Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1968
Oppervlakte
148 m²
Perceel
349 m²
Kamers
6
Slaapkamers
5
Badkamers
1

Omschrijving

Let op! Deze woning wordt nu aangeboden met 1 garagebox! Deze ruime en lichte uitgebouwde hoekwoning heeft een woonoppervlak van bijna 150 vierkante meter en is op een uitstekende locatie gelegen in het oude dorp Vleuten. Alle voorzieningen zoals diverse winkels, scholen, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer liggen binnen handbereik. Het huis biedt vele mogelijkheden door de diepe achtertuin gelegen op het zuiden, een garagebox direct naast de tuin, een multifunctioneel tuinhuis en maar liefst vijf (slaap)kamers.

De woning ligt in de rustige en kindvriendelijke wijk “Hinderstein”, tegen het centrum van het oude dorp. Verschillende winkels en horeca gelegenheden bevinden zich op loopafstand alsook treinstation Vleuten en meerdere basisscholen. De uitvalswegen (A2 en A12) zijn makkelijk te bereiken. Divers vervolgonderwijs en sportverenigingen bevinden zich op fietsafstand. In de omgeving en ook op fietsafstand zijn veel recreatieve mogelijkheden: het Maximapark, de Haarrijnseplan, natuur- en recreatiegebied Wielrevelt en het dorp Haarzuilens met Kasteel De Haar.

Tuin
Het huis heeft een ruime voortuin met een gazon en een grindpad, omringt door hoge beukenhagen die veel privacy bieden. De achtertuin van circa 22 meter diep is op het zuiden gelegen waardoor er een ideale bezonning is gedurende de dag. Naast een fijn zonneterras en een prachtig groen gazon is de tuin goed onderhouden met diverse bomen en planten. Achterin de tuin staat een multifunctioneel tuinhuis dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld als thuiswerkplek/kantoor of atelier. De grote raampartijen en de openslaande deuren zorgen voor veel lichtinval. Verder is het tuinhuis geïsoleerd en voorzien van water en elektra.

Garage/parkeren
Vanuit de poort achter in de tuin is het garageplein bereikbaar met een individuele garagebox. De garagebox heeft een elektrisch bedienbare deur en verlichting. Hier kan je gemakkelijk de auto parkeren. In de laan voor de woning zijn voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig.

Indeling
Begane grond
Ruime entree met garderobekast, trapopgang, meterkast en een toilet met fonteintje. Toegang naar de L-vormige woonkamer met een eikenhouten vloer. De woonkamer is aan de zijkant aangebouwd en heeft grote raampartijen aan zowel de voor-als de achterzijde waardoor de lichtinval optimaal is. Aan de achterzijde van de woning is er prachtig uitzicht op de tuin. Vanuit zowel de woonkamer als in de aanbouw zijn openslaande deuren naar het terras. In de aanbouw is de goed ingerichte Bruynzeel keuken in hoekopstelling gesitueerd. De keuken is uitgevoerd in wit met een Belgisch hardstenen aanrechtblad en uitgerust met uitstekende inbouwapparatuur. De keuken staat in verbindding met het eetgedeelte in de serre.

Eerste verdieping
Overloop met toegang naar drie (slaap)kamers, het tweede toilet en de badkamer. De grootste slaapkamer is aan de achterzijde en heeft inbouwkasten. De kamer aan de voorzijde heeft een eigen wastafel en ook inbouwkasten. De derde slaapkamer is in gebruik als inloop kleedkamer en heeft ook een ingebouwde kast. De badkamer is licht uitgevoerd en voorzien van een ligbad met douche en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping
Een vaste houtentrap leidt naar de tweede verdieping met een voorzolder, twee (slaap)kamers met dakkapel en kruipberging. In de voorzolder is de opstelling van de cv-ketel. Door het Velux-raam aan de voorzijde is hier veel lichtinval.
Afmetingen
Gebruiksoppervlakte wonen : 148 m²
Gebruiksoppervlakte externe bergruimte : 51 m²
Inhoud woning : 529 m³
Perceelgrootte : 330 m²

Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen. Van de woning is een officieel meetrapport opgesteld, deze is bij ons kantoor ter inzage.

Bijzonderheden
• Goed onderhouden hoekwoning uit bouwjaar 1969;
• Aanbouw uit 2006 met open keuken en serre;
• Prachtig onderhouden tuin met tuinhuis en aangelegen garagebox op garageplein;
• Energielabel C;
• Dubbelglas grotendeels vervangen door HR++ glas en triple glas;
• Cv-ketel (Bosch combiketel 2010);
• Alle wanden zijn strak gestuukt;
• Ruime mogelijkheid tot plaatsen zonnepanelen;
• Platte daken van de garagebox, de dakkapel en het tuinhuis zijn in 2018 vernieuwd;
• Bezichtigingen zijn ook mogelijk op andere dagen/tijden dan de open huis dagen;
• De oplevering is in overleg.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Serieuze gegadigden adviseren wij een afspraak te maken voor een bezichtiging. Wij laten je graag vrijblijvend dit heerlijke huis zien! Meer informatie en een brochure van de woning kan worden gedownload via onze website.

Afspraak maken