Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
2017
Oppervlakte
68 m²
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1

Omschrijving

Dit appartement is helemaal af, je kan er zó intrekken! Bovendien is er licht en ruimte, wat wil je nog meer?

Op een uitstekende locatie (Houten-zuid) bieden wij dit perfect afgewerkte instapklare hoekappartement op de tweede verdieping te koop aan.
De lichte woonkamer met open keuken van bijna 30 m² heeft rondom ramen en door de ligging op het zuiden is het zelfs op een minder zonnige dag heerlijk licht.

Er zijn twee (slaap)kamers en een fijne comfortabele badkamer. Het energielabel is A door de volledige isolatie en de zonnepanelen. Er is een lift aanwezig en het appartement heeft een parkeerplaats vlakbij de entree.

Locatie
In de geliefde woonwijk ’t Hout, omgeven door prachtige vrijstaande villa’s en op loopafstand van het gezellige oude dorp van Houten met een goed aanbod van leuke winkels en horecagelegenheden. De oprit naar de snelweg is in een paar minuten bereikbaar en het openbaar vervoer met de bus of de trein is op loopafstand gelegen.

Indeling
Entree/hal met de meterkast, inbouwkasten met de opstelling van de wasmachine en droger, bergruimte en de opstelling van de cv. Vanuit de hal zijn de slaapkamers, de badkamer en een apart toilet bereikbaar. De hoofdslaapkamer heeft op maat gemaakte inbouwkasten en shutters. De tweede slaapkamer is momenteel in gebruik als werkruimte en heeft ook inbouwkasten. De woonkamer met open keuken heeft een schuifpui naar het balkon dat op het zuiden is gelegen. Op de vloer is gekozen voor massief eikenhouten brede planken. In het zitgedeelte is een prachtig afgewerkt en op maat gemaakt tv-meubel. De keuken is uitgevoerd in hoogglans wit met een composiet aanrechtblad en voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een Quooker, combi magnetron/oven, koelkast, vriezer, vaatwasser, inductie kookplaat en afzuigkap.

Privé berging
De privé berging op de begane grond is voorzien van elektra en van buitenaf bereikbaar.

Afmetingen
Gebruiksoppervlakte wonen: 68 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 5 m²
Externe bergruimte: 5 m²
Inhoud: 240 m³

Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen. De woning is gemeten op basis van de NEN-2580 methode. Een meetrapport is beschikbaar.

Bijzonderheden:
• bouwjaar 2017;
• energielabel A;
• het appartement is voorzien van dubbele beglazing, spouw-, vloer- en dakisolatie;
• verwarming en warm water door middel van een cv combi-ketel (2017);
• de zonnepanelen zijn voor de gemeenschappelijke ruimtes (onder andere verlichting en de lift);
• de raambekleding (horizontale jaloezieën), shutters en horren blijven in het appartement achter;
• het appartement is zeer geschikt en uitstekend toegankelijk voor minder validen;
• alle wanden zijn strak gestukt;
• er is mechanische ventilatie;
• de servicekosten zijn €129,00 per maand;
• de VvE is gezond (meerjarenonderhoudsplan, notulen etc. zijn beschikbaar);
• het appartement heeft een voldoende parkeerplaatsen;
• de oplevering kan in overleg vlot.

Ben je enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Voor meer informatie of een bezichtiging van dit heerlijke appartement kun je contact opnemen met ons kantoor. Op onze website is een brochure van de woning met alle informatie en de plattegronden te downloaden.

Snelweg A12 afrit 19
9 min rijden

Afspraak maken