Bel +31(0)343-700 222
Bouwjaar
1913
Oppervlakte
159 m²
Perceel
102 m²
Kamers
7
Slaapkamers
5
Badkamers
3

Omschrijving

Ruim herenhuis met een prachtige gevel uit 1913 aan de Adriaen van Ostadelaan. Nummer 85 werd gebouwd als beneden- bovenwoning en is al meer dan 30 jaar in gebruik als eengezinswoning. De woning heeft ruim 159 m² woonoppervlak verdeeld over drie brede en lichte woonlagen, vijf (slaap)kamers, twee keukens en drie badkamers en een heerlijk zonnige achtertuin (zuid-west).

Ligging
De van Ostadelaan is een brede groene laan in een geliefde buurt om te wonen en te winkelen. Bewoners uit de buurt komen er voor de dagelijkse boodschappen en versproducten. Er is een kapper, een ijssalon, wijnhandel, restaurants en leuke terrassen. Het populaire Wilhelminapark is praktisch om de hoek. Dit gedeelte van de stad kenmerkt zich door traditionele bouwstijlen en is ruim opgezet met veel oud groen. Op een paar minuten fietsen zijn sportvelden (Kampong), de universiteit, (internationale) scholen en het zwembad Krommerijn gelegen. Basisscholen en middelbare scholen zijn op loopafstand gelegen. De oprit naar de snelwegen is binnen een paar minuten met de auto bereikbaar.

Indeling
Begane grond
Door de dubbele entree is de hal zeer ruim. Er is een toilet, trapopgang, garderobe en meterkast. De royale woonkamer en-suite heeft een voorkamer met dubbele schuifdeuren met glas in lood ramen en er is een hout gestookte open haard in de achterkamer. De open keuken is aan de achterzijde bij de tuin gelegen en uitgerust met diverse inbouwapparatuur. Via de keuken en ook door dubbele deuren in de woonkamer is de zonnige achtertuin bereikbaar.

Eerste etage
Een dichte houten trap leidt naar twee ruime slaapkamers waarvan één slaapkamer rechtstreeks in verbinding staat met een badkamer met een vrijstaand ligbad. Hier vandaan is tevens toegang tot een wasruimte en een kamer aan de tuin zijde. Aan de voorzijde bevindt zich nog een tweede slaapkamer met naastgelegen badkamer.

Tweede etage
Vanuit de ruime overloop is er toegang naar twee ruime (slaap)kamers. De kamer aan de tuinzijde is ingericht met een keukenblok en geeft toegang tot het zonnige dakterras waar je zomers tot laat nog van de zon kunt genieten. Aan de voorzijde een derde badkamer met een douchecabine, derde toilet en wastafel.

Tuin
Er is een fijne achtertuin op het zuidwesten. Deze is ruim acht meter lang en (deels) bijna vijf meter breed.

Parkeren
Het is mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen, deze kost €126,90 per kwartaal. Er is geen wachtlijst.

Afmetingen
Gebruiksoppervlakte wonen : 159 m²
Gebruiksoppervlakte gebouw gebonden buitenruimte : 10,4 m²
Inhoud woning : 569 m³
Perceelgrootte : 102 m²

Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar bijgevoegde plattegrondtekeningen. Van de woning is een officieel meetrapport opgesteld, deze is bij ons kantoor ter inzage.

Bijzonderheden
· bouwjaar 1913;
· de woning dient intern gerenoveerd te worden, daar is de vraagprijs op gebaseerd;
· de verwarming is door middel van een cv-ketel (Vaillant);
· alle wanden zijn strak gestukt;
· de woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing;
· op het achterdakvlak en op het terras is het mogelijk om zonnepanelen te plaatsen;
· de keuken is uitgerust met een gasfornuis met oven een vijf pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en koelkast;
· er zijn momenteel vijf slaapkamers en drie badkamers aanwezig;
· de woning is zeer geschikt voor een gezin, maar biedt ook mogelijkheden als belegging (drie appartementen) of deelverhuur. Ook dubbele bewoning is mogelijk. Er is nog geen omzettingsvergunning aangevraagd.
· de oplevering is in overleg.

Wil je een afspraak maken om te bezichtigen?
Serieuze gegadigden adviseren wij een afspraak te maken voor een bezichtiging. Wij laten je graag vrijblijvend dit prachtige huis zien! Meer informatie en een brochure van de woning kunnen worden gedownload via onze website.

Snelweg A12 afrit 19
9 min rijden

Afspraak maken