Vraagprijs € 2.475.000 k.k.
Beschikbaar
Woonoppervlak 446 m²
Perceelgrootte 4.091 m²
15 Kamer(s)
7 Slaapkamer(s)
Bouwjaar 1916

Plattegronden

Neem contact met ons op

Rembrandtlaan 59 BILTHOVEN

De villa is uniek. De ligging is optimaal. De uitstraling is het summum.

Op een magnifieke, zeer gewilde en uiterst centraal gelegen locatie midden in Nederland staat rietgedekte villa “Dennenborgh” aan de Rembrandtlaan in Bilthoven. De villa is in 1916 gebouwd en wordt omzoomd door een perceel van ruim 4.000 m². De woning is rietgedekt, telt tien kamers (waarvan zeven slaapkamers) en heeft een inpandig kantoor met eigen entree. De netto vloeroppervlakte van wonen en kantoor tezamen bedraagt 446 m².

Via een dubbele entree wordt de villa bereikt.

Indeling van de woning
Vanuit de majestueuze ontvangsthal worden de eetkamer en woonkamer bereikt. De woonkeuken is voorzien van diverse apparatuur en heeft een fraai uitzicht over de voortuin; aan de zijkant van het huis heeft deze woonkeuken een eigen entree.

Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot voornoemde woonkeuken alsmede het achterste gedeelte van de zitkamer, alwaar u beschikking heeft over een mooie haardpartij. Een dubbele toog scheidt de achterkamer van de voorkamer die een mooie erker aan de voorzijde heeft. Direct aan de voorkamer grenst een afsluitbare serre die, net als de achterkamer voorzien is van dubbele deuren naar de tuin. Kenmerkend voor de deze woonvertrekken zijn de fraaie ornamenten en bovenal de plafondhoogten die gemiddeld ruim 3,20 meter bedragen! Uiteraard beschikt de begane grond over een ruim gastentoilet, garderoberuimte en is er naast de keuken een wasruimte aanwezig.

Op de 1e etage bevindt zich een viertal (slaap)vertrekken, waaronder de masterbedroom met uiteraard haar eigen, zeer royale badkamer (voorzien van ligbad, dubbele wastafel, inloopdouche en bidet) en ruime kleedkamer. Drie van vijf slaapkamers hebben de beschikking over een balkon dan wel dakterras. Op de verdieping is een tweetal separate toiletten aanwezig.

Op de tweede etage bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer, voorzien van ligbad, toilet en dubbele wastafel. Op deze verdieping is zeer veel bergruimte aanwezig.

Aan de achterkamer grenst een royaal terras dat uitzicht biedt over de zeer mooi aangelegde, op het zuidwesten gelegen tuin; in de tuin bevindt zich een zwemvijver. Rondom het huis zijn meerdere terrassen gesitueerd en op het perceel staan diverse garages annex bijgebouwen.

De rustige omgeving is kenmerkend voor dit object, terwijl alle faciliteiten zoals scholen, winkels, N.S. station en sportclubs op loopafstand zijn.

Indeling kantoor
Via de aan de zijkant van het huis gelegen entree wordt de hal van het kantoor bereikt. De hal leidt u naar een ruime kantoorkamer van ruim 25 m² welke ruimte, net als de zitkamer (achter) en serre, een dubbele deur naar de tuin annex het terras heeft.

Op de 1e verdieping is een soortgelijke werkruimte aanwezig welke thans in gebruik is als slaapkamer; deze ruimte is vanaf de overloop van het woongedeelte ook bereikbaar en zodoende heeft u op de 1e etage de beschikking over maar liefst vijf slaapkamers.

Essentialia van deze uitzonderlijke villa zijn:

•Bruto-vloeroppervlakte van het gehele object 612 m², bruto-inhoud bijna 2.000 m³
•Uitstekende wijnkelder van ruim 20 m²
•Bergzolder (3e etage) met een drietal CV-ketels t.b.v. woning en kantoor
•Twee garages resp. 18 en 23 m2 groot, de laatste met ‘bar’ op de etage
•Twee schuren waarvan één met aangebouwde buitenkeuken met overkapping
•Royaal parkeren op eigen terrein voor meerdere auto’s
•Raampartijen tot aan de vloer op de begane grond
•Diverse markiezen en luiken rondom de woning
•En verder… een echt familiehuis!

Aanvaarding in overleg, kan desgewenst spoedig.

Kaart

Contact

Heiko Gorter Makelaars
Engweg 50b
3972 JJ, Driebergen-Rijsenburg

Openingstijden
Ma-vr 08:30-18:30
Za-zo uitsluitend op afspraak

KvK 30199440
0343-700222
info@heikogortermakelaars.nl

Telefonisch bereikbaar van
maandag t/m zondag van: 08:00-00:00

Privacy statement