvloerdelen en een houtkachel. Door de ramen in de zijgevel is de woonkamer heerlijk licht. De modern ingerichte eetkeuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de voormalige garage bereikbaar die in gebruik is geweest als bijkeuken. Met beperkte aanpassingen kan je hier een fantastische speelkamer of werkkamer realiseren.

Eerste verdieping: overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. Twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning waarvan één kamer toegang heeft tot een balkon. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en geeft toegang tot de modern ingerichte badkamer met ligbad, toilet en wastafelmeubel. De badkamer is ook vanaf de overloop bereikbaar.

Tweede verdieping: voorzolder met cv-opstelling en veel bergruimte. Op de tweede verdieping bevinden zich twee zolderkamers die beiden zijn voorzien van een dakkapel.

Afmetingen
• perceelgrootte 323 m²
• gebruiksoppervlakte wonen 154 m²
• gebouwgebonden buitenruimte (balkon) 6 m²
• externe bergruimte (schuur) 13 m²
• inhoud 533 m³
Alle maten zijn gemeten conform de NEN-2580 meetmethode. Een meetrapport met plattegronden is beschikbaar.

Bijzonderheden
• de woning is omstreeks 1972 gebouwd;
• verwarming en warm water d.m.v. een cv combiketel uit 2002;
• de woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas en voorzien van dakisolatie en spouwisolatie;
• op het voordakvlak liggen 7 zonnepanelen die in 2020 zijn geplaatst;
• de houten tuinberging is in 2020 geplaatst;
• de woning verkeert bouwkundig in een goede staat van onderhoud;
• van de woning is een onafhankelijk bouwkundig rapport opgesteld;
• in de op te maken koopakte zal een ‘niet zelf bewoningsclausule’ worden opgenomen;
• oplevering in overleg maar kan desgewenst snel.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Neemt u contact op met ons kantoor wanneer u deze fijne gezinswoning wenst te bezichtigen. De brochure met plattegronden kunt u downloaden op onze website.

Snelweg A12 afrit 20
4 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
11 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
9 min lopen

Afspraak maken