Vraagprijs € 915.000 k.k.
Beschikbaar
Bouwjaar

Neem contact met ons op

Mesdaglaan 21 BOSCH EN DUIN

TE KOOP: PRACHTIG BOUWKAVEL VAN BIJNA 4.200 M² OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE IN BOSCH EN DUIN

Villapark Bosch en Duin valt onder de gemeente Zeist en is ontegenzeggelijk een van de mooiste villawijken in Nederland. Bosch en Duin ligt als een groene enclave ingeklemd in het centrum van het land tussen Bilthoven en Zeist.

De Mesdaglaan is op loopafstand van het Panbos gelegen. Golfsocieteit de Pan, winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich allen op zeer korte afstand.

In deze benijdenswaardige woonomgeving bieden wij u te koop aan een fraai bouwperceel van bijna 4.200 m². Na amovering van de bestaande woning biedt dit perceel u de mogelijkheid om er uw droomhuis op te realiseren. Het kavel heeft een frontbreedte van circa 35 meter en is circa 120 meter diep.

De bouwvlek is buitengewoon royaal en op basis van het vigerende bestemmingsplan biedt het dan ook volop mogelijkheden om hier een royale vrijstaande villa met bijgebouwen te realiseren.

Voor meer informatie over de exacte bouwmogelijkheden verzoeken wij u om kontakt op te nemen met ons kantoor of de website: www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen.

Wanneer u meer informatie of een bezichtiging wenst dan kunt u kontakt opnemen met ons kantoor of onze website bezoeken.

Kaart

Contact

Heiko Gorter Makelaars
Engweg 50b
3972 JJ, Driebergen-Rijsenburg

Openingstijden
Ma-vr 08:30-18:30
Za-zo uitsluitend op afspraak

KvK 30199440
0343-700222
info@heikogortermakelaars.nl

Telefonisch bereikbaar van
maandag t/m zondag van: 08:00-00:00

Privacy statement