Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1990
Oppervlakte
155 m²
Perceel
337 m²
Kamers
7
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Omschrijving

Aan een buitengewoon fijne laan ligt deze bijzonder royale geschakelde woning met carport en zonnige tuin. Maar liefst 106 m² woonoppervlak op de begane grond, een bijzondere vrije ligging, een heerlijke zonnige en besloten tuin, de mogelijkheid om ook beneden te slapen en/of kantoor of praktijk aan huis zijn slechts enkele kenmerken van deze in 1990 gebouwde geschakelde villa met achterom en berging.

Deze goed onderhouden woning is aan een rustige en kindvriendelijke laan gelegen met parkeermogelijkheden voor de deur.

Dat de bewoners sinds 1990 de eerste bewoners van dit huis zijn zegt alles over het woongenot dat ze vele jaren van het huis en de omgeving hebben gehad. In de loop der jaren hebben de eigenaren hun huis aangepast met oog voor detail en sfeer.

Ligging
De woning is gelegen in een kindvriendelijke en rustige wijk, op een paar minuten fietsafstand van het vernieuwde NS-station Driebergen-Zeist. Daarnaast zijn allerlei voorzieningen zoals scholen en kinderopvang, de kinderboerderij, Health Center Hoenderdaal, sportvelden, de golfclub, winkelcentrum de Sluis en ook de uitvalswegen in de directe nabijheid te vinden.

Tuin
De voortuin is zeer verzorgd aangelegd met diverse bomen en planten. Op de oprit naar de garage is voldoende ruimte voor het parkeren van een de auto onder de carport. De achtertuin is op het noordoosten gelegen, is zeer verzorgd aangelegd met diverse bomen en planten biedt veel privacy. Het terras bij de woning is een heerlijke plek waar het je al vroeg in het voorjaar heerlijk beschut kan zitten. Een groot elektrisch bedienbaar zonnescherm geeft voldoende schaduw in de zomer.

Garage/carport
De woning beschikt over een carport op eigen terrein. De oorspronkelijke garage is verbouwd tot werkkamer. Verder is er naast de woning nog een kleine schuur voor de fietsen en tuingereedschap.

Het dorp Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg is gelegen binnen Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en een zeer geliefde plaats om te wonen. Het dorp biedt alles wat men zich kan wensen: leuke winkels, een grote diversiteit aan gezellige horeca en sportfaciliteiten en op korte afstand van het volledig gerenoveerde NS-station met korte en snelle verbindingen naar de grote steden. Aan de noordkant wordt het dorp omsloten door de uitgestrekte wandelbossen waar je oneindig kunt wandelen, fietsen, paardrijden of mountainbiken en aan de andere kant grenst het dorp aan de prachtige landgoederen en buitenplaatsen van het buitengebied aan de Langbroekerwetering.

Indeling
Begane grond
Entreehal met meterkast. Ruime U-vormige woonkamer met doorloop naar een in latere fase aangebouwde serre. Hier is het heerlijk zitten en heb je een fijn zicht op de tuin die via een schuifpui te bereiken is. De eenvoudig ingerichte half open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De oorspronkelijke garage die zich aan de voorzijde van de woning bevindt is verbouwd tot een fijne werkkamer en is voorzien van een vaste kastenwand en een doorloop naar de bijkeuken met opstelmogelijkheid voor wasmachine en droger. Indien gewenst kan hier ook een badkamer van worden gemaakt omdat achter de bijkeuken (aan de tuinzijde) zich nog een slaap-/werkkamer bevindt.

Eerste verdieping
Overloop die toegang geeft tot drie volwaardige slaapkamers en een ruime badkamer die is voorzien van een inloopdouche, ligbad, toilet en wastafelmeubel. Op de overloop is een berging met de cv-opstelling. De hoofdslaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een vaste kastenwand. De badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming.

Tweede verdieping
Vaste trap naar zolderverdieping over de gehele lengte van de woning. Twee velux dakramen zorgen voor de lichtinval. Het is een perfecte bergruimte of speelzolder voor de kinderen. De zolder heeft een nokhoogte van 2 meter.

Afmetingen
Gebruiksoppervlakte wonen 155 m²
Gebruiksoppervlakte bergruimte 14 m²
Gebruiksoppervlakte carport 20 m²
Inhoud 584 m³
Perceelgrootte 337 m²

Alle hiervoor genoemde maten zijn officieel gemeten. Een NEN2580 meetrapport is beschikbaar.

Bijzonderheden
• bouwjaar 1990;
• verwarming en warm water door middel van een cv-combiketel uit 2005;
• de woning heeft energielabel B;
• er is dak- vloer-, muurisolatie en dubbele beglazing;
• de woning is uitgerust met een alarminstallatie;
• op de woning liggen 16 zonnepanelen die circa 3.000 kwh per jaar opleveren;
• de woning verkeert zowel intern als extern in een keurige staat van onderhoud;
• er is een voorbereiding voor een rookkanaal;
• de woning is voorzien van glasvezel;
• onder de pvc vloer op de begane grond ligt een parketvloer;
• oplevering in overleg, bij voorkeur eerste kwartaal 2023.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. De verkoopbrochure met plattegronden kun je downloaden op onze website. Wanneer je de woning graag wilt bezichtigen neem dan contact op met ons kantoor. Wij laten je deze heerlijk ruime woning graag zien!

Snelweg A12 afrit 20
1 min rijden
Treinstation Driebergen-Zeist
5 min fietsen
Centrum Driebergen-Rijsenburg
13 min lopen

Afspraak maken