Vraagprijs € 450.000 k.k.
Verkocht onder voorbehoud
Woonoppervlak 98 m²
Perceelgrootte 305 m²
6 Kamer(s)
5 Slaapkamer(s)
Bouwjaar 1938

Plattegronden

Neem contact met ons op

Oosterlaan 24 DRIEBERGEN-RIJSENBURG

Charmant, bouwkundig goed onderhouden en veel licht biedend half vrijstaand woonhuis (bouwjaar 1938) met diepe zonnige tuin en garage gelegen aan een zéér populaire laan in Driebergen met het bos op een paar minuten loopafstand.

In de huidige opzet beschikt de woning over een woonkamer, eetkamer, keuken, bijkeuken, eenvoudige badkamer op de begane grond, drie slaapkamers op de eerste verdieping en de mogelijkheid voor één of twee slaapkamers op de tweede verdieping.

De woning, die gemoderniseerd dient te worden, biedt uitstekende uitbouw-mogelijkheden op de begane grond en beschikt over een volop privacy biedende zij- en achtertuin. Kortom, een heerlijk huis op een fantastische plek, dat helemaal naar eigen smaak en inzicht gemoderniseerd en uitgebreid kan worden.

De Oosterlaan is een prachtige laan aan de noordkant van Driebergen. Het heeft een leuke variëteit aan bebouwing en het gezellige centrum met een uitgebreid winkel- en horeca aanbod, scholen, kinderopvang en uitvalswegen zijn allemaal op zeer korte afstand van de woning gelegen. Doordat de Oosterlaan vrijwel uitsluitend bestemmingsverkeer heeft is de laan zeer rustig en uitermate kindvriendelijk.

Indeling
Entree, hal met garderobe en trapopgang. Toegang tot de woonkamer met erker aan de voorzijde en doorloop naar de eetkamer aan de achterzijde. Achter de eetkamer bevindt zich de eenvoudig ingerichte keuken met toilet en doorloop naar de bijkeuken en compact ingerichte badkamer met douche en wastafel. Vanuit de woonkamer is tevens via een trap de provisiekelder bereikbaar.

Op de eerste verdieping bevinden zich in totaal drie slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer aan de achterzijde een vaste wastafel heeft en een balkon. Het is prima mogelijk om de kleinste slaapkamer op te offeren voor een badkamer.

De tweede verdieping biedt uitstekende mogelijkheden om na het plaatsen van een dakkapel nog één of twee slaapkamers te realiseren.

Berging
De ruime aangebouwde berging is vanuit de tuin toegankelijk. Er is elektriciteit en verwarming aanwezig.

Tuin
De achtertuin is op het noordwesten gelegen en biedt door de diepte (ruim 20 meter) en openheid een uitstekende bezonning en veel privacy.

Garage
Achter op het perceel staat een ruime multifunctionele garage/hobbyruimte van circa 20 m²
Afmetingen
Perceelgrootte 306 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 98 m²
Gebruiksoppervlakte berging 16 m²
Gebruiksoppervlakte garage 20 m²
Alle maten zijn gemeten conform de NEN2580 meetvoorschriften. Een meetrapport is aanwezig.

Bijzonderheden
• de woning is in 1938 gebouwd
• modernisering heeft de laatste jaren niet plaatsgevonden. Wel verkeert de woning bouwkundig in een goede staat van onderhoud;
• de woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas en voorzien van dakisolatie;
• verwarming d.m.v. een cv-combiketel ui 2013;
• warm water via elektrische boiler;
• de woning heeft op de begane grond goede uitbreidingsmogelijkheden;
• de slaapkamers op zolder kunnen worden vergroot door plaatsing van een dakkapel;
• in de op te maken koopovereenkomst zal een zogenaamde ‘ouderdoms-clausule’ en ‘niet zelfbewoningsclausule’ worden opgenomen;
• oplevering kan op korte termijn.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen! Een uitgebreide verkoopbrochure met plattegronden van de woning kunt u op onze website downloaden. Neemt u voor een vrijblijvende bezichtiging contact op met ons kantoor.

Op zaterdag 8 juni is er van 12:00 tot 14:00 uur een open huis en kunt u deze woning zonder afspraak bezichtigen.

Contact

Heiko Gorter Makelaars
Engweg 50b
3972 JJ, Driebergen-Rijsenburg

Openingstijden
Ma-vr 08:30-18:30
Za-zo uitsluitend op afspraak

KvK 30199440
0343-700222
info@heikogortermakelaars.nl

Telefonisch bereikbaar van
maandag t/m zondag van: 08:00-00:00

Privacy statement